men myndighetene synes lite interessert i å undersøke dette nærmere ved å koble databaser for vaksinering mot dødsregist

Post Reply
Sigve
Posts: 3536
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

men myndighetene synes lite interessert i å undersøke dette nærmere ved å koble databaser for vaksinering mot dødsregist

Post by Sigve »

Professor ved Haukeland er svært kritisk til at myndighetene ikke vil finne ut av den store og vedvarende overdødeligheten som startet da vi introduserte mRNA-vaksinen.

Overlege ved Haukeland og professor, Halvor Næss (som selv tok mRNA-vaksinen):

"...men myndighetene synes lite interessert i å undersøke dette nærmere ved å koble databaser for vaksinering mot dødsregisteret."

"Denne vaksineskandalen har sperret øynene opp for mange inkludert meg selv. Skjuler det seg andre skandaler bak samarbeidet mellom stat og legemiddelindustri?"

"Mulig effektiv behandling av covid med ivermectin, klorokin, vitaminer eller andre stoffer ble sterkt motarbeidet. Til slutt viste det seg at coronavaksinene hverken er effektive eller trygge. Det er fortsatt kontroversielt om vaksinene er årsaken til en betydelig del av overdødeligheten de siste 2-3 årene, men myndighetene synes lite interessert i å undersøke dette nærmere ved å koble databaser for vaksinering mot dødsregisteret." (1).

Min kommentar
Antageligvis har de som sto i front med alle sine løgner - blant annet at vaksinen var trygg og effektiv - så ufattelig mange liv på samvittigheten at dette i seg selv legger hindringer i veien for at kanskje verdenshistoriens største slakt blir avslørt.

Forventet levealder går ned nå siden overdødeligheten ikke stopper, og fordi mange dør i ung alder. Det er en grunn til dette, men norske myndigheter tviholder på tallene som kan avsløre denne grunnen.

Hvis du har mistet noen som du er glad i den siste tiden, og som døde alt for ungt, er det en stor sjanse for at vedkommende ble slått ihjel av korrupte norske helsetopper, og av mediefolk som spredde deres løgner samtidig som de fungerte som portvoktere som forhindret ikke-korrupt ekspertise i å slippe fram.

Det er i hvert fall dette vi må anta, fram til de hoster opp tallene.

Lenken til artikkelen ligger i kommentarfeltet.
Attachments
FB_IMG_1710884715371.jpg
FB_IMG_1710884715371.jpg (59.37 KiB) Viewed 17 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply