Det blir virkelig vanskeligere for hver dag å ikke tenke på en konspirasjon. Merkelig nok er ikke denne delen spesielt

Post Reply
Sigve
Posts: 3466
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Det blir virkelig vanskeligere for hver dag å ikke tenke på en konspirasjon. Merkelig nok er ikke denne delen spesielt

Post by Sigve »

Opplysningstid 📯

«NATOs generalsekretær ledet tidligere Bill Gates GAVI-vaksineallianse

Det blir virkelig vanskeligere for hver dag å ikke tenke på en konspirasjon. Merkelig nok er ikke denne delen spesielt fremhevet i Jens Stoltenbergs CV – den mangler helt i hans tyske Wikipedia-oppslag. Stoltenberg og Gates har jobbet sammen i flere tiår, og forsidebildet viser de to sammen på World Economic Forum i 2006.

Uavhengig av vaksinasjonsagendaen og andre hensyn, har tilsynelatende ingen funnet det merkelig at en sosialistisk politiker er generalsekretæren for den vestlige militæralliansen NATO. Venstre og et fungerende nasjonalt forsvar - det henger ikke sammen, ingen steder.
Hvis du ser på historien, så er sammenkoblingen av "venstrefolk og militæret" for det meste til skade for deres eget folk, som er undertrykt av diktatorer – drap inkludert.

Stoltenberg er en typisk partisoldat, han har aldri lært eller gjort annet enn politikk. I utgangspunktet falt han ut av Waldorf-skolen og inn i det norske sosialistpartiet da han fortsatt var tenåring. Søsteren hans var en marxist-leninistisk ekstremist. Hennes innflytelse på Stoltenberg skal ha vært stor, i ungdommen framsto han som motstander av Vietnamkrigen. Det var også bråk, som steinkasting mot den amerikanske ambassaden i Oslo. Hvordan passer det inn i hans nåværende engasjement? Et godt spørsmål.

Søsteren leder FHI.

Stoltenberg er født i 1959 og «jobbet» fra 1979 som journalist i Arbeiderbladet. Fra 1985 var han formann i arbeiderungdommen. Samtidig studerte han økonomi og ble uteksaminert i 1987. Siden 1990 har han hatt ulike verv i norsk topppolitikk, først som statssekretær, deretter som finansminister og to ganger som statsminister (2000-2001 og 2005-2013). Hans venstreorienterte søster har siden reist seg til å bli generaldirektør for Norges høyeste helseforetak.

Stoltenberg kan sees på som en trofast alliert av globalismen, som driver både klimaagendaen og immuniseringsagendaen.
Det siste ikke bare siden korona-pandemien. Tilsynelatende støtter han Bill Gates' agenda om å vaksinere hele verden. Mellom 2002-2005, mellom hans periode som statsminister, ledet han Bill Gates' GAVI-vaksineallianse.

Stoltenberg sørget også for at enorme mengder norske penger ble omdirigert direkte til GAVI – fra 2005 til 2010 vel 400 millioner amerikanske dollar – slik Bill og Melinda Gates Foundation selv publiserte.

Små sprøyter gir millioner av barn livets gave. Enkle rusmidler kan redde mødrene deres. At alle disse mødrene og barna kan reddes er et mirakel i vår tid for meg.
Stoltenberg i en tale i 2013
Drivkraft bak klimaagendaen

Stoltenberg spiller en tilsvarende ledende rolle innenfor klimasekten. 2013-2014 var han FNs velviljeutsending om klimaendringer.

I 2013 fungerte Stoltenberg som FNs spesialutsending for klimaendringer (global oppvarming) og ledet FNs høynivåpanel for systemomfattende sammenheng og rådgivende gruppe på høyt nivå for finansiering av klimaendringer.
Så han tok seg av det globale samarbeidet for å fremme klimaagendaen og dens finansiering.»:

Auto oversatt, les mer her, kilde:

https://report24.news/nato-generalsekre ... d_id=18303
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
User avatar
Red-Pill-Junkie
Posts: 769
Joined: Mon May 09, 2022 9:43 pm

Re: Det blir virkelig vanskeligere for hver dag å ikke tenke på en konspirasjon. Merkelig nok er ikke denne delen spesie

Post by Red-Pill-Junkie »

Sigve wrote: Fri Sep 30, 2022 8:17 am Stoltenberg og Gates har jobbet sammen i flere tiår, og forsidebildet viser de to sammen på World Economic Forum i 2006.
Ja både Gates og Stoltenbergfamilien, er kjente nikkedukker og spyttslikkere for Rockefeller klanen. At den tidligere NATO motstanderen Jens da han var formann i AUF, (Agent Steklov, han som bulker biler på parkeringsplasser og legger igjen en blank lapp), ble NATO-sjef i etterkant av 22/7, er ikke overraskende og heller ikke at søsteren ble sjef for det Rockefeller opprettede FHI, som absolutt ikke har den norske folkehelsen i fokus, men det stikk motsatte. Thorvald var vel den som tok over etter Hauge som den sterke bakmann i Norge, snakk om ulvefamilie i fåreklær.
Jeg plukker ut noen videoer jeg finner viktige og oversetter, legger til undertekster på norsk og legger dem ut på Bitchutesiden min; https://www.bitchute.com/channel/RDvUSt2GkOqP/ Håpet er at disse da kan spres og sees av fler.
Post Reply