JUSTISMORDET! BANEHEIA SAKEN LØGNENE ,VISSTE POLITIET OM DETTE HELE TIDEN?

Post Reply
Sigve
Posts: 3539
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

JUSTISMORDET! BANEHEIA SAKEN LØGNENE ,VISSTE POLITIET OM DETTE HELE TIDEN?

Post by Sigve »

Etter at Viggo Kristiansen er frikjent for å ha hatt befatning med ugjerningene i Baneheia, gjenstår Jan Helge Andersen som eneste mulige gjerningsmann.
I boken "I skyggen av Viggo" fortelles historien om da Andersen dummet seg ut da Oslo-politiet under den nye etterforskningen ville ha ham til å forklare hvorfor de hadde funnet hans DNA sammen med blod på Lena Sløgedal Paulsens arm. Andersen forsøkte å bløffe seg bort. Han mente DNA'et hadde kommet dit da han flyttet den døde kroppen til gjemmestedet.
Men - det var en reinspikka løgn: Da han instruerte på sin egen rekonstruksjon sa han at det var Viggo Kristiansen som hadde løftet Lena etter armene (her spilt av politibetjent John Repstad i blå genser), mens han selv sto et par meter unna, her til høyre i øvre billedkant.
FB_IMG_1674368459948.jpg
FB_IMG_1674368459948.jpg (153.31 KiB) Viewed 51 times
Draps- og voldtektsmannen Andersen var ikke like god til å lyve, sant?

....
For en fyr 🙈.... Det som er helt utrolig er de lot han gå gjennom radaren gang på gang... Han ble jo tatt i løgn en haug med ganger... Det HAR POLITIET VISST OM???..... Hvorfor er det ikke kommer i gang etterforskning i saken... Er det så mye mer å finne ut??? Kjør på med full etterforskning... Skulle vært en helt uavhengig kommisjon som kom fks fra England.... Skal love de hadde fengsla flere her.... Skal ta et eksempel på JHA hundrevis av alvorlige løgner... Når de spurte han i avhør hvordan Viggo kunne låse sykkelen til bommen uten nøkkel.. Da fikk han et forklaringsproblem.... Sykkelen som hadde vært låst til bommen som ingen hadde sett..
Var vel ca 300 personer som passerte i det tidsrommet som ikke hadde sett noen sykkel... Når han ikke kunne forklare seg så fikk det som i hele rettsaken bare skje. De gjorde ingenting med alle hans løgner..... Hvorfor kommer ikke Ada på banen nå i dag?????? Jeg fatter ikke dette.... Hadde hun fått viljen sin så hadde både Viggo og fetteren til Birgitte Tengs sittet inne ennå.. Iallefall Viggo.... Hun ville altså trumfe gjennom en til å sone en drapsdom som egentlig var justismord og ville ha Viggo i fengsel for alltid.... Her er det så mye galt at de må bare komme igang.....

.....

Hva politiet kommer frem til angående JHA får vi avvente , det viktigste er at Viggo er frifunnet . Det sier seg selv om hvem som har begått drapene og voldtektene , men det er påtalemyndighetene som skal avgjøre om det er juridisk holdbart å reise en tiltale mot JHA . Jeg tviler på om foreldrene til jentene har noen interesse å få saken opp igjen uten Viggo på tiltalebenken og dømt skyldig allerede før rettsaken har startet . Om ikke jentenes foreldre kan innse at Viggo er uskyldig dømt så er det liten vits å tiltale JHA , når moren til den ene drepte jenta mener han er skyldig i drapet .


....
VIGGO FÅR ERSTATNING I KRONER, MEN HAR MISTET TIDEN I FRIHET..KAN ALDRI MÅLES I KRONER!
Viggo Kristiansen har fått ti millioner inn på konto i forskudd på erstatning fra staten
Viggo Kristiansen har mottatt sin første forskuddsbetaling fra staten etter frifinnelsen i Baneheia-saken.
– Han fikk ti millioner kroner i forrige uke, sier hans advokat, Bjørn André Gulstad.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge ... fra-staten


.
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply