MANGE ARTIGE KOMMENTARER..Kan man fryses ned og tines oppatt? Er vi på vei mot et følelseløst samfunn?

Post Reply
Sigve
Posts: 3536
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

MANGE ARTIGE KOMMENTARER..Kan man fryses ned og tines oppatt? Er vi på vei mot et følelseløst samfunn?

Post by Sigve »

Det forskes og spekuleres på døden og evig liv,over hele kloden.

"La oss si han dør som 100 åring, så blir han gjenopplivet inn i fremtiden, sånn om 90 år. Han våkner fremdeles opp som 100 åring. Skal han sitte å nyte livet på gamlehjem da? 🤔"

"Så mye rart.Hva slags liv blir det. Våkner opp til sjokk"

"«I det øyeblikket legen Knut erklæres død, skal et medisinsk team stå klart. Hvert minutt teller. Hjernen må skades
så lite som mulig." Sorry Knut, det er for sent. Hjernen din er allerede skadet så mye som det er mulig å få til i dette livet."

"Har det ikke vært kaldt nok i vinter. 20 , 30 eller 100 år i nærmere 200 minius, nei takk."


Her er et inlegg i VG, en som trur på at man i fremtiden kan tines opp til "evig liv"
Screenshot_20240331_064026_Facebook.jpg
Screenshot_20240331_064026_Facebook.jpg (672.88 KiB) Viewed 69 times
"Ja hvorfor ikke. Går an å prøve👍"

Fakta er jo fakta..
Kroppen har 5 aldrings faser ...etc.
Det er teoretisk kun hjernen vi ikke kan skifte pr.dato ,eller rettere sagt sjelen,følelser ,intelligensen,nysgjerrighet kreativiteten etc.

De som har fulgt med alle konspirasjonsteoriene rundt nano, 5G,Hrtz..etc har sikkert fått med seg ,at der er en del teorier ..som er mere fakta en man håpet ikke var...

Nå begynner flere å forstå at..det handler ikke om din hjerne, men å kontrollere de som ferdes rundt om i samfunnet...de som er overflødige skal vekk,de som gjør nytte for seg skal kontrolleres.

Da blir teoriene enklere å forstå,det handler ikke om å overta dine hemmelige fantasier,din nysgjerrighet..men å styre hjernen "videre" fremover,på deres premisser..altså overta kontrollen . Dette er pr. Dato fullt mulig..man kan styre et menneske med elektriske signaler. Altså om man fjerner din personlighet,kreativitet, fantasier etc.

Altså hva skjer...når dem hacker hjernen som kompisen til Klaus snakker om. 😁 Rutiner er "lett" å styre...altså dine forefallende valg som:
Sove,opp,spise,på arbeid, se på NRK,vaske klær,rydde og legge seg. Dette kan kopieres og masseproduseres, altså overvåke dine rutiner og lagre/ enter, repeat..

Altså fjerne følelser, kreativitet, intelligens..dette nermer seg robot stadiet. Det er rapportert og vi som er uvaksinerte, har opplevd personlihets forandringer hos familiemedlemmer, venner,kollegaer etc. Som valgte å ta c19 vaksinrn.
Dette har vert ganske tydelig...er en prosess allerede i gang?

Når noen fryses ned med tanke på fremtiden,..blir dem lurt? Hva er da evig liv, din kropp uten følelser, kreativitet, hukommelse,sjæl.. fysisk er nedfrysing fullt mulig, kunnskapen har vi..opptinings prosess har vi ..Men blir det "du" som da er et fritt kreativt menneske som våkner... eller en kald følelseløs person som er "resett" tilbakestillt..glemt deg selv og må starte på nytt?

Trur at dette er nermere enn vi ønsker, og bare et tidsspørsmål før vi får se i virkeligheten.

.....kommentarer....
Det er helt meningsløst å vente til man dør før man fryses ned. Gudene vet hva han har dratt på seg av sykdommer da. Kjipt å våkne opp med emfysemlunger, nyresvikt, hjertesvikt og halvsidig lammelse etter hjerneblødningen som tok livet av han. Nei skal han satse på å våkne i nogen lunde form om 200 år bør han fryse seg ned allerede i dag 😂

....
Vel, gjett hva som skjer med vannet i alle cellene når man fryses ned…
På enkeltceller (som sånne som brukes til befruktning) kan man sprøyte inn frostvæske, men det er verre med en komplett skrått der mitokondriene allerede har begynt å demontere seg selv.

....
Må egentlig være en utrolig ensom opplevelse.... Alt du kunne, visste og kjente er borte og du er helt utdatert og alt er nytt. Jeg lurer på hvorfor noen ønsker å leve evig? Så kjedelig?

Fremtiden: "åja, den gjengen der ja, det er noen som levde for 300ish år siden og nå har blitt vekket opp for å være udødelige 🙄"
...
Æ kan skjønne at man vil leve lenge, men hvis man dør som gammel, og så skal man vekkes igjen, da får man jo bare være gammel ekstra lenge 🙈
..
STYRES SAMFUNNET MOT FØLELSELØSE MENNESKER?
Mental kontroll
Mental kontroll
FB_IMG_1711865297424.jpg (136.8 KiB) Viewed 53 times
....
NOE ER FRYKTELIG GALT, NOE SKJER ..FLERE SØKER HJELP..
Mental helse
Mental helse
FB_IMG_1711856458310.jpg (73.8 KiB) Viewed 53 times
....

Styres vi mot vår egen undergang?
https://www.facebook.com/share/r/U2dqCgUb4zgnzpUh/

Kommer ordet soldat-soldate fra "soul dead" ,altså død sjæl. Hvordan kan et menneske elles gå hen å drepe,noen som aldri har gjordt vedkommende noe.

Når folk ønsker å ha evig liv,er det et ønske om å fortsette sitt "gode liv"? Eller få den gamle kroppen til å fungere videre, med eller uten sjæl?


....
Et lite bevis på hvordan vi styres systematisk inn..er denne videoen fra China. Full kontroll..
https://www.facebook.com/share/v/wUEGFbPWzzvPjAnB/
.
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply