MAKTSTRUKTUREN MÅ FORANDRES INNENIFRA OG BYGGES OPP PÅ NYTT

Post Reply
Sigve
Posts: 3466
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

MAKTSTRUKTUREN MÅ FORANDRES INNENIFRA OG BYGGES OPP PÅ NYTT

Post by Sigve »

FRIST FREDAG 31.3 kl 1200:
SJEKK DIN KOMMUNE - SKRIV DEG OPP!
https://valgmedarbeiderportalen.valg.no ... estyre.../
Vi må bare bite i det sure eplet, og innse at vi kommer ikke langt med å sloss mot systemet - vi må endre systemet innenfra. Og det kan bare skje - med å bruke det eksisterende systemet - der vi engasjerer oss som våkne- oppegående levende kvinner og menn. Derfor tar dette tid. Derfor jobber WeThePeople1776 aktivt med dør til dør aksjoner i Amerika, for at flest mulig (nå 25 millioner amerikanere) har fått signert sin egen SOVEREIGN KONTRAKT MED SEG SELV. Og her i Norge skjer det med Live Life Claim (LLC), CommonLawCourt (CLC), Affidavit, Notice of Liability (NOL), og egne erklæringer som hviler under 1) Universal Law 2) Natural Law 3) Common Law (Court), 4. Constitutional Law. Vi har en Grunnlov fra 1814 - men den var en del av en administrativ kommersiell handelskontrakt for å "blidgjøre" nordmenn som ville være selvstendige. Den har blitt overkjørt av over 20 000 økonomiske særinteresser, og er blitt uthulet gjennom EØS kontrakten, EU direktiver, FN mandater, WHO direktiver, og korrupte økonomiske korporasjoner som driver landets folk som sine slaver. De som ser - og er våkne- ser alvoret i det som skjer.
Vi er nødt å ta tilbake vår suverenitet, på en fredelig og lærende måte. Vi trenger erfaringskompetanse, og den kan bare deles - etterhvert som vi oppdager - og lærer om at vi er født levende - med våre medfødte rettigheter - som vi må ta tilbake.
Så gjennom års engasjement - frivillig - jeg har aldri tjent et øre på dette - så har jeg forsøkt å engasjere flere. Og mange er våkne - fordi de har våknet selv - og søker andre våkne. Så vi går arm i arm - i denne oppvåkningstiden.
Så forsøkte vi å få igang Innbyggerinitiativ - og 84 steder i landet kom det igang underskriftskampanjer for å stoppe koronasertifikatet. Det ble en "syretest" -men veldig få gjennomførte faktiske handlinger til sitt kommunestyre. "Piffen" gikk ut. Og vi forsøker å oppmuntre til lokale CLC17Domstoler - men det går også tregt. Og nå er det kun 5 dager igjen, før det kan stilles lister i din kommune - foran dette kommune- og fylkestingsvalget. Det krever at du faktisk gjør noe - her og nu! Det ligger mange partier som er igang i din kommune, gå inn og sjekk selv - og tilby din innsats. Dette er ikke HVA DE KAN GJØRE FOR DEG - MEN HVA DU KAN GJØRE FOR DIN KOMMUNE!!! Så still deg opp, tilby deg selv - og bidra til en endring! Her er oversikten over alle partier:
FRIST FREDAG 31.3 kl 1200:
https://valgmedarbeiderportalen.valg.no ... estyre.../
Jeg fant at i min kommune fantes ingen intiativ for www.folkestyret.org - så jeg er igang å skape en slik liste. Her trenger jeg bare 80 stemmer for at den kan realiseres! Sjekk din egen kommune - hvor mange du trenger - på https://minsak.no/ (fra 10 til 300 stemmer).
Og her kan du lese (google translate) hvorfor det er bare via politisk engasjement at du kan endre samfunnet der du bor: https://rightsfreedoms.wordpress.com/.. ... ng-big.../
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply