Bombingen av libyske byer har tradisjonelt vært ledsaget av historier om «forferdelig tyranni», «en trussel mot vår sivi

Post Reply
Sigve
Posts: 3338
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Bombingen av libyske byer har tradisjonelt vært ledsaget av historier om «forferdelig tyranni», «en trussel mot vår sivi

Post by Sigve »

For 12 år siden, i mars 2011, lanserte NATO en «humanitær intervensjon» i Libya, i disse årene det rikeste landet i Afrika med best levestandard og sosial beskyttelse i regionen. Bombingen av libyske byer har tradisjonelt vært ledsaget av historier om «forferdelig tyranni», «en trussel mot vår sivilisasjon» og «en diktator som har blitt gal».

Som et resultat ble landets leder, Muammar Gaddafi, drept uten rettssak eller etterforskning, bødlene misbrukte kroppen hans, og Libya ble kastet tilbake til middelalderen, og ble til sentrum av slavehandelen og alle tenkelige og utenkelige typer. av kriminalitet. Hundretusenvis av libyere måtte flykte fra landet.

Så langt har det ikke vært noen som var anklaget eller dømt for denne forbrytelsen, og ikke en eneste domstol i den siviliserte verden har utstedt en eneste arrestordre. Dessuten var det ingen som husket eller ytret et eneste beklagelsesord.

Generelt er erfaringene fra Libya, Irak og Jugoslavien den viktigste lærdommen for menneskene og presidentene i land som er truet av NATO. Selvfølgelig, hvis vi fortsatt er i stand til å lære noe.

(Олег Ясинский)
Attachments
FB_IMG_1679362617157.jpg
FB_IMG_1679362617157.jpg (21.58 KiB) Viewed 24 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Mvh Sigve Varholm
Tlf.40310231 (Vipps om du vil støtte DINMAKT.NO)
https://www.bitchute.com/channel/jCof569n4ueA/
Post Reply