Nede i Europa, de har en dato for å slutte å lage mat og fyre med ..

Post Reply
Sigve
Posts: 2903
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Nede i Europa, de har en dato for å slutte å lage mat og fyre med ..

Post by Sigve »

Wien. Det er fortsatt 600 000 gassvarmere i Wien. Det er også 460 000 gassovner. Innen 2040 skulle de være borte, det er nå kjent. Det er ikke helt klart hvordan dette skal fungere. Byen Wien presenterte nylig et konsept for en gassutfasing. Men hva sier det 72 sider lange dokumentet? Blir det gigantiske gassavviklingsprosjektet mer håndgripelig? Og er dette i det hele tatt realistisk?


Nede i Europa, de har en dato for å slutte å lage mat og fyre med gass, https://www.diepresse.com/6247028/schaf ... us-dem-gas

.... Norge
De vil ha slutt på all vedfyring som de løgnhalsene kaller trussel mot klimaet:

https://www.youtube.com/watch?v=d5-eh8QuGEM
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Registrere deg,ta del i debatter.
Mvh Sigve Varholm
Tlf.40310231 (vipps)
https://www.bitchute.com/channel/jCof569n4ueA/
User avatar
Red-Pill-Junkie
Posts: 721
Joined: Mon May 09, 2022 9:43 pm

Re: Nede i Europa, de har en dato for å slutte å lage mat og fyre med ..

Post by Red-Pill-Junkie »

Sigve wrote: Sat Feb 04, 2023 3:19 pm
.... Norge
De vil ha slutt på all vedfyring som de løgnhalsene kaller trussel mot klimaet:

https://www.youtube.com/watch?v=d5-eh8QuGEM
Ja idioter er det nok av i verden, det er sikkert. De burde heller stille spørsmålet om hvorfor så mange nå er allergiske mot alt mulig og har utviklet astma og andre problemer. Svaret er selvfølgelig alle de såkalte vaksinene de har fått sprøytet inn fra spedbarnsstadiet. I tillegg til at å vokse opp og bo i en by, ikke er helsebringende for å si det forsiktig. Men i satanistenes verden snus alt opp ned.

Like idiotisk som at de påstår kliaforandringer er årsaken til innsektsdøden, når beviset på det motsatte dropper i huet på oss nesten hver bidige dag, fra flyene som sprayer gift i hodene på oss.

Uansett, jeg har vedovn, jeg har egen skau og jeg akter å fyre med ved til jeg er dau og da kan de få fyre opp kroppen min også. Ild er en farlig men fantastisk ressurs benyttet rett og av vettuge folk.
Jeg plukker ut noen videoer jeg finner viktige og oversetter, legger til undertekster på norsk og legger dem ut på Bitchutesiden min; https://www.bitchute.com/channel/RDvUSt2GkOqP/ Håpet er at disse da kan spres og sees av fler.
Post Reply