ALGORITMEN OG SANNHETEN OM NATURRESURSER STRØM VANN&VIND

Post Reply
Sigve
Posts: 3467
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

ALGORITMEN OG SANNHETEN OM NATURRESURSER STRØM VANN&VIND

Post by Sigve »

Etter at vi ble ekskludert fra grupper som liksom kjemper for å redusere kraftprisen, laget eg dette innlegget, fordi sannheten og fakta ikke kan diskuteres på gruppene!

Om IKKE den Norske strømmen var tilkoblet Europas frie strømmarked hvor høyeste bud bestemmer prisen i Norge da hadde strømmen bare kostet 33 øre kw.
GALEMATIAS!
Det er den nye europeiske kraftbørsen NordPool og Euronext som bestemmer/fastsetter prisen pr kwt. Norge har solgt sine rettigheter til å kunne bestemme prisene pr kwt.


Dette må vel være århundres verste valgbløff:
Tidens største bløff
Tidens største bløff
FB_IMG_1674364989888.jpg (68.49 KiB) Viewed 250 times
Effekten av Støre, Vedum, Lysbakken og Raymond Johansen sin politikk i praksis..Siterer:
Pågangen har aldri vært større. Lille julaften var det hele 900 besøkende hos Fattighuset på Grønland !


Det finnes ikke strømstøtte, det er bare tilbakebetaling av allerede ranet penger.

Hadde eg vert den eneste som ble blokkert og sletta fra grupper, hadde eg ikke nevnt det, men det er mange som blir slettet fra grupper pga."algoritmen" ikke liker det du skriver.

"Hvem og hva er algoritmen "

Algoritmen er kunstig intelligens, som egentlig bare klarer å handle hurtigere, passe på et større volum, enn et enkelt mennesker klarer. Algoritmen blir programmert og justert fortløpende og er en forlenget arm/tentakle for en agenda og de personene som står bak.

Altså admin i grupper og ledelse på sosiale plattformer bruker verktøyet : Algoritmen og styres der på ver sin måte alt etter hva tanken med td.gruppen er.

Det gjør også strømleverandører, de programmere hva de måtte ønske av priser på strøm, og algoritmen følger med på kjøp og salg.

PS. Politikere bruker også dette verktøyet, for å koste under teppet ,fjerne meningsmotstandere etc. Twitter lot FBI "hjelpe" til med å forme litt algoritmen, så ikke td. laptoppen til Biden ble alt for varmt tema. Nå slippes det opp og sannheten kommer ut.

Når adv.Sylte kontrollerer en gruppe på flere hundre tusen, og ber oss invitere mere folk til debatt, om et så sårbart tema,som høge strømpriser, da søker selvsagt mange til gruppen.

Da bør ikke debatten strypes og formes til en skjult agenda, for kraft eliten. For adv.Sylte lagt inn en agenda i algoritmen, som passer han/dem. I utgangspunktet ikke noe ulovlig, men ikke transparent,og et problem , da folk mister mye informasjon og fakta, og ingen eier sannheten.
4
4
Screenshot_20221230-154539_Facebook.jpg (450.42 KiB) Viewed 724 times


PS ..KREMT..Kopi fra en annen side: Olav Sylte har store eierinteresser i strømsalg i sine selskaper .: Waterfalls as org nr 9333940480 og Energimedia Norge AS org 928335321 noe han bør opplyse om så blir hans agenda mere forståelig , der du ved kritikk blir ekskludert fra hans private interesse gruppe.

Da forstår vi litt bedre hvorfor vi blir ekskludert..?


Algoritmen styres, tilpasses og passer på massen..da for å balansere debatter,etter en politikk som er spiselig for forbrukerne, passe på at medlemmer ikke blir alt for opphisset og så forbannet at de til slutt møter foran Stortinget med lokk og kasseroller.. dette må "unngåes"

DE LØY..
https://www.facebook.com/reel/1165222530763502

VI VET SANNHETEN VI VET DETTE KAN FIKSES!
Sannheten om strømprisene, er at våres forfedre ,også Vi,du ..har vert med å bygge ut kraftnettet i Norge. Eg har selv vert med på mange kraftstasjoner, selvsagt fått betalt for jobben..men har hatt og fått innsyn i en rekke avtaler,mellom grunneiere og kraftselskapene etc.

Grunnprinsippet er at allt vann er GRATIS.
Ingen betaler for vannet! Det er en evigvarende resurs.

Visste du at 1 liter olje,tilsvarer ca. 1800 fysiske arbeidstimer,ikke lett å erstatte med havvind..

Ingen( felleskapet eier) eier naturressurser, de som bygger ut etc. Får konsesjoner basert på å ta ut "X antall" liter,som skal brukes til beste for fellesskapet.

Man tar seg betalt for å bygge ut og holde vedlike anlegget,selvsagt noen tar seg godt betalt etc.men basert på avtalen.
Samme med drikkevann/vannverk. Vannet er gratis, men må legges i rør ,basseng,renseanlegget etc. Det koster, men dersom du går frem til elven/vannet selv å drikker,henter vann, er vannet gratis.

Dette kalles naturrett!

Slik har det vert frem til norpool ,Acer og børs kom på banen. Da blir strømmen eller rettere sagt "fakturaer" blir plusset på en kunstig pris, når den tar en tur via spekulanter, og det blir også meget uforutsigbart.

Prisene som var,blir nå justert opp og ned via et eksternt system og avtaler, bare reine påslag og fortjeneste for børs spekulanter. Dette er penger som aldri kommer tilbake for vedlikehold, utbygging etc. Går rett i lomma på spekulanter, og er da brudd på avtaler, lover og regler, slik de var tenkt.
TIL DET BESTE FOR FELLESSKAPET!

SPETALEN FIKK RETT! Spetalen sier det som det er: https://youtu.be/SHeybYyDoto

Når folk forstår dette og velger inn politikere som jobber det beste for folk og fedreland, er det et lite pennestrøk som skal til for å få strømpriser og forutsigbarhet tilbake på rett spor.

Norsk vannkraft koster under 30 øre pr KW, ut til "mokkamasteren", ferdig laget kaffi, ala det tyske jernbanen betaler for norsk strøm, kontraktfestet for ti år.

30 øre klarer ikke vindmøller å konkurere med,derfor presset de prisen opp, begynte for alvor i 2000. Da kontakter eg flere og fikk bekreftet at 75 øre vare minimum for at det lønte seg med vindturbiner.

Når de fikk kraftprisen over 75,var det klart for utbygging,rundt om. Td. Øygarden, Smøla og en rekke større prosjekter stod på vent til prisen kom opp...
Så vindturbiner er ikke redningen! Se link:
https://www.nationen.no/kronikk/vindkra ... imaredder/


Men det sitter et flertall, "nedsnødd", hjernevasket i den tru at ingen politikere vil nordmenn så ondt, og bedrifter må da tole å betale ekstra..at noen går konkurs, svømmebasseng , saunaer stenger,priser på mat raser I været har lite å bety...

Skal vi få Norge på rett kjøl,må folk fatte forskjell på globalistene og patrioter, og man må velge inn nye politikere ..Høgre , AP etc. Må vekk fra makten.og for ikke å snakke om Frp. De er like maktarrogante både på strøm og vaksiner, så de har skadet nok.

Kopiert:
Hadde jeg vært LO-medlem hadde jeg sagt opp medlemskapet tvert. LO bidrar nå til nedleggelse av bedrifter, fattigdom, utarming av Norge, osv. Lo gjør absolutt ingenting for å stanse Støre og Erna. Burde gått ut og dementert Erna og H + Jonas og AP som fiender av Norge, ikke styringsdyktige og destruerer av norsk industri i Norge, mm...https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/p ... dr-S3vKEHg

...... litt mere komplisert politisk.

Litt historie:
https://norgesaksjonen.org/2017/02/18/g ... g-ble-dek/

.......
Er våres politikere så store globalister at de ikke bryr seg lenger om sitt eget land og folk, har de hatt desse planene lenge? Td. er det mye samarbeid nå med organisasjoner, og mennesker som IKKE er valgt inn, jeg har aldri sett politiske planer, og stemme sedler som nevner WEF,WHO NWO, Klaus Schwab, Bill Gates, Clinton..

Kopiert:
Hei regjeringen ap kontrollerer ( litt for mye?)
Regjeringsadvokaten
Riksasvokaten
Kontrollkomiteen
Økokrim
Sivilombudsmannen

Google synnøve fjeĺlbakk taftø som satt med fakta om eøs/eu Hvem kan hun klage til?

Del gjerne
Mvh og godt nytt år fra
Geir Oddan
...
Åpenhet (satirisk)
Jeg er imponert over den åpenhet som er omkring politikere og deres familie og
venner. jeg er også meget imponert over
politikere som bekrefter møter de har
hatt mellom forskjellige aktører i finans og næringsliv. jeg er også imponert over
norsk presse og ytringsfrihet.

se bare på disse artikklene jeg fant
med 3 kjappe google søk
fortsatt god jul til alle.
https://lnkd.in/dwe52qRT
https://lnkd.in/dQVDqGkW
https://lnkd.in/d4x5KrGj
LINK:
https://tjen-folket.no/index.php/2020/0 ... gerskapet/
Ønsker alle elles en trivelig dag.
.....
KANSKJE PÅ TIDE AT DE HØRER PÅ DENNE MANNEN?:[Meningsmålinger, Kraftpriser | Desperate tyske kraftmeglere får finne de ynkelige terawattimene et annet sted (nettavisen.no)](https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/ ... -95-826490)

.....
SLIK BLE VI/DU LURT AV DE ULIKE STRØMSELSKAPER
https://borsen.dagbladet.no/annonse/sli ... e/74949765
HVA MED HAVVIND?
✅ HAVVIND MÅ BYGGES, UANSETT PRIS.
Kostnadene og konsekvensene er det ingen som vet. Aller minst vet statsråd Aasland. Eneste han VET er at det IKKE blir lønnsomt.
Noen litt fornuftige politikere er her: https://www.nrk.no/norge/regjeringen-le ... 1.16208802

Da dukker minner fra 2000 tallet opp..trikse de andre prisene opp,slik det blir ,"lønnsomt" å bygge ut..altså skru opp prisen på lønnsomme prosjekter, flytte pengene over på ulønnsomme, og selge strømmen til utlandet..som vi må betale for..enkelt å forstå.


TRENGER DET OM Å VÆRE SÅNN..NÅR VI EKSPORTERER?

Planen er derfor at det etter hvert skal bygges strømkabler fra havvindprosjektene til andre land, slik at havvindparkene kan eksportere strøm direkte uten å sendes til Norge først. Da bør vel kunder betale prisen det koster,og ikke be oss om å subsidiere!

I første omgang er det derimot bare snakk om utbygging av til sammen 3 GW i det som kalles Søndre Nordsjø 2 og Utsira Nord, uten tilkobling til andre land enn Norge. Det er omtrent like mye strøm som kan overføres til Danmark og Tyskland samtidig.

......
Kopiert:
STRØMSIKKERHET ER VIKTIG SIER STØRE

Regjeringen vil snu alle steiner for å få ned strømprisene - men hvordan strømprisene skal bli lavere fremover er fortsatt i det blå.

Støre: "Strømprisene er for høye. Vår ambisjon er at de skal ned og det er jeg trygg på at vi skal klare. Vi snur alle steiner."

Det er ikke vanskelig å få prisen ned når prisen er ekstremt høy. Strømprisen må MYE ned og det raskt.

Støre understreker likevel at eventuelle tiltak ikke må gå ut over forsyningssikkerheten: "Noen ganger trenger vi kraft utenfra og vi vil ikke ende i en situasjon med rasjonering."

Det er en bløff som forvirrer nordmenn. Har dere noen gang hørt om at Norge har måttet rasjonere strøm? Nei, det har aldri vært noen
strømrasjoneringsbehov – i alle fall ikke på det markedet som har eksistert siden 1992.

Prisen nordmenn betaler for Støres strømsikkerhet er blant den høyeste verden, selv om produksjons- og leveringsprisen på strøm i Norge er under 0,25 kroner/kWh.

Norge produserer attpåtil verdens reneste strøm, nesten helt utslippsfri - og det har den vært siden forfedrene gjennomførte det grønne skiftet for over 100 år siden - for egen regning.

Sannheten er at kablene brukes ikke til noe annet enn ren eksport. Det eneste som importeres er skyhøye strømpriser for å erstatte salget av skattebetalernes strøm eiendom.
.....

Hva vil det koste?
Men der stopper i stor grad vissheten. Regjeringen regner nemlig med at dette ikke vil være lønnsomt å bygge ut disse prosjektene, og at staten skal stille med subsidier for å få i gang dette eventyret.


Det ene prosjektet med flytende havvind på «Utsira Nord» vil helt sikkert være altfor dyrt og trenge mye subsidier. Det andre med bunnfaste installasjoner håper, men ikke nødvendigvis tror, oljeministeren at kan klare seg uten subsidier.

For begge vil regjeringen garantere for en strømpris som er høy nok til at utbygger vil tjene penger.


https://www.nettavisen.no/okonomi/norge ... 9nwkLDILVM

....
HURDALPLATTFORMEN ER DEN GLEMT?
https://www.nationen.no/motkultur/komme ... andlinger/
.......
ØKONOMI BLØFFEN VEDR. MØLLER OG VIND
https://youtu.be/8MrToabuosM

.....

SÅ POLITIKERE I NORGE ER 100% ANSVARLIGE FOR PRISENE NÅ!
kopiert: Acer har ikke pålagt Norge å legge utenlandskabler. Det er derfor feil å kalle det Acer-kabler. Kablene er lagt fordi alle norske politikere på Stortinget fra alle partier ønsket dem lagt, og de forstod ikke konsekvensene av egne vedtak. Det gjorde heller ikke byråkratene eller faginstansene som anbefalte dem sier dem i dag.
....
(Lånt fra Aage Midtbu)
På morrakvisten. Hvor ble det av leirbålet det norske folk kunne varme seg ved etter at innbitte globalister og markedsliberalister i Ap, H, FrP, V og delvis MDG legger norske ressurser ut for hensynsløs utnytting fra det som er økonomisk kriminelle institusjoner med eierskap som ikke lar seg oppdrive, i følge DN.

Eierskapet er skjult i skatteparadiser og banker uten moralsk kompass. Credit Suisse eks vis er dømt til millardbøter for hvitvasking av penger tjent på økonomisk og annen kriminalitet. Det vanvittige er at slik kapital er investert i norsk vindkraft, med våre myndigheters stilltiende godkjennelse, til og med som pådrivere!

De prøver å innbille oss at vi forbruker for mye, mens vi egentlig er fanget i et overforbruk for å holde showet i gang. Vi skal bare trenes opp i dårlig samvittighet og vilje til å betale for ting vi trenger flere ganger . Da er flate skatter gjennom energi og økende renter noe nesten ingen kommer seg unna, bortsett fra de velstående som høster gevinster. Altså en bevisst omfordeling.

For å få fokuset vekk fra de virkelig vesentlige politikkområder for Norge, driver statskanalen NRK bevisst fordumming gjennom et programutvalg som Martin og Schumann i boka Globaliseringsfellen kaller Tittytainment- underholdning som tidsfordriv for å avlede oppmerksomhet fra det som virkelig betyr noe.

Hvem så sist et program med grundig gjennomført journalistikk som retter et kritisk blikk på alt som går under radaren for de fleste a la Brennpunkt? Debatten som et lite unntak.

Samtidig som Naturpanelet stadfester ødelagte naturområder som et større problem enn klima, står Åslaug Haga med NRK som mikrofonstativ og vil ødelegge mer natur som allerede er kritisk truet .

Har det kortsluttet i begjæret etter penger?

Vi behandles som et folk av nyttige idioter, og er vel egentlig det i maktas jerngrep ?
....
ELEKTRISKE BILER?
Visste du at første elektriske bilen kom rundt 1940+.. hvorfor stoppet de utviklingen av egentlig den smarteste løsningen frem til nå. 5 min stopp på bensinstasjonen for å tanke opp ny strøm, leie batteri..så hyler dem i dag for El biler?
Se selv..bevis på at det ligger spekulativ økonomiske inntresser bak politikere som td. Fremmer havvind.. vi kunne hatt et fantastisk utviklet batterinett i Norge...om dette var transparent!
https://www.facebook.com/reel/686163892852755?fs=e&s=cl

......

Kjetil Larsen Østbye

HVORFOR RØMMER MILLIARDÆRENE NORGE?

Resultatet av det grønne skiftet vil bli katastrofalt for vestens økonomier. Det er ikke nøvendigvis slik at milliardærene flykter på grunn av skattene, men det grønne skiftet og den store omstarten.

Det vil ikke finnes framtidig grunnlag for næringsvirksomhet i landet. Ingen skal eie noe, og alle skal være lykkelige, liksom. Alle blir arveløse i den nye ordenen. Galskap! Støre skjønner det - og kjører på, det norske folk skal ned i standard, ‘’the great reset’’ koste hva det koste vil.

I Støres verden vil det finnes frihavn i gangstersyndikatet i Davos.

.....
(Av: E. Sigvartsen)
Hvorfor fortelles ikke at Norge har solgt seg ned i kraftbransjen og solgt så og si alt til nederlandske investorer? Hvorfor danses det rundt grøten og skylder på det ene og det andre. Frp og Høyre som satt i regjering i 2018 visste vel at Euronext fikk kjøpe Børsen. Var det de blå som hadde en finger med i spillet og ordnet salget?

Dette høres ut som en politkk dratt ut av Høyre og Frp. Statnett solgte seg ned i kraftbransjen og solgte 66% av NordPool til Euronext. Tror det var i 2019 eller 2020. Ifjor tok Euronext ut 400 millioner kroner i utbytte. De fikk kjøpt NordPool for 630 millioner kroner. Et røverkjøp. Investeringen er snart opptjent. Bare på 2 år.

Pengene havner i nederlandske investores dype lommer. Disse pengene kommer fra norske strømkunder som må betale skyhøye strømpriser pr kwt. Hvorfor fortelles ikke dette? Er det det som er politkk og legge skylden på hverandre og ikke fortelle sannheten til folket....

...... ..
HUSKER DERE HVA TRUMP SA TIL STOLTENBERG?
https://fb.watch/hQYW21d_xx/


( Av Eivind Salen)
Hvorfor skal krafta være dyrest der den er billigst å produsere?

Mikrofonen står klar, en time før markeringen mot strømprisene og energipolitikken skal begynne i Haugesund. Vi når ikke godt frem i tradisjonelle medier, vi har tonnevis med «ekspertkommentatorer» og «analytikere» og «ansvarlige» i hermetegn hele bønsjen, som får breie seg med snakket sitt om at systemet tjener oss vel og at både markedene og kablene er bra for oss, selv om vi fryser og ikke har råd til å betale vår egen strøm lenger.

Det er nådeløse spørsmål vi har, og våre ansvarlige folkevalgte gjør det ikke bedre for seg selv ved å late som om de ikke hører oss eller ser oss eller vet om oss. Om det ikke er noen TV-kanal eller radio-kanal i vårt eget land som gir oss en mikrofon, så skaffer vi mikrofonene selv, vet dere. Og appellen blir desto mer kraftfull.

Hvorfor skal elektrisk kraft selges dyrere enn produksjonskostnaden? Det er et inngangsspørsmål. Det åpner en del lure tanker, hva som er poenget med kraftforsyning, hvordan kraftsystemet har fungert tidligere. Det var Terje Kollbotn som fikk dette tindrende klart frem i dag, der han kom fra Odda, stedet der industrien nettopp kunne kjøpe kraft til selvkost, og det ikke var snakk om at kraftselskapene skulle gå med noe overskudd.

Overskuddet tilhørte folket, og naturen selv. Krafta gjorde best nytte for seg når det var industrien som fikk bruke den, folket som fikk bruke den, ikke når dresskledde kraftdirektører i stadig større antall skulle gjøre seg til mangemillionærer av dem, skulle tjene penger på dem.

På den tiden hadde Odda konkurransedyktig industri. De hadde arbeiderlønninger og arbeiderrettigheter i verdensklasse. Nyttige industrivarer ble produsert så rent som det går, og lokale velferdssamfunn ble bygget opp av det. Hva var problemet? Hva er det Arbeiderpartiet og Høyre har i mot denne måten å gjøre det på?

Før arrangementet snakket jeg med ei tilfeldig dame fra Tyssedal. Hun bodde nå i Haugsund, og hadde et godt levd liv. Nå er strømmen i Tyssedal solgt til Deutsche Bahn, for maks 30 øre/KWh, ingen vet, for avtalen er hemmelig. Deutsche Bahn får billig strøm og ren samvititighet. Så løgnaktig er systemet rigget til, at man trenger ikke kjøpe seg til grønn samvittighet, man får penger for å ha den!

Det er de rike og mektige som fordeler penger og moral til seg selv. Vår natur og naturvern og husk-naturen-nå minister Espen Barth Eide, som ved en «glipp» har unnlatt både natur og vern i ministertitteln, han tenker like lite på naturen som han tenker på vernet, der han flyr rundt til den ene viktige kongressen etter den andre, og tar bilde av seg selv sammen med viktige folk.

Det stod en mikrofon i dag i Haugesund. Den var det flere som snakket i for første gang. Vanlige folk, med vanlige liv. De hadde ingen kommunikasjonsrådgivere, ingen medietrening, heller ingen egentlig glede av å eksponere seg selv foran et ukjent publikum, men de hadde dette behovet for å fortelle hvordan det er å være dem.

Er politikerne som skal representere oss interessert? Vi legger selvsagt merke til at det er vanlige folks tur når det er valg, og at både slagordet og vanlige folk blir glemt straks valget er vunnet. Normalt finner vi oss i litt av hvert, frustrasjon over politikere og hvordan tingene er, hører med til tilværelsens orden.

Men dette er noe annet. Dette er til selve fundamentet, til energiforsyningen, og hvordan den er organisert. Den er organisert som en salgsvare. Der samme produsent både kan skru opp forbruket og produksjonen, og tjene penger på begge deler, og få subsidiert begge deler.

Er det folket eller direktørene som eier for eksempel Agder Energi? De vil bygge kabel til Skottland, vet dere, og de vil bygge batterifabrikk i Arendal. Begge deler vil få prisene opp, og gi dem påskudd til å produsere enda mer kraft og tjene enda mer penger. Da går det ikke bare ut over pengene vi har på konto og varmen vi har i huset, da ryker også naturen, dit vi søker rekreasjon og helse.

Det var kraftig lyd i mikrofonene i Haugesund i dag. Det brer seg. Folk får stadig mer informasjon, skjønner stadig mer. Regjeringens og forvaltningens ord vrenger seg mot dem. De har tegnet seg et bilde der de står og snur steiner, de tror det hjelper å snu steiner, de tror det hjelper å si de snur steiner, de tror det hjelper å si de forstår, mens de uteblir fra der folk samles, og stenger folk ute fra der de samles selv.

Hver eneste en som hører disse historiene her, skjønner. Kanskje er det derfor den pengetjenende kraftlobbyen så aktivt forsøker å holde alle ansvarlige politikere unna, og få alle medier til å skrive om noe annet.

Det stod en mikrofon i dag i Haugesund. Neste uke står den i Kristiansand. Hvorfor skal krafta være så dyr der den er billigst å produsere? Norsk regnvann er dyrere enn polsk kull. Dette er systemet de sier tjener oss vel, dette er markedet som ødelegger energiforsyningen, dette er steinen de ikke vil snu.

Hører dere nå?

Www.motvind.org
Www.energiognatur.no

Motvind Norge

.....

DINMAKT.NO ønsker alle et godt nyttår, i håp om at strømprisene kommer ned på et reelt nivå, som for tiden er godt under 50 øre kwt, spre informasjon, stem riktig ved neste valg. DE ER AVHENGIG AV DIN MAKT!

PS. Kanskje dette er løsningen?https://www.facebook.com/reel/697349978727672?fs=e&s=cl



Registrere deg på dette sensur frie forumet og gi kommentarer, spre informasjon,del videre. Du kan også støtte forumet med å bli videreutviklet, bare å komme med innspill, det er din makt det handler om!

DINMAKT.NO
Vipps: 403 10 231 ( PS.vi ønsker å forbedre forumet i 2023,så en liten donasjon bidrar)
Attachments
1
1
FB_IMG_1672816091624.jpg (39.86 KiB) Viewed 413 times
2
2
Screenshot_20230102_075101_Facebook.jpg (586.72 KiB) Viewed 464 times
3
3
Screenshot_20230102_073445_Chrome.jpg (191.87 KiB) Viewed 470 times
5
5
FB_IMG_1672411179188.jpg (61.54 KiB) Viewed 733 times
6
6
FB_IMG_1672410940555.jpg (53.99 KiB) Viewed 737 times
7
7
FB_IMG_1672410431826.jpg (48.76 KiB) Viewed 745 times
8
8
FB_IMG_1672410333916.jpg (47.5 KiB) Viewed 748 times
9
9
Screenshot_20221229-113102_Facebook.jpg (87.99 KiB) Viewed 800 times
10
10
FB_IMG_1672345568645.jpg (45.32 KiB) Viewed 800 times
11
11
FB_IMG_1672368179775.jpg (61.13 KiB) Viewed 800 times
12
12
FB_IMG_1672367684009.jpg (78 KiB) Viewed 800 times
13
13
FB_IMG_1672393680929.jpg (55.89 KiB) Viewed 850 times
14
14
FB_IMG_1672009075290.jpg (71.97 KiB) Viewed 853 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply