DINMAKT.NO STARTET OPP I 2022 MED GOD HJELP FRA MANGE SOM VÅKNET OG VAR LEI SENSUREN OG ALGORITMEN! BARE TAKKER!

Post Reply
Sigve
Posts: 3535
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

DINMAKT.NO STARTET OPP I 2022 MED GOD HJELP FRA MANGE SOM VÅKNET OG VAR LEI SENSUREN OG ALGORITMEN! BARE TAKKER!

Post by Sigve »

DINMAKT.NO STARTET FOR CA.2 ÅR SIDEN, MED GOD HJELP FRA MANGE OPPEGÅENDE PERSONER.

Etter at vi med egne øyne og erfaringer fikk se hvordan propaganda, sensuren kneblet oss..startet vi DINMAKT.NO, en egen plattform, hvor vi kunne spre informasjon uten sensur!
Faktatsjekkere
Faktatsjekkere
Screenshot_20231225_083958_Facebook.jpg (228.33 KiB) Viewed 102 times
Om du ser dette slogan:
We will not comply! We shall fight the lies!
Er det akkurat hva DINMAKT.NO handler om! Vi vil ikke etterkomme og underkaste oss, vi vill kjempe mot løgnene.
Power of the people
Power of the people
Screenshot_20231126-081223_Facebook.jpg (222.53 KiB) Viewed 141 times
Vi blir sensurert, kneblet hele veien. ALGORITMEN har tatt kontroll med våres daglige liv. En kunstig intelligens, som nå følger med og styrer hva vi prater om,hvem vi prater med, hvor vi befinner oss,våres politiske meninger, hva bil vi bør kjøre, hva kler vi bør bruke, på mat,strøm etc. Alt Styres nå av kunstig intelligens..legg merke til reklamer som popper opp..algoritmen vet "alt" om deg,og styrer deg i en retning som passer noen med diktatoriske ønsker..

DE ØNSKER Å FÅ FULL KONTROLL OVER DEG!

SOVER MAN I DEMOKRATIET, VÅKNER MAN I DIKTATURET!


VI BLE LEI AV Å SKRIVE TING, SOM ALGORITMEN KASTET I "SØPPELKORGA"..og stengte kontoer eller reduserte/begrenset dem.

Se selv, en av våres og norges fremste menneskehetsforkjempere blir sensurert..(algoritmen toler ikke sannheten) DA ER DET NOK!?
received_1212758496285300.jpeg
received_1212758496285300.jpeg (75.79 KiB) Viewed 454 times
Mange andre..sensur sensur sensur...
Sensur
Sensur
FB_IMG_1675582390866.jpg (37.85 KiB) Viewed 441 times
Vi la derfor grunnlaget for DINMAKT.NO
NÅ kan DU hjelpe med å bygge videre,vi invitere deg til et sensurfritt miljø. Der OPPEGÅENDE Personer vil følge med, spam, sjikane etc. Blir selvsagt fjernet, men vi stoler på at DU står ansvarlig for hva du skriver.

INGEN EIER SANNHETEN!
FB_IMG_1674925367319.jpg
FB_IMG_1674925367319.jpg (79.69 KiB) Viewed 489 times
HER SKRIVER VI OM DET ANDRE IKKE TØR, UTEN SENSUR OG ALGORITME

Det er DINMAKT politikere bruker i sitt spill.
De er totalt avhengig av DEG og DINMAKT!
Når du bruker den selv, MISTER de makten , og du FRI, FRIHETEN er for de fleste det viktigste. Som Bildet illustrere, blir DINMAKT blir sterkere når vi står sammen.

Vi hadde over 8000 besøkende på bloggen hvor vi informerte, om planen om denne plattformen og fikk inn nok kroner til å engasjere webdesigner til å sette opp forumet og websiden DINMAKT.NO


FIKK LITT Inspirasjon fra :Arnulf Øverland - Du må ikke sove! (Arnulf Øverland) (med tekst) https://youtu.be/J2o0zTzJpGE

LITT FRA BLOGGEN SOM LIGGER PÅ MPESADUKA.COM
David forteller rett ut,hvordan vi blir rundlurt av covid-19 planen. Den er satt i gang for å knuse demokratiet, redusere jordens befolkning, overta makten og de igjenværende bli digitale slaver.. se mere på ( sorry siden ble hacket,og er nede)

Etter at vi oppdaget Narrativet med vaksinene, og forstod at "alt" henger sammen I en agenda, begynte vi å advare våre medmennesker.
Mange leger stille og rolig kom med advarsler,som https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0161709255

Spesielt kodeordet "covid-19" ble et hett tema, men klimadebatten, krigen i Ukraina, strømpriser, matpriser , avvikle lanbruk/matproduksjon,ligger også under en makaber agenda, der store aktører som WEF, NWO,WHO, Rockefeller F, Blackrock, BG, CF etc. Er aktører som "samarbeider" mot en Ny verdensorden..det som ikke passer narrativet,blir forsøkt slettet og sensuret over hele verden.

"DET FINNES MANGE NYTTIGE IDIOTER I COVID-19 NARRATIVET"
Mange påstår at vaksinen er frivillig, egentlig ja,det er en menneske rett, men bak sitter noen meget smarte diktatoriske ledere,som har "penetrert the cabinet",(ref. Klaus Schwab)I de fleste land, de har ordnet solide lønninger( Se td.Nakstad) for at de skal pushe dette mrna svineriet inn i alle menneskers kropper.

De er det smarte og taktiske for å forbigå lover og regler,td. nekte folk arbeid,mat,restauranter, fly ,etc. Om du ikke har dette rna i kroppen ( bevis med digital corona passet)
Nylig en sak på Hamar. Retten ignorerte vitner etc. For å tilfredsstille narrativet..altså nyttige,feige idioter!
På denne måten blir det ikke frivillig!
Tvangsvaksinering saken på Hamar
Tvangsvaksinering saken på Hamar
Screenshot_20230214_054544_Facebook.jpg (303.23 KiB) Viewed 332 times
HUN VALGTE RETT! men tapte..

NAKSTAD ER PÅ BANEN OG BORTFORKLARER SANNHETEN !
Nakstad bortforklaringer.no
Nakstad bortforklaringer.no
FB_IMG_1676351513040.jpg (35.74 KiB) Viewed 325 times
VÅKN OPP!


PS.Dama til en eg kjenner, de var enige om å ikke ta vaksinen. Da hun reiste hjem til Frankrike, "måtte" hun ut, sammenmed venner på restauranter etc, så hun tok vaksinen i hemmelighet..bivirkninger slo ut i full blomst, utslett, syk..har nå et totalt ødelagt liv..pga. egoisme og pushere!

For å kunne igjennomføre denne agendaen, kreves det en systematisk "PLAN", da er de på jakt etter DIN MAKT som er alfa omega.
Få deg med på å stemme på "deres" politikere(kjøpte?), få deg til å underkaste deg , følge deres regler td.maske og vaksine og lede DEG til digital pass osv.

Titusener,hundre tusenvis ,ja millioner har engasjert seg i debatten, og vi er ikke i tvil. Målet med "vaksinen" er å få DEG inn i deres digitale verden, igjennom et digital pass.

Hvordan? Det er et smart puslespill man må studere..

Fauci sa at dersom de lykkes med vaksinene, vil de fortsette I titals år. Han sa også i 2017,at Trump administrasjonen vil få en pandemi å hanskes med. Altså planlagt, de brukte pandemien og vaksinene til å felle regjeringen, over 190 regjeringer hadde inngått hemmelige kontrakter også den norske,der det skulle sette 8 vaksiner frem til 2023/24.
OG ETTER PLANEN GÅR DET "RIKTIG GODT"..
Statestikk
Statestikk
FB_IMG_1675585177310.jpg (41.07 KiB) Viewed 418 times
Deretter skal WHO overta makten,altså landa overfører sin suverenitet til WHO.. vipps så sitter de med DIN MAKT og bestemmer..smart?

ALT DETTE ER FAKTA UTTALELSER,INGEN KONSPIRASJONSORTEORIER!

( Videoer og kontrakter finnes)

Bill Gates sa selv, at målet er en vaksine pr.100 dag.. og bygge ut nok fabrikker til at ALLE i hele verden skulle "få".
Videre sa Bill Gates at dersom man lykkes med "helsereformen" vaksineprogrammet..kan vi redusere befolkningen med 10-15% .
Se denne:https://rumble.com/v1acoaa-up-to-100-mi ... u1&mrefc=2

Klaus Schwab WEF, har sagt at du skal ikke eie noe,men fortsatt vere lykkelig. Klaus sa også at WEF hadde penetrate the cabinet i de fleste lands regjeringer, altså korrupsjon/legg merke til hvem som "reiser" til Davos.

Kissinger sa: kontroller oljen,og du kontrollere nasjoner,kontrollere maten og du kontrollere folket.
Alt dette pluss mye mer, er basert på at de klarer å "overta" DINMAKT ta ifra deg FRIHETEN, slik de kan igjennomføre sin agenda og innføre et diktatur.

SANNHETEN OM NWO,WHO,WEF..ER DET LAGET SANG OM ..Den blir sensurert på YouTube,Facebook etc.
"WE ARE THE 99%.."
https://www.bitchute.com/video/Yu4tw1swlFyu/

Planen og infoen. Er relativ lett å finne utav, da den ligger tilgjengelig på nettet, men krever ufattelig mye tid å samle og informere folk om,bare jeg har brukt 3-4000 timer..lagt ut og formidlet over 3000 artikler,600 videoer...

Tucker gir oss inspirasjon i kampen..
Tucker Carlson har en Tv/Internett kanal,meget dyktig. Hør dette intervjuet, hvorfor pusher dem vaksinen..det kan ikke være pga. Helsen! Ps LYTT EKSTRA i 2015..drev de på..gain of function. (Biovåpen)
https://www.facebook.com/svein.eriksen. ... 114814609/


Et annet tema er strømpriser,som ingen vil ta ansvar for,Til og med, PST skal følge med de som "kritiserer",sensurere og passe på...
Bak nordmenn sin rygg fjernes sikkerheten bit for bit,se video for 15 år siden.. https://www.facebook.com/svein.eriksen. ... 010175461/
LØSNING ?SNU! SI OPP ACER AVTALEN!
https://www.facebook.com/svein.eriksen. ... 429716595/

Kent Andersen "synge ut" løfter og løgner..
https://www.facebook.com/svein.eriksen. ... 502230407/

Men dette var ikke enkelt,pga. Sensuren ble strammet inn, Facebook blokkerte,slettet store grupper og innlegg som ikke passet i agendaen. Følg med Twitter nå,Elon rydder opp og frigir sensurert info, han har mistet venner pga. Vaksinen..så han også har "våknet".

Da sensuren ble for ekstrem, bestemte vi oss for å kjøre i gang en ny side! Og den fungerer..ingen sensur og linker blir delt på ulike plattformer...

Siden og forumet skulle vere opent for alle,og skal være usensurert og tverrpolitisk.

DINMAKT.NO ble til,der vi ønsket å videreformidle viktig informasjon, politisk ,samfunnsnyttige saker etc. Spesielt saker som Facebook og andre sensurerer .

Vi håper at Du også kan registrere deg en profil, det tar deg bare et lite minutt,følge med,skrive innlegg,komme med ønske etc.

Vi ble angrepet av "boter",over 33000 angrep, fra noen som prøvde å ta ned siden, vi måtte forandre på registrerings prosesen ,og derfor valgte vi å passe på manuelt . Det gjør siden ekstra trygg, men krever mere oppfølging.

VI VAR IKKE ALENE..mange ble forsøkt stoppet
Two years ago, BitChute became the target of an activist group that attempted to shut us down by pressuring our suppliers. As a result, we lost some server hosting, our office space, and other suppliers. We also lost our bank account with HSBC. A bank account we had held in good standing and without any issues since we launched in 2017. https://www.givesendgo.com/bitchute?utm_source=bitchute

Du kan trygt registrer deg her : ucp.php?mode=register

HUSK :Det er DINMAKT politikere bruker og misbruker for å forhandle frem saker i samfunnet. De er DIN OG VÅRES TENERE, derfor bør flere engasjere seg, før vi våkner i et tyrannisk diktatur.

ALGORITME
Algoritmen er noe veldig komplisert og smart, og et vanvittig effektivt våpen for markedsføring. Du trur det ikke før du setter deg inni hva det egentlig er.

DET ER ET STORT MEN Når dette kontrolleres og anvendes politisk, da "forsvinner demokratiet". Algoritmen kan finne ut hva "du tenker" ,igjennom å lese "din aktivitet" også igjennom tlf, handle mønster,reiseruter, bomstasjoner, kamera, igjenkjennelse (digitalpass), videoovervåkning, bomstasjoner etc,den kan systematisk innbille deg, hva du må stemme på ,handle etc.
Stoppe deg,styre deg dit de ønsker.

I USA ,den største sensur skandalen i verden,nå kjemper de desperat for å skjule, Biden administrasjonen fører en desperat kamp , for å knuse demokratiet og FRIHETEN. LYTT til dette, de ble fengslet uten grunn,de sitter uten dom,de presses til å mislike Trump og demokratiet, de synger nasjonalsangen hver aften https://fb.watch/iv6VQoQwng/


Algoritme verktøyet er kunstig intelligens og smart verktøy for et DIKTATUR, når den blir kuppet av makteliten.

Uansett er de avhengig av DIN MAKT !


PS. Gamle media mister makt,folk gidder ikke lenger bry seg med kommunistene propaganda maskin, slår AV TV, leser ikke aviser..
https://www.facebook.com/groups/NESARA. ... &ref=share


Klikk på "forslag til forumposter" ,så ser du hvor mange poster som er lagt inn og du kan selv skrive nye om du vil.

Synes du vi er en viktig plattform, som tør der andre tier, støtt oss litt økonomisk. En ti kroner sier mye , mange bekker små blir til en stor Å( elv)
Vipps: 40310231


DINMAKT.NO
Les litt mere om opphavet til DINMAKT.NO ligger på bloggen:
https://mpesaduka.com/blog/dinmaktno/din-makt-no

Bildet under, viser en konstruert illusjon. Du trur det ikke før du ser det..trur du det nå?
Illusjon
Illusjon
FB_IMG_1670423908196.jpg (90.25 KiB) Viewed 984 times
Takk for visitten.

PS.Du kan teste ut forumet med å kommentere under her.
"Post reply"

Vi satser på at forumet er mest mulig gratis,men det koster å drive, webmaster,domene etc. Litt kaffe av og til,så om du ønsker å støtte forumet, kan du helt enkelt bruke Vipps nr : 40310231 VI SIER PÅ FORHÅND TAKK!

Avslutter med en flott sang, som en blind jente synger..
Made of many color, synger hun som ikke ser farger..respekt!
Girl sing
Girl sing
Screenshot_20230205_082900_Facebook.jpg (51.55 KiB) Viewed 449 times
https://fb.watch/iv3WDSya3f/

..
BRUK DINMAKT.NO til å formidle DINE kunnskaper og erfaringer, spre viktig informasjon.
Lage deg en enkel profil? Klikk her og fyll ut info,vi behandler alle registreringer manuelt pga. Sikkerheten. :ucp.php?mode=register

Vippser du en tier eller to til 403 10 231, notere "din makt", går det utelukkende til å drifte siden. Takk.


DIN MAKT kan ta kontroll..
Wave
Wave
Screenshot_20231225_065029_YouTube.jpg (68.68 KiB) Viewed 132 times
Har en liten video, "the wave". En lærer som fikk spørsmålet om hvorfor Hitler lykkes med å få med seg folket. Han hadde jo bare 20%, allikevel klarte han å hjernevaske :hele"folket til den mest makabre verdenskrigen foket har opplevd i moderne tid.Folk ble systematisk fiender...

Spørsmålet gjorde at han studerte Hitler historien grundig, og for å best besvare spørsmålet, satte han i gang " på samme måte som Hitler" ,og lagde et ekte og realistisk bevis på hvor enkelt det var å hjernevaske elevene, til å igjennomføre en farlig "bølge" og læreren styrte alt etter Hitlers oppskrift.

Videoen er verdt å se..hvor enkelt du med DIN MAKT kan overta kontrollen over "verden",hvor enkelt folk lar seg manipulere og bli hjernevasket til de sykeste handlinger.

Dette vet du vel?
Bomber hver dag
Bomber hver dag
FB_IMG_1703516236528.jpg (63.04 KiB) Viewed 98 times
Den er spesielt til ettertanke rundt det som skjer i dag, med vaksiner, klima, Pride,kriger,værmaipulasjon, WEF,NWO,NWO.. alt satt i gang av rike maktsyke galninger. Som med kynisk propaganda og manipulation,får med seg store grupper av befolkningen til de mest makabre handlinger..
Se videoen,så forstår du bedre hva vi snakker om :
https://www.youtube.com/watch?v=GJjymMchjpw

Har du gode forslag, eller interessert i å hjelpe med å utvikle DINMAKT.NO videre, kontakt meg.

Vipps nr.403 10 231
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply