Nå har altså Ukraina begynt å angripe russiske byer i følge VG i dag, hvor det står "Russland: "Fredag kveld ble angivel

Post Reply
Sigve
Posts: 3533
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Nå har altså Ukraina begynt å angripe russiske byer i følge VG i dag, hvor det står "Russland: "Fredag kveld ble angivel

Post by Sigve »

Nå har altså Ukraina begynt å angripe russiske byer i følge VG i dag, hvor det står "Russland: "Fredag kveld ble angivelig et industrianlegg i den russiske landsbyen Borisovka angrepet av ukrainske styrker. Dette skrev guvernøren for regionen, Vyacheslav Gladkov, på sin Telegram-kanal."

Da er ikke dette lenger en forsvarskrig fra Ukrainas side, men en angrepskrig, slik jeg ser det. Så det Vesten inkludert Norge i realiteten støtter nå, er angrep på Russland med våpen fra hele den vestlige verden.
Og Russland svarer med nye trussler;
"Klar til å bruke "alle typer våpen"
Nestlederen for det russiske Sikkerhetsrådet, Dmitrij Medvedev, uttaler at dersom ukrainske styrker angriper Russland, vil svaret deres være “hva som helst”
"– Russland er klar til å bruke alle typer våpen avhengig av trusselens art, sier Medvedev, ifølge det russiske nettstedet Ria Novosti. Ingen ble skadet under angrepet."

Russland gikk inn i Ukraina Øst, Donbass, og erklærte separatistene for selvstendige stater etter at det også var holdt valg. Krigen kunne vært stoppet der, men nå handler alt om at Ukraina skal ta tilbake disse områdene, og får store mengder tyngre våpen fra Vesten for dette. Det betyr enda flere soldater drept på begge sider, og enda flere sivile liv tapt.

Og nå blir angrepene rettet direkte mot Russiske byer. Da er dette kommet veldig langt i prosessen. Biden har allerede erklært dette for tredje verdenskrig, og det er tydelig gambling på Putins vilje til å svare med atomvåpenbruk. Hele verden er nå i ytterste fare, slik jeg ser det. Putins talsmenn har tidligere uttalt at bruk av de tyngste våpen ikke vil være rettet mot Ukraina, underforstått at det er nok andre land i Vesten som blir målet for disse.

Russland har hypersonic våpen som kan legge USA stille og dødt på et blunk, og USA har ingen måte å oppdage disse våpen i tide til å forsvare seg. Er ikke dette gambling, så vet ikke jeg!

Når Putin er en gal mann, som det påstås i vestlig media, så hjelper det ikke på situasjonen at NATO og Vesten svarer med mer galskap. Det er tydelig at de ikke tar Putins advarsler på alvor, og ikke klarer å forestille seg at han faktisk kan finne på å trykke på den store røde knappen.

Og kanskje har de helt rett; Kanskje det vil vise seg at de eneste faktisk gale her, er NATO, Jensemann og vestlige ledere, og slettes ikke Putin! I såfall ender dette ikke med atomkrig, men med et ruinert og knust Europa hvor USA kommer økonomisk seirende ut av det hele. Det blir ikke en mann igjen i Ukraina, bortsett fra de få som allerede har tatt seg over grensene til andre land. Og dette er det Zelenskyj ber om mere penger og våpen til!

Hvorfor er det ingen som spør hva det russisktalende folket i Øst Ukraina selv mener, -de som i en årrekke nå har kjempet for selvstendighet og frihet fra Ukraina. De som mener seg utsatt for folkemord og massakre fra den neonazistiske ukrainske administrasjonen?
Når Vesten ikke vil anerkjenne valget som ble holdt i begynnelsen av 2022, så sier det seg selv at det må holdes nytt valg og med internasjonale observatører til stede. Og resultatet av valget må respekteres av begge sider. Det undertrykte folket i Øst må få bestemme selv!

-Hvorvidt Ukraina blir delt eller ikke, er jo overhode ikke viktig sett opp mot å sette hele verdensbalansen i fare med stor risiko for atomkrig og bruk av andre svært ødeleggende våpen.
Land har blitt delt før, det skjer "hele tiden", og Ukraina har ikke noe historisk tradisjon for å "eie" øst-områdene. De har hatt disse områdene kun i tretti år, og lengre tilbake i historien var vel Ukraina selv en del av Polen, så vidt jeg vet.
Det minner meg om stormannsgalskap å nå skulle starte tredje verdenskrig for å tviholde på østområdene og tvinge separatistene til å fortsatt måtte være innunder Ukrainsk styre når de absolutt ikke ønsker dette selv, og når de har svært dårlig erfaring med å være det.
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply