NATO fysisk med makt gå inn i landet....

Post Reply
Sigve
Posts: 3821
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

NATO fysisk med makt gå inn i landet....

Post by Sigve »

Klart Joe Biden vet hva han gjør med og få realisert krigen i Ukraina med usikkerhet for Europa og $ smil med gass og olje eksport samt våpeneksport, og våre inkompetente myndigheter ser ikke konsekvensene videre, og støtter Biden 100% er tragisk.
Norge og Europa og EU er ikke Demokratisk og langtfra Ukraina.
Norge og Europa er Diktatur og kommunistisk styre hvor befolkningen styres av myndighetene BlackRock FN og WHO med full styring over folket, og folkt med gangsyn har skjønt dette.
https://www.instagram.com/reel/C6ZZt0Wq ... _copy_link

Av fredsforhandlingene som nylig var nevnte klovnen Volodymyr Zelenskyj fra Ukraina, att skal vi vinne over Russland må NATO fysisk med makt gå inn i landet, og desverre har våre inkompetente myndigheter samme tankesett.
Av giver innsatsen ti Ukraina av Norge og EU rakner alt økonomisk med enorme tap dem vil ha tilbake og enda mere tap for USA.
Mineraler Ukraina har er verdt 12 trillioner $ som handler mye om hvorfor Nato og EU må vinne denne krigen dem selv fikk realisert, og går over lik i det Grønne skiftet for og karre til seg disse edle mineralene, og få tilbake pengene av våpen innsatsen vesten har bidratt med.
https://youtu.be/3TRPk3N8FyQ?si=bT_08uQdFvz2UgvO

Styringen av verdensøkonomien.
Noe annet hvorfor dem vil krige mot Russland er att Vesten vil miste styringen over $ og verdensmakten , noe som er bra for det maktbegjæret av USA og NATO har gjennom alle tider vert dem som har forårsaket mest elendighet i verden og hadde NATO opphørt i 1991 hadde det vært fred i Europa i dag.
BRICS er et samarbeidsforum for Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika, der også Egypt, Etiopia, Iran, Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater er medlemmer fra 1. januar 2024. Disse ti landene har 45 prosent av verdens befolkning og står for 28 prosent av verdens samlede bruttonasjonalprodukt, ifølge tall fra BRICS i 2024.
Både USA og NATO går over lik for og vinne over Russland for og få tilbake herredømme over $.
https://photos.app.goo.gl/MB9rCLpW1JYmJDhk6
Attachments
Screenshot_20240622_205217_Facebook.jpg
Screenshot_20240622_205217_Facebook.jpg (189.88 KiB) Viewed 398 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply