Enda en falsk flagg operasjon?

Post Reply
User avatar
Red-Pill-Junkie
Posts: 769
Joined: Mon May 09, 2022 9:43 pm

Enda en falsk flagg operasjon?

Post by Red-Pill-Junkie »

Mye tyder på det ja, ganske så gjennomsiktelig denne i Nashville og selvsagt med den obligatoriske drillen rett i forkant. Noe vi kjenner igjen fra 9/11, London undergrunnterroren, 22/7 og ja de fleste handlinger av denne typen. Om noen faktisk ble myrdet i denne "deep state" aksjonen, skal ikke jeg uttale meg om nå, men jeg er ikke i tvil om hvem som står bak og organiserte aksjonen og det var ikke den forskrudde patsyen. Se på denne videoen som raskt ble slettet fra Rumble, men jeg klarte å få lastet den ned og har publisert den på min Bitchute. Legg spesielt merke til hvor ofte tallet 33 går igjen... og selvsagt hvor dårlige de krise-skuespillerne faktisk er. Her skal tydeligvis grupper settes opp mot hverandre, denne gangen de kjønnsforvirrede mot de kristne og dessuten så er dette også et nytt stikk mot Second Amendment i USA.

https://www.bitchute.com/video/lMtSuu5aGG7I/

Dette bildet har også blitt slettet endel og det er jo ganske fortåelig, da det avslører det meste. Den angivelige drapsmannen tok seg altså tid til å bytte sko mens han sto ved vinduet og ventet på å bli skutt... Ja, ja kanskje han hadde noe imot Puma? Eller kanskje det var film fra den obligatoriske øvelsen fra dagen i forveien, jeg heller mot det siste. legg også merke til posituren på dokka, jeg mener liket av skytteren og likheten med Pizza gate-statuen
Image

Creepy Tony Podesta with bronze statue of Dahmer sex crime/cannibalism victim
Image
Jeg plukker ut noen videoer jeg finner viktige og oversetter, legger til undertekster på norsk og legger dem ut på Bitchutesiden min; https://www.bitchute.com/channel/RDvUSt2GkOqP/ Håpet er at disse da kan spres og sees av fler.
Post Reply