FTX brukte 18 millioner dollar på forskning for å sverte bruk av ivermectin mot covid-19 Av: Erling Marthinsen 24. nov

Post Reply
Sigve
Posts: 2601
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

FTX brukte 18 millioner dollar på forskning for å sverte bruk av ivermectin mot covid-19 Av: Erling Marthinsen 24. nov

Post by Sigve »

FTX brukte 18 millioner dollar på forskning for å sverte bruk av ivermectin mot covid-19
Av: Erling Marthinsen 24. november 2022, 11:15

FTX-skandalen vokser seg større og større. Nå hevdes det at FTX finansierte forskning som var konstruert for å hevde at ivermectin og hydroksyklorokin ikke virket mot covid-19.

Document har tidligere skrevet om hvordan kryptobørsen FTX donerte store summer til Demokratene, og i tillegg var involvert i støtten til Ukraina.

Men FTX var et luftslott, og etter å ha blitt verdsatt til 320 milliarder dollar, endte det med en konkurs som får finansmarkedet til å skjelve.

Opp til en million investorer blir direkte rammet, mange risikerer en pensjonstilværelse i fattigdom.

FTX-sjefen Sam Bankman-Fried, som kun var 30 år gammel, menget seg med superstjerner, og var jevnlig på besøk i Det hvite hus. Nå forventes det at han blir forflyttet fra Bahamas til USA, hvor FBI venter. Mange antar at han vil havne i fengsel resten av livet.

Nå hevder Gatewaypundit at de har avdekket bevis på at FTX finansierte forskning som ble brukt til å hevde at ivermectin og hydroksyklorokin ikke virket mot covid-19.

FTX funded research behind a study on Ivermectin and Hydroxychloroquine that claimed these two products didn’t work against COVID. The studies were “stopped early” for these two products due to “futility”.

FTX bekreftet i en pressemelding 16. mai 2022 at de hadde bevilget 18 millioner dollar for å støtte undersøkelser som ga negative resultater om disse alternativene for behandling mot covid-19.

Pengene FTX bidro med bidro til at bruken av ivermectin og hydroksyklorokin ble forhindret, til tross for at flere undersøkelser viser at disse medisinene er effektive i behandling mot Covid-19.

Ivermectin og hydroksyklorokin ble anbefalt av mange leger som effektiv og billig behandling av covid-19. Men dette var billige og lett tilgjengelige medisiner, noe som ikke førte til enorme inntekter for legemiddelselskapene og politikerne som ble sponset av disse.

Derfor ble disse medisinene bekjempet. Men enkelte land, deriblant India, tok slike medisiner i utbredt bruk.

U.S. Food & Drug Administration (FDA) bidro til å skape et rykte om at ivermectin var en medisin som var beregnet for dyr, og medier verden rundt beskrev ivermectin som hestemedisin.

Norske medier svelget rått det som ble fortalt i venstrevridde amerikanske medier. Da Joe Rogan ble smittet av covid-19, og ble behandlet av ivermectin, skrev NTB følgende:

"Rogan sier han har blitt behandlet med en rekke medikamenter, blant dem ivermectin, som ofte brukes til å fjerne parasitter fra dyr. Det amerikanske legemiddeltilsynet FDA har bedt folk om å ikke brukte det til behandling mot covid-19, etter å ha fått inn meldinger om at folk har blitt svært syke etter å ha tatt ivermectin, som var ment til behandling av hester."

FDA hevder nå de bare kom med anbefalinger

12. oktober 2021 publiserte FDA en artikkel med en tittel som var vanskelig å misforstå: Why You Should Not Use Ivermectin to Treat or Prevent COVID-19.

Her informerer FDA om følgende:

"The FDA has not authorized or approved ivermectin for use in preventing or treating COVID-19 in humans or animals. Ivermectin is approved for human use to treat infections caused by some parasitic worms and head lice and skin conditions like rosacea.
Currently available data do not show ivermectin is effective against COVID-19. Clinical trials assessing ivermectin tablets for the prevention or treatment of COVID-19 in people are ongoing.
Taking large doses of ivermectin is dangerous."

Men nå har FDA endret innstilling, og hevder i en ny høring at da de fortalte folk å ikke ta ivermectin, så var dette kun en «anbefaling».

Isaac Belfer, en av advokatene som snakket for FDA i en høring i Texas 1. november, sa at uttalelsene og rådene fra FDA ikke var direktiver eller ordre, men anbefalinger.

– The cited statements were not directives. They were not mandatory. They were recommendations. They said what parties should do. They said, for example, why you should not take ivermectin to treat COVID-19. They did not say you may not do it, you must not do it. They did not say it’s prohibited or it’s unlawful. They also did not say that doctors may not prescribe ivermectin.

Men Biden-vennlige medier som New York Times, Washington Post, CNN og andre beskrev ivermectin som «hestemedisin» og fremstilte brukere som idioter og leger som anbefalte slik bruk som rene sjarlataner.

Heller ikke FHI var positive til bruk av ivermectin og andre antivirale behandlinger. Enkelte norske leger tok bladet fra munnen, og kritiserte FHI for dette.
https://www.document.no/2022/11/24/ftx- ... -covid-19/

.......
De gjorde også ivermectin forbudt i mange land, eller så dyrt og utilgjengelig at medisinen ble utilgjengelig for de fleste. Vet at noen leger skrev ut til folk noe som tilsvarer ivermectin, og fire doser til rundt kr 500-600,- og at det hjalp veldig godt.

......
Hvorfor vil ikke myndighetene lytte til forskere ? 👇👇👇
https://margitvea.no/blogg/kritiske-for ... ksinering/

...
Attachments
FB_IMG_1669352134490.jpg
FB_IMG_1669352134490.jpg (40.19 KiB) Viewed 13 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Registrere deg,ta del i debatter.
Mvh Sigve Varholm
Tlf.40310231 (vipps)
https://www.bitchute.com/channel/jCof569n4ueA/
Post Reply