DET JOBBES PÅ SPRENG FOR Å ETABLERE REGLER SOM KAN "STYRES" FRA WHO..

Post Reply
Sigve
Posts: 3466
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

DET JOBBES PÅ SPRENG FOR Å ETABLERE REGLER SOM KAN "STYRES" FRA WHO..

Post by Sigve »

And this is the norwegian parliament:

https://www.regjeringen.no/no/dokumente ... id2961899/

REGJERINGEN GJØR KLAR FOR INTERNERING MED NYE ENDRINGER I SMITTEVERNLOVEN

Det gjøres klart for en et nytt virusslipp på menneskeheten. Globalisteliten i Brüssel og Davos gir seg tydligvis ikke. Menneskeheten skal i lenker.

HER ER DEN NYE HØRINGEN:

Høring - endringer i smittevernloven (isolering og smittekarantene) og helseberedskapsloven (medisinsk utstyr)

Høring | Dato: 03.02.2023 | Helse- og omsorgsdepartementet

Helse- og omsorgsdepartementet sender med dette på høring forslag om en ny forskriftshjemmel i smittevernloven § 4-3 a som gjør det mulig ved alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom å gi forskrifter om isolering, smittekarantene og andre begrensninger i bevegelsesfrihet på visse vilkår. Departementet foreslår også endringer i helseberedskapsloven for å sikre tilgangen til medisinsk utstyr i Norge.

Under koronapandemien var det behov for midlertidige forskriftshjemler i smittevernloven og helseberedskapsloven, og bestemmelsene utløper 1. juli 2023.

Formålet med lovforslagene i dette høringsnotatet er å sikre forsvarlig regelverksmessig beredskap også etter 1. juli 2023.

Status: På høring
Høringsfrist: 11.04.2023

Utdrag av Høringsbrev.

Vår ref.: 23/586

Helse- og omsorgsdepartementet foreslår i dette høringsnotatet en ny og permanent forskriftshjemmel i smittevernloven § 4-3 a som gjør det mulig ved alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom å gi forskrifter om isolering, smittekarantene og andre begrensninger i bevegelsesfrihet på visse vilkår.

Departementet foreslår også å endre helseberedskapsloven ved at også markedsaktørene for medisinsk utstyr omfattes av § 1-3 første ledd ny bokstav i, slik at § 5-2 andre ledd gjøres permanent.
FB_IMG_1675612047536.jpg
FB_IMG_1675612047536.jpg (45.62 KiB) Viewed 26 times
....
PS!
Dette høres kanskje uskyldig ut, men det er føringer fra WHO,WEF ETC.. ikke demokratiske organisasjoner, som ønsker å overta våres suverenitet. Dette er planlagt agenda.
DINMAKT.NO
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
User avatar
Red-Pill-Junkie
Posts: 769
Joined: Mon May 09, 2022 9:43 pm

Re: DET JOBBES PÅ SPRENG FOR Å ETABLERE REGLER SOM KAN "STYRES" FRA WHO..

Post by Red-Pill-Junkie »

Vel, en bør selvsagt alltid nekte å la seg teste. Videre bør alle selvsagt kaste smarttelefonene pokker i vold, men om de ikke gjør det pga. en avhengighet som langt overgår nikotinavhengighet eller alkoholisme, så legg den ihvertfall igjen hjemme, slik at en ikke registreres i nærheten av en sau som lar seg teste og får positiv test (på en test som ikke kan påvise infeksjonssykdom og av en sykdom som ikke eksisterer).

Unngå for all pris å gi fascistene noen mulighet til å fengsle deg, eller som fascistene kaller det isoleres.
Jeg plukker ut noen videoer jeg finner viktige og oversetter, legger til undertekster på norsk og legger dem ut på Bitchutesiden min; https://www.bitchute.com/channel/RDvUSt2GkOqP/ Håpet er at disse da kan spres og sees av fler.
Post Reply