Velgerne bør åpenbart ta beina fatt og rømme fra ethvert parti som forholder seg til "Det grønne skiftet".

Post Reply
Sigve
Posts: 3466
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Velgerne bør åpenbart ta beina fatt og rømme fra ethvert parti som forholder seg til "Det grønne skiftet".

Post by Sigve »

Velgerne bør åpenbart ta beina fatt og rømme fra ethvert parti som forholder seg til "Det grønne skiftet".
FB_IMG_1679217896115.jpg
FB_IMG_1679217896115.jpg (117.56 KiB) Viewed 26 times
Det mest forunderlige å lytte til fra galleriet i dag, var representant Ellefsen fra Høyre, som kom med de mest dramatiske klimaskremsler fra talerstolen og dro fram argumenter som både var basert på dommedagsklokka og at jorden var i ferd med å koke. Ikke en gang MDG benyttet en tilsvarende retorikk.

At dette kommer fra et såkalt nasjonalkonservativt parti skulle man ikke tro. Men i likhet med de andre Stortingspartiene har partiet Høyre i flere år bedrevet aktiv markedsmanipulasjon for at politisk planøkonomi skal kunne regulere det internasjonale energimarkedet for å fremme såkalt fornybar energi; les gjerne ustabil sol- og vindkraft. Ustabil kraft som i det offentlige energinettet vil være både økonomisk og miljømessig uansvarlig. Økonomer i næringslivet og i Høyre burde forstå at en økende mengde ustabil kraft i det offentlige forsyningsnettet vil påkalle en tilsvarende mengde stabil balansekraft, hvis man da ikke skal planlegge framtiden for planlagte utkoblinger av strøm. Hvor har forsamlingen tenkt å hente denne stabile balansekraften fra? Og, hvis de har svar på dette; hvorfor trenger vi da den ustabile kraften i det samme energinettet?

Norge har stengt ned energikilder som kull på Svalbard, og hele fire av fem nasjonale gasskraftverk. Grenlandsindustriens rop om gassrør til Grenland har stilnet i en øredøvende politisk korrekthet, og all gass eksporteres nå direkte ut til det umettelige sentraleuropeiske markedet, som er mer avhengig av den norske gassen enn noen gang tidligere på grunn av egne grønn-ideologiske politiske dumheter! Men si meg da; hvorfor velger vi stadig vekk politikere som ikke setter Norge først? Har ikke Norge bruk for egne gassreserver hvis det framtidige energibehovet i industrien er så stort?

I bunn av hele den politiske drøftelsen ligger premissene om at Co2 er den vesentlige klimadriveren på jorda, og at jorda trues av en menneskeskapt global oppvarming. Premisset om at menneskeheten skal kunne styre gradestokken utenfor vinduet ved at vi betaler stadig større klimaskatter og klimaavgifter til FN og en politisk elite, som gjerne sammen med fordelskapitalister både innenfor offentlig og privat sektor, gjerne slår seg sammen med Exit-gutta (som hvertfall vet hva de holder på med) og hvor de store pengene drysser ut fra styrerommene og gjennom lugubre konsesjonsbehandlinger ned i lommene på enda flere fordelskapitalister, og hvor eierstrukturen bak vindselskapene ofte er konstruert slik at det offentlige Norge og oljefondet følger med hele veien til kontoer i Bahamas.

Det er da verdt å minne om at de samme politikerne gjerne oppfordrer deg til å spare på strømmen, vaske klærne på natten, kjøpe sparedusj, dempe romtemperaturen og etterisolere huset ditt. EU har nylig vedtatt at huset ditt må oppgraderes til energiklasse D i fremtiden; noe finansavisen allerede har beregnet at vil koste 65% av norske husstander et sted mellom 500.000 og 1,5 millioner kroner.

Kanskje er det på høy tid at norske velgere kaster slike politikere ut av rådhusene, g gir klar beskjed om at nok er nok, og at klimahysteriet må stoppes! Da må man lete vel etter et antiglobalistisk parti, som distanserer politikken fra FN-makthaverne, EU/EØS og ikke minst fra World Economic Forums fascistiske planer for framtiden!
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply