5000 KM på en liter vann? Energi og alternativer, td. HYDRO, her er litt oppklaringen.

Post Reply
Sigve
Posts: 3533
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

5000 KM på en liter vann? Energi og alternativer, td. HYDRO, her er litt oppklaringen.

Post by Sigve »

Vi ble nysgjerrige på en video,der dem påstod dem kan kjøre 500 mil på en liter vann. Vi vil følge opp debatter og se,noe misforståelser er her,men teknologien er på plass.

Vi har oversatt og forklart under linken.

Hydrogen bil
Hydrogen bil
Screenshot_20240320_064804_Facebook.jpg (211.98 KiB) Viewed 44 times
Dette er linken:
https://www.facebook.com/share/p/or5TEjxRYahbAdSp/
Her er forklaringen og der seriøse,som er fullt mulig.
personen som har laget videoen i seg selv sier ikke det personen som har lastet opp videoen har skrevet.

personen i videoen sier at via elektrolyse produserer han hydrogen, ifra dette vannet så blir det 0.2ml(1 liter / 5000km) vann omdannet til hydrogen(usikker på ratio på vann til hydrogen effekten) per kilometer.

i denne prosessen føres hydrogenet inn i forbrenningsprosesses til bilen, som er diesel(ifølge en person som visste hvordan bil dette er) og reduserer forbruket med opptil/rundt 30%

altså

Hydrogen + diesel miksen han har funnet ut med bilen sin reduserer diesel forbruket hans med 30%, jeg kan ikke bekrefte om den reduksjonen er reêl, men det KAN påvirke forbruket, med at motoren får en mer optimal rate i forbrenningsprosessen sin.

men komisk nok hva om du produserer 2 ganger mer hydrogen? det gir deg ikke plutselig 60%, faktisk ikke sikkert at det gir det 33% iforhold til 30% engang, det kan faktisk hende at du har 0% forandring fordi miksen går i ubalanse og begynner å foresake andre flaskehalser.

det er så mange faktorer som spiller inn, motoren kan i seg selv være veldig inneffektiv.

men hydrogen + diesel mix hybridmotorer eksisterer, og det er universiteter som sier at drivstoff miksen fører til redusert forbruk sammenlignet med en ren diesel motor.

Det skal sies at det kan være at han har laget noe lignende det en del av disse studiene har gjort, men om han oppnår 30% reduksjon, det kan jeg ikke si at stemmer eller ikke stemmer, han har ikke akkurat gitt noen data som bekrefter dette, noen studier oppnår 8% bedre resultater og noen opplever rundt 20-30% og noen har nevnelser på opptil 64%, men alle studiene bruker forskjellige motorer, så om ene studien har en vanvittig ineffektiv motor så kan jo det selvfølgelig være at hydrogen+diesel mix kontra ren diesel har ekstra stor forbedring.


Tjekke teknologie bak hydrogenbiler. Du kan starte her: https://www.toyota.no/beyondzero/mirai- ... slippbilen
Screenshot_20240320_065327_Facebook.jpg
Screenshot_20240320_065327_Facebook.jpg (238.46 KiB) Viewed 43 times
Hydrogen er nok fremtiden, men da med en hydrogenreaktor ombord. Når de har løst den knuten kan en se på det som en nyvinning.. Hydrogen trykktank ombord er jo livsfarlig.. Her ser vi dette med forskning på Hydrogenreaktor.. https://www.aftenposten.no/kultur/i/3j9 ... iproblemer

Hydrogen
Hindenburg ulykken
https://tv.vg.no/video/139547/80-aar-si ... me-bildene
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply