Hva som venter... Via Kjell Larsen Østbye STERKE REAKSJONER MOT 15 MINUTTERS BYER Innbyggerne i Colchester avbryter e

Post Reply
Sigve
Posts: 3533
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Hva som venter... Via Kjell Larsen Østbye STERKE REAKSJONER MOT 15 MINUTTERS BYER Innbyggerne i Colchester avbryter e

Post by Sigve »

Hva som venter...
Via Kjell Larsen Østbye
STERKE REAKSJONER MOT 15 MINUTTERS BYER

Innbyggerne i Colchester avbryter et byrådsmøte for å protestere mot 15 minutters byplanen og NULL-utslippspolitikken som blir presset på dem uten deres samtykke! Innføringen betyr et samfunn uten privatbiler og mulighet til bevegelsesfrihet, og å reise lengre enn 15 minutter fra hybelen hver enkelt innbygger får utdelt. Ferier og å besøke landsteder eller familiehytta blir bannlyst til fordel for klimasvindelen. For å gjennomføre plottet vil de innføre klima lockdowns og samtidig gjennomføre social credit score og digital ID koding, slik at de har full kontoll over alt hver enkelt innbygger foretar seg. Brudd på klimakontrakten vil få alvorlige konsekvenser. De som sover i et demokrati, våkner i et tyranni. Folket våkner nå, men er det for sent?

Folket må bestemme.
https://www.facebook.com/10000057648746 ... 694295782/
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
User avatar
Red-Pill-Junkie
Posts: 769
Joined: Mon May 09, 2022 9:43 pm

Re: Hva som venter... Via Kjell Larsen Østbye STERKE REAKSJONER MOT 15 MINUTTERS BYER Innbyggerne i Colchester avbryt

Post by Red-Pill-Junkie »

Sigve wrote: Sat Feb 04, 2023 3:10 pm Folket våkner nå, men er det for sent?
Tja, antagelig for en god del. Men hva vi kan skimte i det fjerne, er at NWO vil implodere og at de som kommer seg gjennom galskapen, bygger et mye bedre og mer rettferdig samfunn. Men det er lang vei frem og harde tider i vente. For de som har pushet folkemordet og fremveksten av det dystopiske samfunnet, vet at det venter ei løkke rundt halsen om de ikke lykkes, så de vil aldri gi opp. Men det er opp til folket å nekte å adlyde galskapen og ta tilbake friheten sin og fortsatt, til tross for alle millioner de allerede har avvlivet, så er det så utrolig mange fler av oss, enn av NWO-psykopatene og deres nyttige idioter.
Jeg plukker ut noen videoer jeg finner viktige og oversetter, legger til undertekster på norsk og legger dem ut på Bitchutesiden min; https://www.bitchute.com/channel/RDvUSt2GkOqP/ Håpet er at disse da kan spres og sees av fler.
Post Reply