BARNEVERNET TAPER SAK ETTER SAK..REGJERINGEN FORSTÅR IKKE ALVORET

Post Reply
Sigve
Posts: 3550
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

BARNEVERNET TAPER SAK ETTER SAK..REGJERINGEN FORSTÅR IKKE ALVORET

Post by Sigve »

Vi vant I A.S vs Norway saken , den 17 12 2019, dommen er blitt rettskraftig siden 2020 , men Sagene barnevernet I Oslo ved lederen MYRVOLD , og de andre som jobber der Tonje HODTVEDT , Herdis TVEIT , Desiree.fermann-aronsen@bsa.oslo.kommune.no , Lilljan Gaathje , Turid Rogstad , alle disse nekter å tilbakeføre barnet tio oss , eller komme med en plan for tilbakeføring.

Dermed bryter de 4-16 & .
Advokaten Bente Tjugum Mostad , ba flere ganger om en slik plan for tilbakeføring og for en re etablering av forholdet med barnet.

Vi tok opp et møte med Sagene barnevernet, Lilljan Gaathje , og Desiree.fermann-aronsen@bsa.oslo.kommune.no , de to sier en ting på denne filmen vi tok opp den 13 des 2021 , og skriver noe annet I rapporten.

De lyver , og gjør en slett arbeid som før , de er blitt dømte I EMD .

Det er ordføreren i Oslo , som har ansvaret for Sagene Barnevernet I Pslo , og han blir informert om at disse ansatte er kriminelle løgnere , som forfalsket rapporter .

Dommeren i Follo Tingretten ,ved Ski , Marius Sagvåg , han satte in de sakkyndige , for å vurdere om det er cen tilknytningen mellom barnet og mor , oss - uten å få observert barnet med moren først , slik loven sier dette .

Regjeringsadvokaten informerer feilaktig Ministerkomiteen om reperasjonsprosessen , I saken A.S vs Norway , dvs at staten ikke kan tilbakeføre barnet til oss , fordi de ikke har opplysninger om oss familien, dette er også feil . Vi var på 3 møter med barnevernet.

Leverte positive legeattester om oss , Professoren Mads Andenæs ba om å få barnet tilbakeført til oss .

Nå ber vi Ministerkomiteen , og den Polske Regjeringen som er forresten part I denne saken fra den 17 12 2019 , om å bli hentet hjem til Polen , etter at Staten Norge er blitt dømt I Strasbourg den 17 12 2019 , I A.S vs Norway , hvor den polske regjeringen er part
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply