Globalisme kalles det. Det er ikke global frihandel

Post Reply
Sigve
Posts: 3535
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Globalisme kalles det. Det er ikke global frihandel

Post by Sigve »

BLIR VI LURT?

Jeg vet ikke hvor godt folk følger med, og hvor de innhenter sin faktainformasjon, men det er et maktskifte på gang i Ukraina i disse dager. Tenpercentskji har sparket sine populære generaler i folket. Hvorfor? De vil ha slutt på denne vanvittige krigen som er i ferd med å ødelegge framtiden for det ukrainske folk.

Jeg forstår godt holdningen til folk ved at Russland har gått til angrep på et annet land, og at vi må ta parti med den svake part som er blitt angrepet.

Men, det er et stort MEN. Hva er den egentlige sannheten? Bakteppet er nødvendigvis ikke slik vi er fortalt gjennom vestlig propaganda?

Vi ble løyet for i alle krigene USA skapte for å tjene det industrielle militære kompleks. Det var akkurat det president Eisenhower presiserte og advarte mot i sin avskjedstale i 1961. Mot slutten av andre verdenskrig var han øverstkommanderende for de allierte styrkene i Vest-Europa. Han kjente lusa på gangen.

Hensikten med krigene i Afganistan, Irak, Syria og Libya var noe helt annet enn det vi ble fortalt. I ettertid er vi fullstendig klar over at vi ble løyet for. De fleste av oss heiet løgnene fram.

Tror dere at løgnene er noe bedre i Ukraina og nå i Midtøsten. Det må kriges kontinuerlig. Slutter krigene kansliseres pengene til velferd for skattebetalerne. Det vil ikke globalistene. De tjener ikke penger på at folk har det godt. De vil tappe mest mulig ut av krigene, og påføre skattebetalerne statsgjeld som ikke kan betales tilbake. Gjelden eies av de som eier krigene. Vi ser at rentene stiger. Det er deres fortjeneste. Og verre skal det bli. Mye verre.

Globalisme kalles det. Det er ikke global frihandel som mange hevder, men rett og slett innføringen av en ny verdensorden med en verdensregjering styrt av FN og WEF.

Er det virkelig dette vi sover oss inn i?

Bildet: Dwight D. Eisenhower.
Attachments
FB_IMG_1707738801290.jpg
FB_IMG_1707738801290.jpg (96.87 KiB) Viewed 11 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply