BIDEN REDD SANNHETEN OG PRØVER Å SENSURERE SOSIALE MEDIER..FØLG MED

Post Reply
Sigve
Posts: 3559
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

BIDEN REDD SANNHETEN OG PRØVER Å SENSURERE SOSIALE MEDIER..FØLG MED

Post by Sigve »

Biden-administrasjonen har koordinert med sosiale medieselskaper for å sensurere meldinger som er "fiendtlige" mot presidenten

Som en del av en prosess som allerede har holdt flere møter, prøver Biden-administrasjonen å implementere et program som vil tillate de å gripe inn i sosiale nettverk for å sensurere uten ulempe.

Årets viktigste nyhet har nettopp eksplodert i USA. Dokumenter lekket til The Intercept viser at Bidens Department of Homeland Security (DHS) jobber med sosiale medieselskaper og finanssektoren for å sensurere negative nyheter som skader bildet til den demokratiske administrasjonen.

Bomberapporten kom fra Missouri riksadvokat Eric Schmitt, som har anlagt søksmål mot den føderale regjeringen for sensurering av nyheter under midtveisvalget 8. november.

I følge de lekkede dokumentene, som inkluderer tekstmeldinger og e-poster mellom høytstående tjenestemenn i Biden-administrasjonen, ble DHS-byrået CISA reformert av den demokratiske administrasjonen i august i fjor for å presse selskaper til å sensurere folks publikasjoner, brukere og bankkontoer.

Twitter, Facebook, Google og til og med JP Morgan har holdt ukentlige møter med CISA-tjenestemenn for å presentere ulike publikasjoner eller enkeltpersoner og diskutere deres sensur mellom de to partiene.

I følge dokumentene har DHS bedt om å sensurere millioner av innlegg relatert til opprinnelsen til COVID-19-pandemien og effektiviteten til COVID-19-vaksiner, "raserettferdighet", amerikansk tilbaketrekning fra Afghanistan og arten av amerikansk støtte til Ukraina.
#Politikeren Politikeren

Fortsett å lese her:

https://www.riotimesonline.com/brazil-n ... president/
Attachments
FB_IMG_1667741674179.jpg
FB_IMG_1667741674179.jpg (46.1 KiB) Viewed 19 times
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply