SANNHETEN HAR EN LEI TENDENS TIL Å AVSLØRE SEG SELV. Norge har hatt og har tydeligvis en aktiv rolle i det angloamerik

Post Reply
Sigve
Posts: 3467
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

SANNHETEN HAR EN LEI TENDENS TIL Å AVSLØRE SEG SELV. Norge har hatt og har tydeligvis en aktiv rolle i det angloamerik

Post by Sigve »

SANNHETEN HAR EN LEI TENDENS TIL Å AVSLØRE SEG SELV.
7
7
FB_IMG_1673472574148.jpg (57.23 KiB) Viewed 216 times
Norge har hatt og har tydeligvis en aktiv rolle i det angloamerikanske imperiets krigføringer rundt om i verden og nå i proxy krigen mot Russland i Ukraina. Det forklarer at våre folkevalgte og mange andre hyller marionetten Mr Z samtidig som de demoniserer Russland og Putin.
I tillegg er det nærmest unisont valg fra Stortingets representanter å sende våpen til Ukraina. Det vil jo bare forlenge krigen og lidelsene, noe som virker å være målet for vestmaktene med NATO i spissen. Unge og uerfarne soldater sendes rett i døden ved fronten mot Russlands krigsmaskin. Det er alltid folket som betaler prisen for den herskende klassens mange kriger opp gjennom historien. Denne er intet unntak...

Ingen form for deltagelse i krig og ødeleggelser kan forsvarer, heller ikke det Norge har bidratt med i mange kriger på andres jord.

Erling Hilmersen skriver:

"NORGE HAR BLITT EN REN TERRORSTAT.
NORGE HADDE EN SENTRAL ROLLE I SPREGNINGEN AV NORTH-STREAM GASSLEDNINGEN.
Norge ødela Libya i en 100% uprovosert angrepskrig.Norge er særdeles aktive i Ukrainiakrigen.
En krig framprovosert av NATO.
Norge støtter dødelige sanksjoner mot bl.a Syria.
Norge forsyner naziene i Ukrainia med en masse våpen pluss 75 milliarder kroner.

Nazier som dyrker gamle nazinasjonalisthelter som nasjonalhelter.Deres helter beskrives av historikere som mere grusomme enn Adolfs menn.De var sterkt medansvarlige for Holocaust og direkte ansvarlige for grusomme torturmetoder.
Som om dette ikke var nok,så er det avdekket at Norge hadde en viktig rolle i spregningen av North-Stream i Østersjøen".

I kommentarfeltet en artikkel som avslører dette i detalj både på norsk og engelsk.
FB_IMG_1675962990734.jpg
FB_IMG_1675962990734.jpg (71.59 KiB) Viewed 178 times
Forfatteren er tidligere Politzerprisvinner og har avdekket en rekke skrekkelige ting USA har gjort.
Han er kjent for å ha gode kontakter i CIA.
Og det bør ikke være tvil om at oplysningene er korrekte".

"Den berømte Pulitzervinneren Seymour Hersh har kilder som i detalj kan fortelle hvordan det norske Forsvaret var med USA og sprengte Nord Stream. Sprenginga ødela Tysklands og deler av EUs energiforsyning og må regnes som en av tidenes største terroraksjoner og dessuten en krigshandling mot vår «allierte» Tyskland".
FB_IMG_1675960965662.jpg
FB_IMG_1675960965662.jpg (137.81 KiB) Viewed 179 times
DET ER KREVENDE Å TÅLE SANNHETEN... Jeg blir uvel av å observere hvordan den såkalte fredsnasjonen Norge er blitt, eller kanskje alltid har vært, er krigsnasjon.

Norges krigspolitikk er vond å ta innover seg, det er både skammelig og sørgelig.

.....
FB_IMG_1676188999716.jpg
FB_IMG_1676188999716.jpg (59.1 KiB) Viewed 147 times
Hvordan USA og Norge sprengte Nord Stream-rørledningen

https://steigan.no/2023/02/hvordan-usa- ... ledningen/

.......
HVORDAN USA TOK UT NORDSTREAM2
https://seymourhersh.substack.com/p/how ... ord-stream

......

Kjekt å ha en krig gående, det distraherer folket for videre iverksettelse av agenda 2030, da fokuset ligger på Ukraina….. det hele er narrativ fra A til Å frem til 2030!

......

https://www.navy.mil/Press-Office/News- ... s-in-kiel/

....

Selv om sannheten er den første taperen i enhver krig, så finnes det folk i AiH som tror at all negativ omtale av Putin er sann, og all negativ omtale av Zelenskyj er løgn. Det er BARE de i AiH som kjenner sannheten! Som den første krigen i verdenshistorien så er det slik at den ene parten kun står for det gode og den andre parten står bare for det onde. Når jeg prøvde å fortelle disse folka i AiH at deres tolkninger var en illusjon så ville de ikke kommunisere med meg. I AiH snakker man bare hverandre etter munnen, fordi de representerer sannheten. Stakkars folk når sannheten kommer frem!

.....

Nordmenn og Amerikanere bør tone ned sin nasjonalitet på reise i andre land.

Alle har sett det hat som er reist mot Russere generelt, der de rikeste har fått beslaglagt sine verdier i Europa i og USA, uten at noen protesteter. EU snakker om at pengene skal gå til US-Kraina.

Nå som det er gjort kjent, at kvaksindustrien jobbet på oppdrag fra DoD, og distribusjon ble ivaretatt av Norske CEPI, så har Norge spilt en nøkkel rolle i USAs massemord på egne allierte.

Den politiker skapte hyperinflasjon som har kjørt Europa i kne, er Norge også en del av, da mye tyder på at Norge deltok i sprengingen av Nordstream rørledningene.

Staten Norge har tjent utallige milliarder på sprengingen , og bruker nå pengene til å utvide krigen ingen andre enn USA ønsker.

i ytterste konsekvens kan atomvåpen komme i bruk og hvem kan vi takke for det meste atomvåpen på kloden?
Norge er svaret der også. Det var lovnader om Norsk tungtvann og atomteknologi som kjøpte Norge første lederverv i New World Order , kjent som FN, allerede i 1948.

Det vil derav være "naturlig", om folk fra USA og Norge blir "de nye Russerne", for vi har IKKE avsatt og straffet egne myndigheter, det betyr stilltiende akksept fra borgerne vedrørende politikken og krigføringen som nå kjører på 3. året.

Norge er via oljefondet, stor eier i de selskap som eier og de facto styrer hele verden, Blackrock, Vanguard og Statestreet for å nevne de 3 største.

Pass på nå, Norge har vært slangens hode siden 1945, og er det fortsatt, der man finner en Nordmann med hånden på rattet i det meste av faenskap på kloden siden 1945.

Klimasvindelen i bunnen til det hele, er en oppfinnelse fra tenketanken Club of Rome som nå er passert 50 år.

En Nordmann var en av forfatterne bak 1972 rapporten. Denne rapport dannet grunnlaget for Bruntland rapporten, som ble til Agenda 21, som ble til Agenda 2030, der Erna Solberg er global leder for utrullingen.

i WEF som styrer sjovet fra bakrommet, finner vi Børge Brende som direktør.

Ta dere i akt i utlandet nå, det er ikke spesielt attraktivt å være Norsk i utlandet, nå som hele verden vet hvem som kan lastes for tingenes tilstand.
.....

Det tar virkelig tid å forstå. Forståelse og sann kunnskap er noe som vanligvis oppstår delvis, det krever innsats, og kan noen ganger ta forferdelig lang tid. Her snakker jeg om det landet man vokste opp i, som de fleste er glade i, og dets politiske ledere og andre med stor makt over ledende politikere. Det landet man lærte å elske, og hvor man lærte at vi kunne ha full tillit til våre mektigste ledere.

Men hvem har egentlig disse lederne vært gjennom de siste århundrer? Jeg tror det er på tide at det norske folk virkelig begynner å stille noen svært så kritiske spørsmål!

Her har vi enda et bevis på at noe har skjedd, noe som jeg neppe vil tro har godkjennelse fra «folk flest».

Det er en viktig artikkel! Jeg har aldri gjennom årene på Internett sett at den prisbelønte journalisten Seymour Hersh har kommet med tull.
https://steigan.no/2023/02/hvordan-usa- ... edningene/

......
WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY and IGNORANCE IS STRENGTH. ("1984")
-Orwell-

"Weapons are the way to peace."
Jens Stoltenberg 2023

.....

MEN BØR VI TRO PÅ DET?

Tja?
FB_IMG_1676078897778.jpg
FB_IMG_1676078897778.jpg (65.5 KiB) Viewed 160 times
Biden var jo tidlig ute og varslet om at USA kom til å ødelegge denne ledningen. Han sa aldri eksplisitt at det skulle skje ved sprengning. Men han har vel uansett "snakket seg dypt inn i saken", som man sier på politispråket.

Norske myndigheter avviser anklagene. Og det er de nødt til. For en slik aksjon ville jo være et alvorlig brudd på den samme folkeretten de nå beskylder Russland for å ignorere. Så avvisningen har ingen verdi. De sier det de MÅ si.

Men hvorfor publiserer en svært anerkjent amerikansk gravejournalist dette, - i krigsguden Bidens eget hjemland? Hva enten det er sant eller ikke, - hvordan kan han tore det?

Fordi ytringsrommet er langt videre i USA enn i Norge. En stor del av det amerikanske folk, og da i hovedsak mennesker som stemmer republikansk, er sterkt imot det Nato og USA nå holder på med i Ukraina.

Publiseringen av dette kan derfor være timet bevisst, for å hjelpe de kreftene som jobber for å få til en fredsløsning. Å avsløre hva som egentlig skjedde, kan sette Vestens eget modus operandi i et høyst fortjent ufordelaktig lys, og bidra til at fredskreftene får vind i seilene.

Så skal vi tro på det? Jeg vet ærlig talt ikke. For i dagens situasjon lyver alle, både Vesten og Russland.

.......
Det er ikke noe tvil om at USA planla å sabotere gassledningen Nord Stream 2 fra Russland, det går tydelig frem i denne videoen. Og etterpå var de snare med å legge mistanken på Russland.
Så er det også kommet fram at NORGE hjalp til med å utføre sabotasjen.
Det er nesten ikke til å tro, at Støre og hans regjering kan være så kørka dumme, og sette hele Norges land i fare for angrep fra Russland. For dette er intet mindre enn en krigserklæring mot Russland.

De som argumenterer med mer våpen til Ukraina fordi Russland kan komme til å ta nordnorge etter at de har tatt Ukraina, kan nå komme til å se at det er nettopp våre krigshandlinger mot Russland som setter oss i fare, inkludert norsk våpensendinger til Ukraina.
Norge har hatt et greit naboforhold til Russland i mer enn en mannsalder, men dette kan ta slutt nå pga dumskap og kriminelle handlinger fra vår egen regjering.

Hvis det blir verifisert, at Norge faktisk har bidratt til sabotasjen av gassledningene, så må det føre til at ansvarlige politikere blir avsatt med umiddelbar virkning og riksrett!
https://youtu.be/cRHpGClgXFE
.....

🇷🇺🇩🇰 NEJ TIL NATOS KRIG MOD RUSLAND‼️‼️
Annonceret af JFK21
Vær med til demonstration mod krig, der reelt startede i 2014 efter statskup i Kiev. Krig, hvor den ukrainske folk er holdt for gidsel.

DEMONSTRATION OG SAMLING PÅ CHRISTIANSBORG SLOTSPLADS FREDAG 24. FEBRUAR, 2023 KLOKKEN 14:00 HVORFRA VI GÅR MOD RÅDHUSPLADSEN KLOKKEN 14:30.
TALER PÅ RÅDHUSPLADSEN KLOKKEN 15:00

❗️ USA investerede $ 5 milliarder i denne statskup, det bekræftet af Victoria Nuland.
❗️ Den nye regering i Ukraine blev indsat af USA
❗️ I perioden indtil februar, 2022 myrdede den ukrainske militær 14.000 østukrainere i Donbass.
❗️ Fredsforhandlingerne Minsk I og II blev aldrig til en realitet.
❗️ Hollande og Merkel har bekræftet, at Minsk I og Minsk II var skinforhandlinger, som ikke skulle føre til fred. Formålet var at vinde tid for at forberede ukrainsk militær til krig mod Rusland.
❗️ Sprængningen af Nordstream var en provokation. Det er netop kommet frem at USA stod for sabotage.

Følg os
👉🏻 @VELINFORMERE
....

Jeg velger å ta denne publikasjonen til nøytral etterretning.


....
(Kopiert Fjordmann)
Da har jeg nettopp sett en lengre video med Daniele Ganser som omhandler sprengningene av Nord Stream i Østersjøen. Den er interessant for de som forstår tysk med sveitsisk aksent. Videoen er grundig og systematisk. Det fremstår dessverre som en ubehagelig reell mulighet at det var USA som stod bak denne statsterrorismen mot vital sivil infrastruktur i Europa. Muligheten må i alle fall bli tatt alvorlig.

Jeg har ikke hørt hva Ganser har uttalt om angrepene 11. september 2001. Hvis han har sagt dumme ting om dette så støtter jeg selvsagt ikke det. Men det er etterhvert ganske mange som mistenker amerikansk innblanding i Nord Stream.

Som nordmann finner jeg det ekstremt ubehagelig hvis Norge på noen måte har vært involvert i dette angrepet. Jeg håper virkelig at det ikke er sant. Det vil utgjøre en svært farlig eskalering dersom Norge, som selv har mange installasjoner under vann og deler grense med Russland, har vært involvert i angrep på andre lands gassrørledninger.

https://www.youtube.com/watch?v=pTac78tYUn8

Dr. Daniele Ganser: USA und Norwegen haben Nord Stream gesprengt
Attachments
1
1
FB_IMG_1671511065921.jpg (60.34 KiB) Viewed 216 times
2
2
FB_IMG_1671550911497.jpg (29.99 KiB) Viewed 216 times
3
3
FB_IMG_1671988861540.jpg (64.61 KiB) Viewed 216 times
4
4
FB_IMG_1672643961492.jpg (70.76 KiB) Viewed 216 times
5
5
FB_IMG_1672850832457.jpg (67.67 KiB) Viewed 216 times
6
6
FB_IMG_1672942626588.jpg (29.45 KiB) Viewed 216 times
8
8
FB_IMG_1673639621005.jpg (139.16 KiB) Viewed 216 times
9
9
FB_IMG_1673705410866.jpg (24.65 KiB) Viewed 216 times
10
10
FB_IMG_1673900592033.jpg (130.82 KiB) Viewed 216 times
11
11
FB_IMG_1673900462959.jpg (36.17 KiB) Viewed 216 times
12
12
FB_IMG_1673905490218.jpg (48.01 KiB) Viewed 216 times
13
13
FB_IMG_1673900956321.jpg (44.18 KiB) Viewed 216 times
14
14
FB_IMG_1674260863846.jpg (19.68 KiB) Viewed 216 times
15
15
FB_IMG_1674555551993.jpg (36.4 KiB) Viewed 216 times
16
16
FB_IMG_1674568968515.jpg (33.08 KiB) Viewed 216 times
17
17
FB_IMG_1674842290020.jpg (137.67 KiB) Viewed 216 times
18
18
FB_IMG_1674924921557.jpg (159.49 KiB) Viewed 216 times
19
19
FB_IMG_1674925304972.jpg (112.48 KiB) Viewed 216 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
User avatar
Red-Pill-Junkie
Posts: 769
Joined: Mon May 09, 2022 9:43 pm

Re: SANNHETEN HAR EN LEI TENDENS TIL Å AVSLØRE SEG SELV. Norge har hatt og har tydeligvis en aktiv rolle i det angloam

Post by Red-Pill-Junkie »

Sigve wrote: Wed Feb 08, 2023 11:21 pm Norge er via oljefondet, stor eier i de selskap som eier og de facto styrer hele verden, Blackrock, Vanguard og Statestreet for å nevne de 3 største.

Pass på nå, Norge har vært slangens hode siden 1945, og er det fortsatt, der man finner en Nordmann med hånden på rattet i det meste av faenskap på kloden siden 1945.
Ja, de som virkelig styrer ser eller hører vi aldri om, de lar sine nyttige idioter være i fronten. Selv Gates, Soros, Schwab, kongefamiliene, etc. er kun frontfigurer og gjør bare hva de blir fortalt de skal. Jeg mistenker også at den Wallenbergfamilien i Sverige er høyt oppe i hierarkiet, langt over Gates etc.. For hvor vil de største satanistene og djevlene gjemme seg unna i skyggene? Antagelig i Scandinavia. De fjolsene som tilsynelatende styrer og steller og som vi ser som statsministere, toppbyråkrater dommere, er kun fjols og idioter uten ryggrad og integritet. De er ikke særlig glupe, de har solgt sin sjel til fanden sjøl og de er noen smiskende rotter som kun er ute etter sine herrers smuler. Jeg ser på dem som kapoer og intet annet. De har aldri hatt Norge som prioritet og antagelig vil vi ikke finne mye norskt blod i dem heller om vi hadde foretatt litt grundig slektsforskning.

Vi kan ikke lenger se på verden som mange selvstendige land og stater. Verden må sees på som et multinasjonalt konsern med en rekke franchise avdelinger. Men alt styres fra en mektig elite som ser på oss som kveg, som useless eaters, eller som kakkerlekker som forpester den jorda de vil ha for seg selv og selv ikke Rotchhild eller Rockefeller er nok på toppen, dog er de nok forholdsvis høyt oppe i NWO hierarkiet. Det beste bildet på hvordan verden fungerer, kan vi bevitne i filmene om Hunger games samfunnet. Se på denne korte videoen hvor Donald Sutherland forklarer litt: https://www.youtube.com/watch?v=a98uJTo0RkI
Jeg plukker ut noen videoer jeg finner viktige og oversetter, legger til undertekster på norsk og legger dem ut på Bitchutesiden min; https://www.bitchute.com/channel/RDvUSt2GkOqP/ Håpet er at disse da kan spres og sees av fler.
Post Reply