ERNA, Du brøt grunnloven og bør ikke si et ord annet enn å anmelde seg selv og sitte stille resten av livet og skamme...

Post Reply
Sigve
Posts: 1407
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

ERNA, Du brøt grunnloven og bør ikke si et ord annet enn å anmelde seg selv og sitte stille resten av livet og skamme...

Post by Sigve »

Hun brøt grunnloven og bør ikke si et ord annet enn å anmelde seg selv og sitte stille resten av livet og skamme seg. Kan jobbe med vaksineskadde.

De blir det flere og flere av. Nå skal i tvinges. Vil endre, loven så de som har vært nær apekoppsyk, skal, tvinges. Alle vet at bår tvang skal inn i, loven, da er det brydd på menneskerettighetene og meget grove forbrytelser som planlegges.

Tvang er nevnt i utrolig mange lover endret siden 12 Mars 2020. Til og med ønsket å kunne tvangsvaksinere folk som er bedøvet. Tenk på det..... Det er tortur. Og det synes regjeringen i Norge er ypperlig. Ingen stemmer mot. Vi har kommersiell avtale om å sette så og så mange vaksiner. Vi kan ikke si nei.

Noen i Norge tjener på at vi må ta de. Det er så grovt brudd på alt som finnes av moral og lover,at folk må reagere. Barn skal også til pers. Foreldre som sier nei, blir erklært psyk, og mister barna. Lovendring det og.
Attachments
1
1
FB_IMG_1659664341173.jpg (70.66 KiB) Viewed 39 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Registrere deg,ta del i debatter.
Mvh Sigve Varholm
Tlf.40310231 (vipps)
https://www.bitchute.com/channel/jCof569n4ueA/
Post Reply