Den største dødsårsaken på Jorda i dag er filantropen Bill Gates, for å si det slik.

Post Reply
Sigve
Posts: 3533
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Den største dødsårsaken på Jorda i dag er filantropen Bill Gates, for å si det slik.

Post by Sigve »

💥DET ER HVA DET HELE HANDLER OM💥

John D. Rockefeller, mannen som mente at den sterkeste og mest vellykkede menneskerasen på Jorden hadde livets rett, mens den svakeste rasen ikke hadde livets rett i det hele tatt. John D. Rockefeller drev med det som kalles for EUGENIKK. Han var også ansvarlig for Ludlow-massakren.

Presidenter, økonomer, aktivister og filosofer, mange av dem du aldri ville tro ville være tilhengere av dette, de gjorde det som sto i sin makt for å fremme dette synet på mennesket.

Rockefeller tilhørte en mektig gruppe med konservative eugenikere som ville bekjempe sosialismen med eugeniske tiltak mot en antatt biologisk mindreverdig underklasse.

Eugenikken er betegnelsen på en lære som går ut på å forbedre den menneskelige befolkningens biologiske kvalitet gjennom å regulere reproduksjonen i samfunnet. I første rekke ønsket eugenikerne å sørge for at mennesker med antatt verdifulle arvelige egenskaper skulle få flere barn enn mennesker med antatt mindreverdige arvelige egenskaper.

Milliarder av kroner har disse brukt på å hindre at det mer "lavstående" folket formerer seg, og det var John D. Rockefeller som innførte enorme kampanjer på prevansjonsprogrammer, og på å støtte tiltak som fremmet en livsstil at sædceller aller helst skal havne opp der Solen aldri skinner i stedet for der de vanligvis havner. Sterilisering er også noe som Rockefeller Fundation fikk igjennom i sin tid.

I 1912 holdt Leonard Darwin, sønn av naturforskeren Charles Darwin, den første internasjonale kongressen for eugenikk i London. American Eugenics Society (AES) ble etablert i USA i 1926. Så sent som i 1972 skiftet The American Eugenics Society navn til Society for the Study of Social Biology. Et av de aller viktigste grunnleggende prinsippene deres er faktisk filantropi.

Eugenikk innebærer en dypt problematisk rangering av menneskers verdi, og ser man på de sterkeste drivkreftene i dag, så er dette filantroper, de rikeste og mektigste i verden, som ønsker å redusere befolkningen på jorda ved hjelp av genemanipulasjon og massevaksinering ved hjelp av "gene editering" som Klaus Schwab kaller dette for. Tror du disse gir dette til de selv? Kravet til pilotene som flyr dem til Davos er at de skal ikke ha tatt denne vaksinen.

Det var WEF som f.eks sto bak alt dette Pride-styret, finansiert av Geoge Soros. Disse fikk deg til å tro at dette handlet om aksept for mennesket, men når man tenker seg litt om så er det faktisk det motsatte synet som er drivkraften bak det hele, det gjelder å begrense "befolkningsekplosjonen" ved hjelp av "filantropi" for å redde den sterkeste folkerasen fra undergang.

Den største dødsårsaken på Jorda i dag er filantropen Bill Gates, for å si det slik.

Derfor har vi i alle år fått høre at Jorda holder på å bli overbefolket, og jeg vet om mange som fortsatt tror på dette fordi disse ikke eier kunnskap om tingenes forhold. Dette er så innprentet fra den dagen vi blir født igjennom media som styrer de flestes liv og tankemønster.

Alle som har fløyet rundt i verden og som har sett ut av vinduet på flyet vet at det er enorme områder der menneskeheten ikke eksisterer. Faktsik okkuperer menneskeheten bare 3 prosent av de eksisterende landmassene, og 29 % til 40 % av dette er bare villmark. Ved inngangen til 2022 er det 7,9 milliarder mennesker i verden, ifølge FNs beregninger. Plasserer du alle disse menneskene i Grand Canyon så vil du ikke være i stand til å fylle den opp en gang.
Selv om vi tok alle menneskene som noen gang har eksistert på kloden og kastet dem ned i Grand Canyon, altså rundt 106 milliarder mennesker, så vil man ikke være i nærheten av å fylle den opp en gang.

Det har aldri handlet om at Jorden holder på å bli overbefolket, det har handlet om rasehygene.

Eugenikken fikk et sterkt gjennomslag i Nazi-Tyskland. Her ble det iverksatt positive eugeniske tiltak for å rendyrke en nordisk-germansk eliterase, og negative eugeniske tiltak for å identifisere og redusere antallet av «mindreverdige» befolkningselementer. Etter utbruddet av andre verdenskrig ble et program for eugenisk sterilisering av mennesker med psykiske lidelser og psykiske utviklingshemninger videreutviklet til systematisk massemord. Dette ble opptakten til folkemord på jøder og andre «rasefiender».

Utviklingen i Tyskland bidro til å skape en motreaksjon mot den eugeniske bevegelsen i andre land. I første omgang var det den uttalt rasistiske retningen innenfor eugenikken som havnet i miskreditt. Flere av den nazistiske rasehygienens fremste kritikere, opprettholdt selve grunntanken om godt og dårlig arvemateriale, og idealet om å forbedre befolkningers biologiske kvalitet. Slike ideer, og også begrepet eugenikk, ble videreført inn i etterkrigstida.

Dette er rundt oss alle veier, men vi vet ikke at vi omgir oss dette fordi det er blitt synligjort takket være Tysklands innsats for eugenikken i sin tid som har gjort dette til at disse forsvant inn i skyggene og ble usynlige for oss andre.
Attachments
FB_IMG_1709824048797.jpg
FB_IMG_1709824048797.jpg (94.46 KiB) Viewed 12 times
FB_IMG_1709824055459.jpg
FB_IMG_1709824055459.jpg (60.48 KiB) Viewed 12 times
FB_IMG_1709824059281.jpg
FB_IMG_1709824059281.jpg (109.9 KiB) Viewed 12 times
FB_IMG_1709824063203.jpg
FB_IMG_1709824063203.jpg (37.97 KiB) Viewed 12 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply