STAVANGER AFTENBLADET TAR ET OPPGJØR MED MYNDIGHETENES C 19 DESINFORMASJON

Post Reply
Sigve
Posts: 2903
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

STAVANGER AFTENBLADET TAR ET OPPGJØR MED MYNDIGHETENES C 19 DESINFORMASJON

Post by Sigve »

"Uten meningsutveksling og kritikk av det bestående fungerer ikke vitenskapen. Uttalelsen om at vaksinene hindrer smittet og hindrer covid-19 – er alvorlig desinformasjon, uttrykt av både helsetopper og politikere.

Det har ikke vært mange aviser i Norge som har uttrykt bekymring for at nettplattformene drev med stor grad av sensurering av personer som hadde avvikende vurderinger på risikoen knyttet til covid-19-sykdommen og -vaksinene. Mange av disse er også ledende vitenskapspersoner.

I stedet ser vi at det nå stilles spørsmål til Elon Musks Twitter fordi han ønsker flere stemmer og mindre sensurering. Samtidig ties det om det press myndighetene i USA har utøvd mot nettplattformene (spesielt Twitter) for å kontrollere hva som blir sagt på disse.

Fra et ytringsfrihets og vitenskapelig ståsted kan det argumenteres for at endringene vi nå ser på Twitter er av det gode. Hvorfor jubler ikke mediene? Er de ikke forkjempere for ytringsfrihet og vitenskapelig dialog?"
https://olehartattordet.blogg.no/stavan ... asjon.html
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Registrere deg,ta del i debatter.
Mvh Sigve Varholm
Tlf.40310231 (vipps)
https://www.bitchute.com/channel/jCof569n4ueA/
Magne
Posts: 84
Joined: Sat May 14, 2022 11:02 pm

Re: STAVANGER AFTENBLADET TAR ET OPPGJØR MED MYNDIGHETENES C 19 DESINFORMASJON

Post by Magne »

Stavanger aftenblad har like mye svin på skogen som alle de andre i massemedia. Nå prøver de å redde sitt eget skinn. De har presset på vaksinene like mye som resten , så ikke la dere lure til å tro de er de gode. Mange flere aviser kommer til å stå fram nå som de har vist dette hele tiden , De er livredde nå.
Post Reply