DEN EKSPERIMENTELLE VAKSINEN ØDELEGGER BARN

Post Reply
Sigve
Posts: 3375
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

DEN EKSPERIMENTELLE VAKSINEN ØDELEGGER BARN

Post by Sigve »

To dager etter Pfizer-vaksinen ender denne gutten som pleietrengende i rullestol. Friske barn skulle aldri vært i nærheten av denne eksperimentelle vaksinen.

Dette er unødvendig og tragisk. Til nå har ikke norske helsemyndigheter kunnet si om det er en sammenheng mellom vaksinen og alle de innmeldte alvorlige bivirkningene eller ikke.

Hvordan kan de slippe unna med å trekke på skuldrene og si at man ikke vet om det er årsakssammenheng mellom vaksinene og alle de til nå 6 256 alvorlige bivirkningene som er meldt? Totalt har de mottatt 59 303 meldinger om mistenkte bivirkninger men bare 36 065 (60 %) av disse er behandlet.

Med tanke på at vaksinene fortsatt er på forsøksstadiet er det kanskje på tide å forvente at helsemyndighetene undersøker om det lar seg gjøre å frembringe vitenskapelig dokumentasjon som kan forsikre oss om at det ikke er en årsakssammenheng?

For øvrig vet Legemiddelverket nå at det er årsakssammenheng hva angår hjerte- og menstruasjonskomplikasjoner, og sannheter om autoimmune tilstander og nevrologiske problemer er i ferd med å presse seg frem.

Interessant i denne sammenheng er FHIs uttalelser i punkt B13 på side 66 i deres rapport fra 2 mars i år sammenholdt med side 13 i Legemiddelverkets siste bivirkningsrapport, der det fremgår at det hittil er meldt inn 14 460 «nevrologiske symptomer» etter Pfizer og Moderna (+8 469 etter Janssen og AstraZeneca).

Lenke til rapporten «Anbefaling om ny strategi for Covid 19-epidemien i Norge» fra FHI og siste bivirkningsrapport fra Legemiddelverket finner dere i kommentarfeltet.
.
.https://fb.watch/g-phfw7UzA/


#fhi #ledemiddelverket #vaksineskader #vaksinering #pfizer #bivirkninger #bivirkning
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Mvh Sigve Varholm
Tlf.40310231 (Vipps om du vil støtte DINMAKT.NO)
https://www.bitchute.com/channel/jCof569n4ueA/
Post Reply