Kopiert : DEM ER NOMERERT. VAKSINENE. Vera Kanalec, en pensjonert sykepleier med mange års erfaring, forteller SANNHETEN

Post Reply
Sigve
Posts: 3466
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Kopiert : DEM ER NOMERERT. VAKSINENE. Vera Kanalec, en pensjonert sykepleier med mange års erfaring, forteller SANNHETEN

Post by Sigve »

Kopiert : DEM ER NOMERERT. VAKSINENE. Vera Kanalec, en pensjonert sykepleier med mange års erfaring, forteller SANNHETEN som er svært skjult av media. Hun forteller åpent hvordan de gir forskjellig med forskjellige ampuller.
Ekstremt interessant: Slovensk sjefsykepleier blåser i fløyta på injeksjonene!
I dag snakker hele Slovenia om vaxx etter at en oversykepleier sa opp og gikk ut og fortalte om hvordan vaxx-flaskene er nummerert. Hvis dette er sant, er det forferdelig!
Skandale i Slovenia i går:
Google Oversetter:
* I går brøt det ut en stor skandale i Slovenia og i dag snakker hele Slovenia om en stor vaksinasjon. Oversykepleieren ved University Medical Center , et klinisk senter i Ljubljana, som tar seg av å ta imot flaskene og tar seg av alt, sa opp, gikk ut foran kameraene og tok ut flasker med væske.
Hun viste folk kodene på flaskene, som hver inneholdt 1, 2 eller 3 tall i koden, og forklarte deretter betydningen av disse tallene.
* Nummer 1 er placebo, saltvann.
* Nummer 2 er en klassisk flaske RNA.
* Nummer 3 er en RNA-pinne som inneholder onco-genet, knyttet til adenoviruset som bidrar til utvikling av kreft. For disse flaskene sier nummer 3 at personer som fikk det innen 2 år vil få bløtvevskreft.
Hun sier at hun personlig var vitne til stikket til alle politikere og tycoons, og at de alle fikk stikk nummer 1, så fikk de en saltvannsløsning, en placebo.
Attachments
Screenshot_20230117_043051_Facebook.jpg
Screenshot_20230117_043051_Facebook.jpg (239.26 KiB) Viewed 44 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply