Agentene forsøker å stoppe Donald J Trump med alle råtne midler de har ettersom de ikke kan stoppe folkets begeistring .

Post Reply
Sigve
Posts: 2969
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Agentene forsøker å stoppe Donald J Trump med alle råtne midler de har ettersom de ikke kan stoppe folkets begeistring .

Post by Sigve »

Et USA i forfall.
FBI er blitt et 100% politisk redskap for Demokratene under Joe Bidens tid.
Det er en skam for USA det de holder på med.

Agentene forsøker å stoppe Donald J Trump med alle råtne midler de har ettersom de ikke kan stoppe folkets begeistring for Trump og dermed heller ikke kan hindre hans politiske fremgang og innflytelse.

Heldigvis er disse agentene sjanseløse og hele FBI-organisasjonen ved deres ledere skal få svare for deres politisk motiverte forfølgelse ved rett tilfelle. Det samme skal deres politiske overordnede. 8 november skjer en forandring i USA som kommer til å få frem dagens maktmisbruk i lyset. Da begynner en ny tid for USA.

Det er for øvrig også veldig betegnende at mainstreammedia ikke reagerer på denne politiske forfølgelsen fra maktmennesker mot Trump. Mainstreammedia er ikke til å stole på, de er helt åpenbart en del av forfølgelsen mot Trump - og mot de som mener som ham.

"Trump: FBI har raidet Mar-a-Lago, eiendom «under beleiring».

Tidligere president Donald Trump sa at hans Florida Mar-a-Lago-hjem er «under beleiring» og «okkupert av en gruppe FBI-agenter» i en uttalelse sent 8.august.

«Dette er mørke tider for vår nasjon, ettersom mitt vakre hjem, Mar-a-Lago i Palm Beach, Florida, for tiden er under beleiring, raidet og okkupert av en stor gruppe FBI-agenter,» fortalte Trump i et innlegg på Truth Social.

« Etter å ha jobbet og samarbeidet med de relevante offentlige etatene, var dette uanmeldte raidet på hjemmet mitt ikke nødvendig eller hensiktsmessig,» sa Trump.

Raidet fra FBI kom to dager etter Trumps siste hint om et run for president i 2024, der han sluttet å gi en offisiell kunngjøring.

Trumps advokat Christina Bobb bekreftet overfor CNN mandag kveld at FBI beslagla dokumenter fra Mar-a-Lago.

– President Trump og hans juridiske team har samarbeidet med FBI- og DOJ-tjenestemenn hele veien. FBI gjennomførte et uanmeldt raid og beslagla papir, sa Bobb.

FBI har nektet å kommentere en pressegenvendelse fra The Epoch Times."

https://www.theepochtimes.com/trump-fbi ... 51554.html? :idea:
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Registrere deg,ta del i debatter.
Mvh Sigve Varholm
Tlf.40310231 (vipps)
https://www.bitchute.com/channel/jCof569n4ueA/
Post Reply