USA ER PÅ VEI INNI EN PLANLAGT HUNGERSNØD...

Post Reply
Sigve
Posts: 3536
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

USA ER PÅ VEI INNI EN PLANLAGT HUNGERSNØD...

Post by Sigve »

Di Athena, [31.01.2024 21:58]
(Må se) Den store hungersnøden: Amerikas tikkende bombe!
ØKONOMI
Mektige organisasjoner og institusjoner forsøker aktivt å sensurere Gazetteller.com. Vi oppfordrer deg sterkt til å dele denne nyheten med verden.

Våkn opp, Amerika! Vi går i søvne inn i en katastrofe, en moderne stor hungersnød, og det er på tide å slå alarm. Vår nasjon, en gang bastionen av landbrukets overflod, vakler på randen av en enestående matkrise, en katastrofe vi selv har skapt.

La oss kutte til jakten: USAs matsikkerhet er en fasade, et korthus som er i ferd med å falle sammen. Vi er stolte av å være et globalt matkraftverk, men vi er farlig nær kanten. Vi importerer 20 % av maten vår, men hva skjer når disse forsyningskjedene smeller? Vi sitter igjen utsatt, sårbare.

Den virkelige kickeren? Vårt landbrukssystem er en monokultur tidsinnstilt bombe. Vi har lagt alle eggene våre i en kurv med disse konstruerte avlingene. Jada, de er sykdomsresistente, men når (ikke hvis) en ny superbug treffer, vil den spre seg som ild i tørt gress gjennom våre homogeniserte felt. Tenk den irske potethungersnøden, men på steroider, og på vår jord.

Og hvem holder kampen til denne tinderboxen? Ingen ringere enn figurer som Bill Gates, nå den største private eieren av jordbruksland i USA. Hans eksperimenter med matforsyningen vår leker ikke bare med ilden; De dynker flammene med bensin. Kan vi virkelig stole på skjebnen til vår nasjons mat i hendene på en mann med et gudekompleks?

Men vent, det er mer. Det kinesiske kommunistpartiet kjøper i det stille opp amerikansk jordbruksland. Sammentreff? Jeg tror ikke det. Dette er strategisk posisjonering på sitt beste, en trojansk hestemanøver som kan se matforsyningen vår vendt mot oss som et biologisk våpen. Tenk deg kaoset når feltene våre blir ground zero for en målrettet avlingssykdom, alt mens Kina lener seg tilbake og ser på.

Bill Gates 'Lab Grown Meat forårsaker kreft hos mennesker

ALERT: USAs matforsyning på randen av kollaps - Stockpile nå eller sulte senere!

Det er duket for The Great Famine: America's own making. Våre avlinger, sårbare for sykdom og sabotasje, er bare den første dominobrikken som faller. Deretter kommer sammenbruddet av våre intrikate matdistribusjonsnettverk. En pandemi, en drivstoffkrise, hva som helst kan utløse det. Resultatet? Maten råtner på åkrene mens amerikanerne sulter i gatene.

Dette er ikke frykt-mongering; Det er et kall til våpen. Tiden for selvtilfredshet er over. Vi må våkne opp og lukte de råtnende avlingene. Vår regjering, våre milliardærer, de kommer ikke til å redde oss. Det er opp til oss, den gjennomsnittlige Joe og Jane, å handle.

Forberedelse er nøkkelen. Vi må bli selvforsynte, for å ta tilbake kontrollen over matforsyningen vår. Dette betyr å sikre land, diversifisere avlinger og lagre nødvendigheter. Det handler ikke bare om å dyrke din egen mat; Det handler om å forsvare den, med makt om nødvendig, fra de desperate massene som vil banke på når hyllene blir nakne.

Og la oss ikke glemme viktigheten av fellesskap. I krisetider kommer styrke i tall. Danne allianser, dele ressurser, beskytte hverandre. Når systemet svikter, er vi alt vi har.

Den store hungersnøden er ikke et spørsmål om hvis, men når. Skiltene er der, og klokken tikker. Vi må handle nå, styrke vårt forsvar og forberede oss på stormen som ligger foran oss. Skjebnen til vår nasjon, våre familier, vår overlevelse avhenger av det. Tiden for å forberede seg på Den store hungersnøden er nå. Er du klar?

https://gazetteller.com/must-watch-the- ... time-bomb/

Oversatt av Di Athena

...
Attachments
Hugerkatastrofe
Hugerkatastrofe
FB_IMG_1711527635382.jpg (97.79 KiB) Viewed 17 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply