KRAFTSELSKAPENE HAR IKKE LOV Å SKRU AV STRØMMEN..

Post Reply
Sigve
Posts: 3467
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

KRAFTSELSKAPENE HAR IKKE LOV Å SKRU AV STRØMMEN..

Post by Sigve »

Nettselskapene har IKKE LOV til å stenge strøm til strømkunder UANSETT årsak og selv om man ikke har betalt strømregningen.

Frostating lagmannsrett sier i kjennelsen RG-1991-546 at stengning av strøm, uansett årsak, er å regne som monopolmisbruk.

Dersom nettselskap stenger strøm så kan man gå til tingretten og kreve "midlertidig forføyning". Da tvinges nettselskapet til å skru på strømmen igjen.


1 les Grundlov p1 Norge er udelig så leser du energi loven. Så har du noe som heter leveringsplikt og det må dem følge man kommer ikke utenom det. Så styrker man den med Grundlov p92 så går man da over til FN konvensjonen menskligeretigheter og ser punkter der og hva strender der i linjene og du har rett på det. Så avslutter du led artikkel 30 i FN. At noen myndighet har ikke lov til og tolke dette til sin fordel eller ødlegge det som står. Så refererer du til noen forskrifter Regering har bestemt da kommer Lex superb Stortinget kan ikke lage lover som strider i mot grunnloven. Og er det noe som strider i mot som emk FN som er bindene trakter så står det klart og tydelig at det har forang altså går foran. Alt står klart og tydelig men det er og prosedere det rett. Ved og gå uten for dette så begår dommer advokat lovbrudd og da er dem ikke skyddet av loven. Da er det man mot man. Og alle er like under loven som det står. Da må den stå til ansvar for sin handling. Da har man disiplin anmeldelse. Man har dommer forbundet. Og når man gjør det mister dem sin lisens også på toppen. Største feilen folk gjør er og få seg en advokat som har sverget ed til systemet. En advokat er pliktig til og slippe sin klient vis dommer står for fall. Alt står som sakt vis man leser.
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply