MAN skal ha god historiekunnskap for å støtte noe som helst vedr krig ! KRIG er resultat av elendig politikk- det snakke

Post Reply
Sigve
Posts: 3652
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

MAN skal ha god historiekunnskap for å støtte noe som helst vedr krig ! KRIG er resultat av elendig politikk- det snakke

Post by Sigve »

Sakset:
MAN skal ha god historiekunnskap for å støtte noe som helst vedr krig ! KRIG er resultat av elendig politikk- det snakkes varmt om dialog i tiår! Folk hetser PUTIN og hans ønske om et samvelde ! HVEM ser at EU / WEF & NWO gjør samme over for EUROPA ?

DE benytter tvang- skatt - FRI FLYT og løfter om fradrag ingen kan leve av ! konkurser 300 mndl siste året= OLA OG KARI Grønsakstuen nevner det ikke! WHY? GODT gjemt bak løgn om "STØTTE " fra staten. Dvs de ser ikke at de ble RANET AV STATEN og får smuler tilbake !
GUD hjelpe dem alle; GREAT RESET kommer som en overraskelse på dem. Mistenker dem for ikke å ane hvem Schwab er langt mindre HVA GREAT Reset betyr i praksis..! Glad er jeg for at nettet er fylt av info for den som vil forbedre egen hverdag ! DU er selv din lykkesmed !

STEM PÅ ALT du IKKE VIL HA I 30 år Og du får det Ikke bare det flertall drar hele landet i grøfta og tror det er politikernes skyld BETYR det at de ikke aner hva de stemmer på? fortsett for all del ; IKKE se etter HELHET den er så stygg.
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply