MAKS 50 ØRE PR KW

Post Reply
Sigve
Posts: 2969
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

MAKS 50 ØRE PR KW

Post by Sigve »

I forbindelse krisen i Ukraina som nærmer seg ett kokepunkt, kan det bety at Europa ikke lenger får tilgang til gass fra Russland. I motsetning til løgnene i media har Tyskland stanset ordrene av russisk gass og selger gjennom den samme rørledningen gass til naboland til en høyere pris. Slik som det ser ut nå vil Nordstream 2 rørledningen være stengt i lang tid og billig gass fra øst vil bli historie og EU vil få dyre alternativer gjennom LNG fra USA.

Russland har sikret avtaler med Kina som sikrer de inntektene som de kan miste med forsyningen til EU land.
Med dette som bakteppe begår Tysklands nye supergrønne regjering energiselvmord med sine nedstengninger av egne energikilder og de har snart kun sol/ vind som skal forsyne Europas største økonomi. Dette vil igjen legge ett enormt press på Norge som heller ikke har nok til å dekke Europas energibehov.

EU ønsker å grønnfarge gass og atomkraft til sterke protester fra spesielt de tysktalende landene som kan bety kompromiss med de forhatte CO2 avgiftene som nå knebler spesielt bilindustrien og kan føre til massekonkurs i Europa. Allerede i 2018 ble det kjent at disse avgiftene skal stige jevnt til skjebneåret 2030.

Frankrike satser uansett tungt på atomkraft og har allerede innført makspris på strøm for verne befolkning og Industri noe som Norges regjering og flertallet på Stortinget ikke har gjort.

Makspris finnes i verktøykassen uansett forhold til EØS/ESA/EU. Regjeringen med "EU kommisærene Støre/Eide" nekter dette alternativet og vi må kreve dette nå slik at uansett situasjon i Europa har Norge tilgang til ren fornybar kraft til makspris for å sikre stabilitet for Norges befolkning og industri. Alternativet er konkurs og nedleggelser slik det ligger an til for veldig mange.

Det finnes flere underskriftkampanjer med lignende tema, men dette er vår og vi forutså dette prisnivået allerede i 2018 og sendte ut en kampanje i 2019 med krav om makspris på 50 øre inkludert nettleie og andre avgifter. Foreløpig har 9689 signert kampanjen og får vi alle medlemmene til å skrive under, har vi makt bak ordene til å utøve press på både regjering og Storting.

Legger ved linker som dokumenterer at vi ikke er alene om dette kravet og vi skal brøle høyest!

https://www.opprop.net/ja_til_makspris_ ... pa_050_kwt
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Registrere deg,ta del i debatter.
Mvh Sigve Varholm
Tlf.40310231 (vipps)
https://www.bitchute.com/channel/jCof569n4ueA/
Post Reply