MEKKA ER NÅ RAMMET AV DØDSFALL...BARE AT NÅ KALLER KLIMAGJENGEN DET FOR"HETEBØLGE"...

Post Reply
Sigve
Posts: 3821
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

MEKKA ER NÅ RAMMET AV DØDSFALL...BARE AT NÅ KALLER KLIMAGJENGEN DET FOR"HETEBØLGE"...

Post by Sigve »

Det har vært en del oppslag om at en hetebølge har tatt livet av over 550 muslimske pilegrimer som var på pilegrimsferd til Mekka i Saudi-Arabia. Det meldes om temperaturer på opp mot 44 grader.
Fakta: Normal snitt-temperatur i Mekka i juni er 43,8 grader.
Gjennomsnittstemperaturen i Mekka var i følge AI den samme i 1980 som den var i 2023: Ca 29 grader.

https://www.turvejr.com/Mekka/juni/

"Opp mot 44 grader" er en høyst normal temperatur på de kanter i juni, og ikke nødvendigvis et utslag av klima-overoppheting slik det fremstilles.

Det står videre i alle oppslag at de 550 "døde av heteslag". Om man går tilbake noen år, vil man finne ut at det har omkommet opp mot 700 under den samme høytiden, men da var hovedgrunnen i følge media at de var "trampet i hjel og omkommet på grunn av trengsel", og ikke av hete.
Er det logisk at alle nå omkommer av heteslag, når det før var opptil 700 som døde av trengsel og ble trampet i hjel, og det under de omtrent samme temperaturene? Er det ikke mer logisk at de fleste dør av de samme grunnene som tidligere? Dvs at de sannsynligvis omkommer av at det både er sterk trengsel og også at det som normalt er svært høye temperaturer i Mekka på denne tiden.

Det er nok det, og det er trist at det direkte lyves og manipuleres i media for å få bildet til å stemme med agendaen på klimaområdet.

De fleste av oss er enige om at vi må ta mye bedre vare på natur og miljø. Det er uansett gjennomskuelig at det til tider manipuleres over en lav sko for å skape frykt og undergangsstemning på klimafronten. Det skaper verken tillit eller engasjement, og det gjør også at konspirasjonsteorier får lettere grep om verden.

.... og..
FB_IMG_1718792898303.jpg
FB_IMG_1718792898303.jpg (63.58 KiB) Viewed 422 times
Fra 2015: 717 mennesker er bekreftet døde etter at det oppsto panikk i folkemengden under den årlige pilegrimsferden hajj til Mekka i Saudi-Arabia. Så kan man spørre seg hvorfor det ikke var fokus på varmen den gang, selv om temperaturene var omtrent som nå. https://www.dagen.no/nyheter/over-700-t ... grimsferd/
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply