ADVARSEL TIL VERDENS BEFOLKNING..

Post Reply
Sigve
Posts: 3533
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

ADVARSEL TIL VERDENS BEFOLKNING..

Post by Sigve »

Advarsel til verdens befolkning:
Selvspredende vaksiner er snart klare til bruk
5 MARS 2024

«Med dette produktet er hele ideen at de gir det til én person, og det sprer seg til alle på kloden».

Av Vigilant Fox.

Undersøkende reporter Jefferey Jaxen rapporterte om en alarmerende virkelighet til verten Del Bigtree på hans The Highwire Channel torsdag: muligheten til å «vaksinere» hele verden uten å injisere store deler av befolkningen truer nå oss.

Det vi snakker om er selvspredende vaksiner, en teknologi som nesten var klar til å bli distribuert for koronaviruspandemien – men som til slutt ble lagt til side, det ble mRNA-injeksjoner i stedet. Så det ville være naivt å tro, fire år senere, at globale helsemyndigheter ikke ville ivre for bruken av disse, i tilfelle en ny «global helsekrise».

Det eneste som stopper bruken av denne teknologien er denne irriterende loven kjent som informert samtykke*. Men realiteten er, som bevist i covid-æraen, informert samtykke er ikke hva det pleide å være.

Hele ideen bak selvspredende vaksiner er i stor grad basert på å omgå informert samtykke fra enkeltpersoner, eller det forskere liker å referere til som «atferdsbarrierer» eller «forsinkelser med å få gitt folk vaksinene».

Bare hør på deres egne ord: «Kontroll av infeksjonssykdommer står overfor betydelige utfordringer, inkludert: hvordan terapeutisk målrette populasjoner med høyest risiko, omgå atferdsbarrierer og overvinne patogen-persistens- og resistensmekanismer». – Timothy Notton et al.

«I en studie fra november uttalte Department of Health (helsedepartementet) at teknikker for selvspredning kan eliminere «forsinkelser med å få gitt folk vaksinene». – The Telegraph.

Det amerikanske militæret og DARPA** har også forsket på selvspredende vaksiner, med DARPA som utforsker antivirale midler som skal «utvikle» seg i sanntid mot nye virusstammer. Men hvis en selvspredende vaksine muterer på en uforutsett måte, kan det potensielt utgjøre en alvorlig risiko for hele verdens befolkning.

Advokat Aaron Siri: «Med dette produktet er hele ideen at de gir i utgangspunktet til én person, og det sprer seg til hver enkelt person på kloden. Så hvis de roter det til én gang, bare én gang, understreket han, “kan de ødelegge hele verden”.

«Verdens befolkning kan til og med være det største offeret, for hvis de noen gang slipper ut en selvspredende vaksine, vil det ikke være sivile, individuelle rettigheter som beskytter deg. Her kommer de til å gi ut et produkt der du ikke har noe annet valg enn å ta det. Det er den ultimate knusingen av individuelle og sivile rettigheter».

*Dette innebærer at pasientene må ha fått dekkende og tilstrekkelig informasjon om formål, metoder, forventede fordeler og mulige farer i forbindelse med behandlingen. – Helsedirektoratet.

**Defense Advanced Research Projects Agency er en etat i det amerikanske forsvarsdepartementet med ansvar for å utvikle ny teknologi for militæret. – Wikipdia.

https://derimot.no/advarsel-til-verdens ... R0fecYeAkc
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply