BLODPROPPER OG GUMMI ...DETTE ER ALVORLIG, MEGET ALVORLIG..

Post Reply
Sigve
Posts: 3535
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

BLODPROPPER OG GUMMI ...DETTE ER ALVORLIG, MEGET ALVORLIG..

Post by Sigve »

Her 👇 forteller Ana Maria Mihalcea om et stort studie med 1006 vaksinerte folk fra Italia. Dr Ana bruker den avdøde balsamereren Richard Hirschman's blod som utgangspunkt og viser bilder og film av balsamererens blod, med blodpropp av gummi.

"Blodceller med små sorte flekker i, og hvor cellene sirkulerer i hule tråder/rør". Dette minner sterkt om mine beskrivelser; Nano-fiber (Hydrogele) isolerer blodceller og drenerer cellene for oksygen og vann, samt forårsake koagulering. Skjeder av blod-celler!.

Nano-partikler er sorte og så langt har vi 2 partikkel-varianter (som tidligere og ofte nevnt). Professor Mihalcea viser på hvilken måte partiklene samler seg (selvensemblerende partikler), og setter bokstavelig Nano-roboter i fokus!. Beskrivelse: "Runde Ovaler med mange partikler i".

Vi husker min tidligere beskrivelse "min venninne i Norge, filmer tydelige partikler i hennes dusj- vann", men her forstørrer Dr Ana robot-partiklene 1000 X (mørkefeltmikroskopi)!.

Her trekkes tydeligvis en sluttning om at tidligere beskrivelser av Hydrogele..kan være Nano-roboter, som vi ofte har snakket om. "Hydrogele, også SuperLedende materie. Slike celle-membraner stresser naturlige røde blodceller og vi finner dem både i de vaksinerte og uvaksinertes blod!.

Hydrogele med membran som isolerer boldceller"..MEN!..her ser vi INGEN BLODCELLER INNENFOR MEMBRANEN!!!. Vi ser kun mindre nano-partikler!. Mikro-partiklene innenfor membranen kommuniserer og partiklene har tydelig sine respektive farger!.

Vi skal (garantert) snakke mer om Hologram-tech, Kvantedatabehandling og partiklenes Geometri!!!. "Mikro-partiklene er små kopier av de STØRRE MED MEMRBAN"!!!. "Mikellær vekst" er et faguttrykk i Polymer-kjemien..men uttrykket brukes også ved studier av Mikro-Sopp!.

Vi kan se bort ifra at så langt beskrevet membraner, bærer på Parasitter, så vi differensierer Lipide Nano-partikler!. Det er ingen tvil om at Hydrogele eller beskrevet fremmed cellemebraner OGSÅ brukes som Bygg-materier til videre-utvikling av større energi-førende gjenstander!.

Heller INGEN tvil om at slik søppel kommer både fra vaksiner og/eller Fly & Droner. "Polymer-celler med sterk membran" / Hydrogele /Nano-bots, er noe vi vet hele Norge er dekket med!.

Prøver fra Naturen og fra blodet..lyver ikke. Dette er VIKTIG informasjon i forbindelse med detox og analyser av bio-våpen mot levende mennesker, som vi nå sliter med. Altså, inklusiv info for de som følger med og har tenkt seg videre i livet 🍀💜

......
Screenshot_20240331_175756_Facebook.jpg
Screenshot_20240331_175756_Facebook.jpg (647.6 KiB) Viewed 9 times
https://rumble.com/v4m36r5-episode-13-s ... y-a-r.html

......
https://rumble.com/v4ffvv6-tucker-carls ... upers.html

...
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply