DE JUGDE OM UKRAINA?

Post Reply
Sigve
Posts: 3533
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

DE JUGDE OM UKRAINA?

Post by Sigve »

I 2014 støttet regjeringen til Erna Solberg, Stortinget og norske medier, et blodbad av et statskupp i Ukraina. Dette skulle føre til demokrati, bedre menneskerettigheter etc påsto de.
FB_IMG_1712169503886.jpg
FB_IMG_1712169503886.jpg (54.24 KiB) Viewed 12 times
Hvis de trodde det ble de lurt av USA/NATO/EUs propaganda. Alternativet er at de jugde. Jeg trodde i hvert fall ikke på det og skrev om det på Facebook da som nå.

Vel, her er USA-baserte The Nation nøyaktig 5 år etter kuppet:

"For fem år siden avsatte Ukrainas Maidan-opprør (som kuppet også kalles) president Viktor Janukovitsj, til jubel og støtte fra Vesten. Politikere og analytikere i USA og Europa feiret ikke bare opprøret som en triumf for demokratiet, men benektet rapporter om Maidans ultranasjonalisme, og svertet de som advarte om opprørets mørke side som Moskva-dukker og nyttige idioter. (...)

I dag viser et økende antall rapporter om høyreekstrem vold, ultranasjonalisme og erosjon av grunnleggende friheter at Vestens innledende eufori var et sjølbedrag. Det er nynazistiske pogromer mot romfolket, voldsomme angrep på feminister og LHBT-grupper, bokforbud og statsstøttet glorifisering av nazistiske samarbeidspartnere.

Disse historiene om Ukrainas mørke nasjonalisme kommer ikke ut av Moskva, men fra vestlige medier, inkludert USA-finansierte Radio Free Europe (RFE); Jødiske organisasjoner som World Jewish Congress og Simon Wiesenthal Center; og vaktbikkjer som Amnesty International, Human Rights Watch og Freedom House, som utstedte en felles rapport som advarte om at Kiev mister monopolet på maktbruk i landet ettersom høyreekstreme gjenger opererer ustraffet". https://www.thenation.com/article/polit ... eQVeGpTt1x

3 måneder etter at dette ble publisert ble Zelensky president, valgt med hele 73 % etter en kampanje som lovte fred. Like etterpå utnevnte han en rådgiver, Alexey Arestovich, som hadde sagt at han ønsket krig med Russland, fordi det kunne føre til at Ukraina ble med i NATO, trodde han. Og krig ble det, tross alle mulighetene Kiev og Vesten hadde til å unngå det.

Zelensky er jøde, så det utelukker hans lefling med fascister/nazister, er det mange som sier. Men Porosjenko, forgjengeren, er også jøde. Ja, det fantes også jøder som samarbeidet med Hitler. Så vi snakker om en falsk motsetning. Det er i hvert fall ikke sånn at det ene utelukker det andre.

Moralen må bli at man ikke kan stole på hva norske medier og myndigheter sier om andre land, eller om noe som helst. Men særlig når det gjelder dette. Man bør snarere gå ut i fra at de tar feil, enten de juger eller tror på det de sier. Det synes som om det eneste de 'vet' er den propagandaen de får fra USA/NATO/EU og deres medier. Dette er det på tide at det norske folk blir klar over.
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply