DÅRLIG REKLAME FOR MC.Donald

Post Reply
Sigve
Posts: 3535
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

DÅRLIG REKLAME FOR MC.Donald

Post by Sigve »

JAMIE OLIVER VINNER MOT McDonald's
McDonald's taper den juridiske kampen med kjøkkensjef Jamie Oliver, som beviste at maten de selger ikke er egnet til å inntas fordi den er svært giftig.
FB_IMG_1709813039300.jpg
FB_IMG_1709813039300.jpg (24.64 KiB) Viewed 20 times
Kokken Jamie Oliver har vunnet en kamp mot verdens største junkfood-kjede. Oliver beviser hvordan burgere lages.
Ifølge Oliver er fettdelene av kjøtt "vasket" med ammoniakk hydrogen og deretter brukt i emballasjen til kjøtt "kaken" for å fylle burgeren. Før denne prosessen, ifølge programlederen, var allerede dette kjøttet ikke egnet for konsum.

Oliver, en radikal aktivistkokk, som har ført krig mot næringsmiddelindustrien, sier: Vi snakker om kjøtt som skulle selges som hundemat, og etter denne prosessen serveres det til mennesker. I tillegg til kjøttkvaliteten er ammoniumsyre helseskadelig. Oliver sier dette: "Prosessen med den rosa dritten".

Hvilket vettugt menneske ville puttet et stykke kjøtt dynket i ammoniumhydrogen i munnen på et barn?
I et annet av sine initiativ har Oliver demonstrert hvordan kyllingnuggets lages: etter å ha valgt de "beste delene", resten: fett, hud, brusk, visuelle, bein, hode, ben, blir utsatt for en mec delt smoothie canica - det er eufemismen som e ngineere bruker i mat, og så den blodrosa pasten er deodorant, bleket, re-frisket og malt på nytt, dyppet i mel og fritert melcocha, dette er igjen i vanligvis delvis hydrogenerte oljer, altså giftstoffer.

Matindustrien bruker ammoniumhydrogen som et anti-mikrobielt middel, som gjorde at McDonald's kunne bruke kjøtt i burgerne sine, noe som ikke er egnet for konsum.
Men enda mer urovekkende er situasjonen at disse stoffene basert på ammoniumhydrogen anses som 'lovstridige komponenter i produksjonsprosessen' i næringsmiddelindustrien med velsignelser fra helsemyndigheter verden over o. Så forbrukerne vil aldri kunne oppdage hvilke stoffer de putter i maten vår.
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply