DA BLIR DET NÜRNBERG....

Post Reply
Sigve
Posts: 3467
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

DA BLIR DET NÜRNBERG....

Post by Sigve »

DA BLIR DET EN NURNBERG 2.0.?

Mot de ansvarlige for;
1. Psykologisk krigføring i strid med Terrorlover i regi av Erna Solberg.
2. Økonomisk krigføring på basis av en Falsk Covid plandemi (bevist nå)
3. Biologisk krigføring ved tvangstesting med farlige PCR tester og farlige Ansiktsmasker (Grafen oksyd, Darpa Teknologi)
4. Biologisk krigføring med livsfarlige C19 injeksjoner med Grafen Oksyd og en eksperimentell mRNA teknologi med enorme mengder Fremmed DNA som fører vaksinerte til DNA mutasjoner, basert på patentert militær teknologi jfr Patent fra 30.11.2020.
5. Radiologisk krigføring med livsfarlig 5G microbølge stråling
6. FHI og Legemiddelverket i samråd med EMA i Amsterdam fjernet effektive medisiner fra å redde liv.
7. Navngitte Politimenn og Dommere som har gjort seg skyldige over 2-3 år i å trenere og unnlate å starte etterforskning på et pågående massemord.
8. Pressens medvirkning. I Nurnberg 1.0 ble fleire i pressen gitt dødsstraff
9. Legers medvirkning i kommuner
10. Ordføreres medvirkning
11. Teleselskapene Telenor, Telia og ICE
13. Mobiltelefonselskaper som Ericsson, Nokia og Huawei
14. De av Stortingets medlemmer som stemte for å legalisere DNA endrende terapier sommer 2020
15. de som forfalsket forskning og la frem en forfakska Nature rapport om påstått identifikasjon av Sars-Cov 2 den 3.2.2020
16. Team Christian Drosten som laget en Fake Forskningsrapport som ble brukt som basis for at PCR testen ble brukt til å lage falske positive.
17. WHO som deklarerte en falsk pandemi den 12.3.2020
18. Pfizer for å tildekke at mRNA injeksjonene inneholdt livsfarlig grafen oksyd og skyhøye mengder av livsfarlig fremmed DNA
19. Ditto for Moderna
20. de ansvarlige i DOD i USA.

Så langt, på ca 3 år, har anslagsvis 6000 nordmenn blitt drept av tiltaka, og fleire titusen er ødelagt for livet, og kanskje flere hundre tusen har ødelagt sine reproduktive organer.

Da er det bestemt at Norges Erna Solberg Regjering, Partiet Høyre, støttepartier i Erna 2 regjeringen, samt FHI og mange flere, dertil Støre Regjering vil bli stevnet for ICC i Haag for Forbrytelser mot menneskeheten.

Jeg sitter på solid dokumentasjon

Vaksiner, ikke bare C19, men nesten ALLE og dermed egentlig generelt, er eksperimentelle og derfor i strid med Nurnberg protokollen.

Det skal ma ha vært tilsatt livsfarlig grafen oksyd både i 2019 og 2020 influensavaksiner. Og dette tok mange liv koblet til 4G og 5G.

Dertil; det er nå beviser for at Sars-Cov2 var en falsk alarm; den egentlige årsaken var 5G.

Dette er 2. forsøk på å få saken inn til ICC. Det 1. forsøket ble avvist fordi vi ikke først hadde prøvd det for det norske Tiltaleapparatet. Howard Fritzson Widding

Når Påtalemyndighetene nå har avvist sakskomplekset, så står ikke lenger det som en hindring for at ICC skal åpne en sak til etterforskning.

Samtidig så er bevisene nå pr 20.5.2023 svært mye sterkere enn vi hadde tilbake den 8.5.2021 når vi sendte inn 1. klagen.

Jeg regner med å bruke 4-6 uker på dette prosjektet; som er å plukke ut de viktigste bevisa fra min database på over 1000 delsaker.

Kostnad er knyttet til arbeidstid, reisevirksomhet, og utlegg til internasjonale og norske spesialister og advokater. Inkl en planlagt reise til spesialister i USA og Spania for å få klarlagt de viktigste bevis og spesialist vitnene i hele verden.

Dette til orientering.
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply