VIL ALLE CRYPTO PLATFORMER BLI AVSTENGT?

Post Reply
Sigve
Posts: 3469
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

VIL ALLE CRYPTO PLATFORMER BLI AVSTENGT?

Post by Sigve »

Her er siste nytt i undersøkelsen om crypto som eg delte gruppa.
-----------------------------------------------------------------------


Vel hadde ikkje tenkt å poste (bare linke), men viktighet først - dette er den siste innsikten gitt meg fra de eg tester mine egne analyser med, og her en som vet mer en meg om dette, så kan dere vurdere sannheten av det selv:

-- Crypto oppdatering:
Alle platformer vil bli avstengt eller nedlagt akkurat som ved bank vil ende i en verdens sentral bank CBDC, eg har antatt 2025, hvilke platformer som gjenstår er bare sjansespill men det blir bare EN >(forutbestemt fra innsiden tror eg). Du blir så bedt om å ta ut din crypto til bank eller miste alt om du ikkje overfører til den ene platformen-- iallefall du kan bli bedt om å føre inn til den nye platformen der hvor de da har kontroll over alle bevegelsene og vil fungere likt CBDC endeligt, som vil ligge bak å styre alt. Alle cryptoer spesielt her i Norge må du åpne med ditt eget personnummer (senere biometrisk digital ID). Derfor er du overvåket. Det kommer til å skje fort, kanskje samtidig med bankene, og derav en sjanse å ta.
Inverster heller i gull og sølv. Hvilke priser er allerede høge, og begrenset i mengde, men vil fortsette å stige - og invester i intrinsikk (nyttige, iboende, mat frø...) verdier. Husk det du har i crypto da, og eller overfører til bank må du også betale skatt av. (straff)

Eg var selv på trappene til å investere i crypto for å ha andre muligheter i den "ferskfisk og bio-dynamiske" handel og netverksbyggingen eg ville komme tilbake til om vi får det til, derfor denne ekstra posten, synest det er ok å dele om ikkje noen har i mot det. Men ved mer undersøkelse fant eg dette som svar og slik eg intuitivt delte med dere tidligere. Eg sier ikkje eg har rett, men nå blitt veldig skeptisk. Kanskje crypto holder lenger og for de som har å vente litt mens den nok vil stige og fange mer fisk. Så for de som har, å da overføre mens fiat penger er inntakt om det går og investere derfra, men slik må en da betale de skatter og være fri og lovlige, er ikkje ulovlig å handle crypto. Slik tenker eg nå om den saken, er det noen som har mer innsikt, bare å rettlede, også meg. Men det ble slik for meg og fam. vi utgår den prossessen. Så får vi fortsette å bygge hverandre opp på andre måter, det er alltid ei råd.
Takk for oppmerksomheten og gleder meg å treffe igjen gjengen.
Sov Godt.

.....

Andre skriver:
Hører om Bitcoin-utvinning til underlige blir dette, Bitcoin Kopierer en farven til Gull, så har vert ekte penger i over 5000 år,
En prøver bevist å manipulerer befolkningen tro at Bitcoin er det nye gullet . ( nok en vranglære)

Ekte gull er ekte penger, på 5 år har gullet steget med 100 % målt i Norske kroner.
Hvordan har Bitcoin verdt denne perioden, Casino penger. noen vinner de aller fleste taper.

Eller så i alle andre gammeldagse penge pyramidespill var bygget opp.
Bitcoin blir også brukt i ulik oppgjør for kriminell virksomhet. skjule spor . Svært farlig går du rundt med telefonen, og noen truer deg til å oppgi kodene, kan en ble ranet og Bitcoin pengene for dufter ut og en kan ikke spore hvor dem tok vegen.

Digitale penger eller krypto valuta er den samme skiten uansett , hvis den ikke er knyttet opp mot Sølv og Gull. en kan pakke dette inn i hvor mye glanspapir en vil. Men en lurer ikke en vet godt hva kjønn han egentlig er.
Men alle dem som ikke vet selv hva kjønn dem er må gjerne for meg innbille seg at Bitcoin er det nye gullet.

Digitale penger i banksystemet så kan spores , er absolutt dette sikreste uansett hvordan en snur og vender på dette, .Ærlig arbeid eller oppsparte Ærlig formue har en ikke noe å frykte .
Min oppfatning er at kryptovaluta er en måte å kunne enklere drive organisert kriminell virksomhet på , bestikkelse av folk. Og en pyramide spill. Ser ikke noe fordeler faktisk rent praktisk,

Digitale / eller fysisk kontanter utfyller en annen i dag . Hvis det blir kun digitale penger en dag så vil fysisk sølvmynter og gullmynter overta som kontanter over hele verden , i et parallellsystem til det digitale som globalt prøver å gjennomfører nå. Bare her i Norge en ikke alle har oppdaget dette enda, Nordmenn har nisselua litt langt ned trukket foran øynene.

Gull og Sølv har vært ekte penger i 5000 år , Dem som tror at noen har funnet opp hjulet på nytt, må samtidig hold øynene opp og se etter rosa flyvende elefanter. Det flere som påstår dette også , at finnes flygende rosa elefanter der ute.

Bitcoin-utvinning skaper bekymring
Økt Bitcoin-utvinning fører til bekymring for strømnettet i Texas.

– Bitcoin-minere bruker omtrent 2.100 megawatt av delstaten Texas' strømforsyning, sa Lee Bratcher, president for Texas Blockchain Council og la til:
«Strømforbruket økte med 75 prosent i fjor og var nesten tredoblet fra de foregående 12 månedene.»

[https://www.finansavisen.no/makro/2023/ ... -bekymring](https://www.finansavisen.no/makro/2023/ ... -bekymring)
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply