Er etikk og moral avskaffet?

Post Reply
Sigve
Posts: 3536
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Er etikk og moral avskaffet?

Post by Sigve »

Screenshot_20240313_093215.jpg
Screenshot_20240313_093215.jpg (292.61 KiB) Viewed 14 times
.
Ikke veldig bra for systemet dytte i seg medisin som er beregnet på noe annet. Klarer ikke få ned vekten på gutten. Kanskje fordi problemet opplagt ikke er vekten? Den er resultatet av et annet problem. Matavhengihet må behandles som alkohol , narkotika, spille avhengighet osv. Å tro at medisin er bra løsning noen, og spesielt barn, for å gå ned i vekt .

Er grådig , kynisk, sleipt, ondskapsfullt og typisk medisinprodusenters tankegang. Driter i bivirkninger. Selger bare produkter for det også. Hvis noen dør, bryr ingen seg. Hvis mange dør, skylder de på noe annet. De har så enorm makt, at de godkjenner egen produkter, utdanner alt helsepersonell, bestemmer fokus på medisinstudiet, og holder viktig informasjon skjult, for ikke bare pasienter, men leger og farmasøyter også .

At leger har solgt vettet og moralen sin. Opplever vi jo i større og større grad. Leger under ca 45 år, fremstår som lettere blokkerte og fiendtlige de fleste. Altfor ofte sjokkerende uvitende og frekke, rert og slett. Hører fra alle mulige om elendig møte med den nye fastlegen/bedriftslegen/idrettslegen osv.

De blir omtalt som pompøse, arrogante, lite behjelpelige, gidder ikke lytte, svarer frekt og har opplagt gått kurs i å være nedlatende og få pasienten til å føle seg liten og dum. De litt eldre legene , har snev av fornuft igjen. Og har respekt for eden de tok.
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply