Det har vært en enorm økning i dødelighet og antatte vaksineskader de siste 2 åra. mRNA

Post Reply
Sigve
Posts: 3551
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Det har vært en enorm økning i dødelighet og antatte vaksineskader de siste 2 åra. mRNA

Post by Sigve »

Https://spleis.no/ab2023no.
Hei til de alle de som nå vil stille de ansvarlige for overdødelighet og helseproblemer for de som har blitt lurt til å la seg bruke som forsøkskaniner for verdens største medisinske eksperiment noen sinne, mRNA vaksinene til Pfizer og Moderna.
9 har bestemt meg for å stille de ansvarlige til ansvar. Og ber 8om støtte til å gjøre dette de neste 14 dagene. Pengene går uavkortet til å få levert en solide Politianmeldelse for det som har skjedd, skikkelig dokumentert. I løpet av februar måned. Detaljer vedlagt.
Takker for et hvert bidrag!

Det har vært en enorm økning i dødelighet og antatte vaksineskader de siste 2 åra. mRNA vaksinene er ikke vaksiner men genpreparater. De bruker ny teknologi, og de er eksperiementelle og ikke alment godkjente legemidler. Stortinget vedtok en tillatelse i strid med Bioteknologiloven. De har blitt markedsført som "sikre og effektive" mot Sars Cov 2. Det var de ikke. Storting, Regjering, Helsemyndigheter, kommuner, og Media har ikke forholdt seg til Nurnberg protokollen, på noen av de 10 reglene som er etablert for å sikre farlige medisinske forsøk. Skadene synes å være enorme, og økende for hver sprøyte man tar. De som har tatt 3 eller 4 er værst stilt. Forsøkets skulle ha vært stoppet når det var klart at folk døde og fikk ødelagt helsa nært i tid. Vi ser nå at Pfizer er beskylt for svindel. FHI har deltatt aktivt i ulovlig markedsføring i media. Regjering og helsemyndigheter har et overliggende ansvar, men i hht smittevernlov er ansvaret primært hos kommunene. Denne innsamlingen gjelder å stille de ansvarlige til ansvar. Hvis Påtalemyndigheter ikke gjør dette, så vil saken gå videre til en ny fase i ICC. Jeg har personlig svært mye dokumentasjon og personlige erfaringer for å kjøre en tilsvarende kampanje i 2021, men nå er saken mer moden og fakta er enda mer overveldennde. Jeg håper at folk kan bidar til å støtte at saken blir etterforsket av Påtalemyndigheter og at prosessen med å få stilt de ansvarlige til ansvar nå starter. Det haster, da våre folkevalgte samarbeider med WHO om å innføre drakoniske tiltak i mai. Og vi må komme de i forkjøpet med denne klagen. Vedlagte grafiske fremstilling viser vel at det er en svært klar sammenheng mellom "C-19 Vaksiner" og økt dødelighet i en tidsnær kobling, ca 3-6 måneder.

Det haster nå å få fokus på denne saken, og det er satt en tidsfrist på 14 dager til innsamlingen mot dette formålet. Vennligst støtt denne viktige saken!



TAKKER FOR ET HVERT BIDRAG

ANDERS BRUNSTAD

Son til Odd Brunstad, ein svært klok mann!
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply