BESTE MÅTEN Å STOPPE NESTE PANDEMI PÅ ER Å ARRESTERE DE SOM STARTET DEN FØRSTE!

Post Reply
Sigve
Posts: 3466
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

BESTE MÅTEN Å STOPPE NESTE PANDEMI PÅ ER Å ARRESTERE DE SOM STARTET DEN FØRSTE!

Post by Sigve »

I slutten av mai 2023 ,kan Verdens Helse Organisasjon (WHO) få verdensomspennende diktatorisk makt. Direktøren for organisasjonen vil da få ubegrenset rett til å pålegge lockdowns, vaksinemandater og overvåking av befolkningen i alle de 194 medlemslandene.

4
4
Screenshot_20230306_025246_Facebook.jpg (135.06 KiB) Viewed 226 times
1
1
Screenshot_20221227_183030_Facebook.jpg (209.53 KiB) Viewed 224 times
2
2
Screenshot_20221227_183452_Facebook.jpg (231.83 KiB) Viewed 224 times
3
3
Screenshot_20230117_043051_Facebook.jpg (239.26 KiB) Viewed 224 times
...
HUSK: DET FINNES MANGE "SAMARBEIDSPARTNERE" I DENNE KJELTRING INDUSTRIEN..
– Vi skal skremme vannet av alle med den nye korona­varianten
Christian Skaug 06.03.2023 08:48

"Tekstmeldinger fra Storbritannias tidligere helse­minister Matt Hancock som er lekket til The Telegraph, viser at han planla å skremme befolkningen med en ny korona­variant kort tid før jul i 2020. Meldingene viser også at regjeringen unnlot å oppheve tiltak for ikke å miste ansikt.

Dette er bare noen få av funnene som er gjort blant mer enn 100.000 WhatsApp-meldinger som er sendt mellom Hancock og andre britiske statsråder og myndighetspersoner under koronatiden, som den engelske avisen omtaler som Lockdown Files.

Meldingene ble skaffet til veie av den britiske journalisten Isabel Oakeshott, tidligere politisk redaktør i The Times, som hadde fått dem av Hancock fordi de to samarbeidet om den tidligere helseministerens memoarer om sin tid i regjeringen under pandemien.

Hancock anklager Oakeshott for et massivt tillitsbrudd og sier at meldingene uansett er blitt stilt til disposisjon for den offisielle granskningen av den britiske regjeringens koronahåndtering. Oakeshott kommenterer anklagen fra Hancock med at avsløringen hadde for stor interesse for offentligheten til at hun kunne tie om meldingene.

Meldingene viser at flere personer i det britiske regjeringsapparatet var rede til å spille på frykt og skyldfølelse for å få folk til å adlyde regler for nedstengning, selvisolering og andre tiltak.

Hancock ønsket å skremme vannet av alle (frighten the pants off everyone) for å få dem til å respektere forbudet mot å treffe mer enn seks personer under julefeiringen i 2020. En rådgiver svarte at «det vil sørge for den rette adferden». Hancock benyttet også uttrykket «rulle ut» (deploy) om alfavarianten av viruset, i Storbritannia også kalt Kent-varianten.

En utveksling av meldinger mellom Hancock og helsemyndighetene der de sistnevnte tok til orde for å forkorte en selvisoleringsperiode på 14 dager, viser at statsråden avviste forslaget fordi det ville ha fått det til å se ut som om han selv hadde gjort noe uriktig.

The Telegraph skriver at flere andre knusende avsløringer er underveis."

https://www.document.no/2023/03/06/vi-s ... varianten/

...
Rotary international er den niende største bidragsyteren til Verdens Helse Organisasjon (WHO) [https://steigan.no/2023/02/hvilke-plane ... -egentlig/](https://steigan.no/2023/02/hvilke-plane ... -egentlig/)

Rotary ble startet opp av frimurerne, og har svært mange frimurermedlemmer [https://dgll.org/rotary-lions-freemasonry-lebanon/](https://dgll.org/rotary-lions-freemasonry-lebanon/)

Og har man satt seg inn i hva frimurerne holder på med, så er det overhodet ikke en demokratisk organisasjon
[https://olehartattordet.blogg.no/145487 ... ssel_.html](https://olehartattordet.blogg.no/145487 ... ssel_.html)

Rotary and the Bill & Melinda Gates Foundation [https://www.rotary.org/en/gates-foundat ... cate-polio](https://www.rotary.org/en/gates-foundat ... cate-polio)


.....
I slutten av mai kan Verdens Helse Organisasjon (WHO) få verdensomspennende diktatorisk makt. Direktøren for organisasjonen vil da få ubegrenset rett til å pålegge lockdowns, vaksinemandater og overvåking av befolkningen i alle de 194 medlemslandene.

Det vil si at WHO, som er sponset og styrt av en gjennomkorrupt legemiddelindustri, kan bruke alle midler for å tvinge hele verdens befolkning til å ta eksperimentelle vaksiner.

Og man skal ikke være den som fant opp kruttet for å forstå at hvis en organisasjon får så mye makt, så kan den også lage nye drakoniske lover i etterkant av en slik maktovertakelse, der INGEN av medlemslandene kan da hindre dem i å lage slike lover.

Les hele saken her https://olehartattordet.blogg.no/hvis-d ... -hand.html
....
Bare en klippet kommentar:
De poster nok ikke her (facebook gruppe)fordi de ikke tror det er fra vaksinen, jeg har flere bekjente + venner som alltid har vært i god form som har fått hjertefeil, pusteproblemer, prob med lunger, blodpropp osv etter vaksinering hvor de selv tror det er pga vaksinen, men legene sier at det ikke kommer av det. Ser også i Main stream media at leger har stått frem og sagt at dødligheten er høyere enn før, men det blir dysset ned og forklart at andre ting har skyld🙈🙈🙈

Det er ganske crazy!Spessielt når en frisk person i 40 åra dør av hjerteflimmer 2 uker etter vaksine nr 2 og familien blir servert at dette ikke kommer av vaksinen, men ingen annen logisk forklaring😰Stakkars mennesker. Jeg synes det hele bare blir trist og attpåtil blir uvaksinerte hånet og kalt masse dritt om de sier noe🙈 Så ja, dessverre vil flertallet tro bare godt om den dritten dessverre! Hilsen en som ikke er vaksinemotstander helt til Covid vaksina kom, det føltes bare ikke riktig og løpe til de sprøytene der mtp at de ble hastegodkjente og ingen viste noe om utfallet.

Glad er jeg for at jeg og mine ikke tok noen!!
. ..
Matt Hancock: Leaked messages suggest plan to frighten public
https://www.bbc.com/news/uk-64848106
Screenshot_20230307-225414_Facebook.jpg
Screenshot_20230307-225414_Facebook.jpg (775.64 KiB) Viewed 128 times
FB_IMG_1678226134453.jpg
FB_IMG_1678226134453.jpg (98.06 KiB) Viewed 128 times
.....

https://youtu.be/nFoAczoHbV0
.....
STØTT DINMAKT.NO i å spre sensurfri informasjon.
Vipps nr.40310231 Takk på forhånd.

Husk å del videre.
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
User avatar
Red-Pill-Junkie
Posts: 769
Joined: Mon May 09, 2022 9:43 pm

Re: BESTE MÅTEN Å STOPPE NESTE PANDEMI PÅ ER Å ARRESTERE DE SOM STARTET DEN FØRSTE!

Post by Red-Pill-Junkie »

Det hersker ingen tvil om at de planlegger fler pandemi-bedrag nei. Det finnes en åpenbar grunn til at propagandaenhetene, de såkalte hovedstrømsmedia nå plutselig går samlet ut og påstår at det såkalte sarscov2 viruset ble produsert og lekket fra et laboratorium i Wuhan. Grunnen er fordi disse satanistene/globalistene/NWO-gjengen (kjært barn osv...) er virkelig redde for at folk skal oppdage sannheten, nemlig at det ikke finnes noe virus. Eksistensen av Virus i det hele tatt er meget tvilsom. Men disse satanistene er helt avhengig av at folk tror på virus for å lure de til å ta fler giftinjeksjoner, gifttabletter og andre dødskurer mot påståtte pandemier.

HIV forårsaket aldri AIDS, det gjorde de såkalte medisinene de dyttet i folk som de hadde lurt til å tro de var syke basert på en test som er fullstendig ubrukelig til å påvise infeksjonssykdommer, det samme gjelder covid (Certificate Of Vaccination ID). Det er injeksjonene som gjør folk syke og dreper dem. Slavemasker hjelper selvsagt heller ikke og en skal ikke ha tilgang til så mange hjerneceller for å skjønne at å gå rundt og puste inn sine egne avfallsstoffer ikke er sunt. I tillegg så er det et massivt psykologisk grep, for å frata folk selvrespekt å sette på dem slavemasker.

En av de beste viedeoene en kan følge for å holde seg oppdatert omkring realitetene er fra denne karen: https://www.bitchute.com/video/IhA3Hjc6qvrz/

Kunnskapen om virusbedraget er det som virkelig kan stoppe disse galningene og derfor promoterer propagandamaskineriet nå hva som tidligere ble ansett som en konspirasjonsteori, nemlig lab-lekasje. Men som alltid når propagandistene går så kraftig ut i samlet flokk, så ligger det noe bak og nei det er ikke som Infowars gjengen påstår, at det er for å fremskaffe en grunn til krig mot Kina, det er fordi de er livredde for at folk skal finne ut at virus er fake...

Kunnskapen om at virus er oppspinn er det som får folk utestengt overalt og også myrdet om de har stort publikum. Dette var f.eks. grunnen til at de myrdet Tanzanias president Magufuli, etter at han helt i begynnelsen avslørte bedraget med PCR testen.

Så hva kan vi gjøre? Jo vi kan le av globalistene, ikke ta dem seriøst, holde humøret oppe og forsøke (via D og C-vitaminer, samt Zink, etc.), å la kroppen vår forsvare seg selv mot alle forsøkene de bedriver for å forgifte oss, både via mat, via chem trails og via såkalte medisiner. Selv folk som har latt seg lure til å ta giftinjeksjonene, de såkalte "vaksinene", må forsøke å holde humøret oppe, for psyken og kroppen vår er kraftig medisin i seg selv, for NWO-gjengen ønsker vi skal leve i frykt og de vet at frykt og redsel vil bryte ned kroppene og psyken vår, vi gjør lurt i å gjøre det stikk motsatte.
Jeg plukker ut noen videoer jeg finner viktige og oversetter, legger til undertekster på norsk og legger dem ut på Bitchutesiden min; https://www.bitchute.com/channel/RDvUSt2GkOqP/ Håpet er at disse da kan spres og sees av fler.
Post Reply