Dette. Det må finnes dom for folk som begår LANDSFORÆDERI? På møtet i milliardærklubben World Economic Forum 23. mai 20

Post Reply
Sigve
Posts: 3550
Joined: Sat May 07, 2022 8:15 am
Location: Ålesund
Contact:

Dette. Det må finnes dom for folk som begår LANDSFORÆDERI? På møtet i milliardærklubben World Economic Forum 23. mai 20

Post by Sigve »

Dette. Det må finnes dom for folk som begår LANDSFORÆDERI?

På møtet i milliardærklubben World Economic Forum 23. mai 2022 sa toppsjefen i DNB, Kjerstin Braathen, at:

«Vi må akseptere at det vil være noe smerte i prosessen. Tempoet vi trenger vil åpne opp for feiltrinn. Det vil åpne for mangel på energi, det vil skape inflasjonspress. Og kanskje vi må begynne å snakke om det, at smerten faktisk er verdt det, for hvis vi ikke gjør det, er det ingen business case, det er ingen økonomi, det er ingen velferd.»

Dette utsagnet kom for sikkerhets skyld på forumet «Transforming through Trust« – Omstilling gjennom tillit.

Kjerstin Braathen, som i 2020 tjente 13,7 millioner kroner og i 2021 15 millioner, er neppe blant dem som kommer til å føle mest smerte under denne omstillinga, men hun vil gjerne være med å påføre andre denne smerten. Hun og mannen kjøpte nylig en villa i Holmenkollåsen til 41 millioner kroner, så man må jo si at de bærer lidelsen med fatning.

En katastrofe som skyldes sanksjonspolitikken og «det grønne skiftet»
Allerede før EU innførte forbud mot import av russisk gass var unionens energipolitikk i full krise. Det «grønne skiftet» og nedlegginga av stabil energiproduksjon har gjort industrien svært sårbar og lite konkurransedyktig.

Men det er stenginga av gasstilførselen fra Russland som virkelig har sendt industrien utfor stupet. Og det var ikke Russland som stengte NordStream2, det var Tyskland. Det er EUs politiske ledere som er hovedansvarlige for denne katastrofen.

Det må være på sin plass å spørre: Når de politiske lederne vet hvor store skader politikken deres fører til for innbyggerne og det økonomiske fundamentet for det moderne samfunnet, hvorfor holder de så krampaktig fast på den?

Glem heller ikke at venstrepartiene i Norge, SV og Rødt, slutter helhjertet opp om EUs sanksjonspolitikk, til tross for at de snart må ha innsett hva dette betyr i form av fattigdom, nød og ødelegging av industri og samfunnsliv.

I Norge har vi faktisk et lovverk mot regjeringsmedlemmer som vanskjøtter «statens eiendommer eller øvrige midler». Loven har en strafferamme på to års fengsel:
VELKOMMEN TIL DINMAKT.NO
Våres 3 kampsaker er: Ytringsfriheten, Demokratiet og menneskerettighetene. -FRIHET!
Vi tør der andre tier, et sensurfritt forum!
Vipps noen kroner til DINMAKT.NO Tlf.40310231, slik at vi kan fortsette kampen mot sensuren!
Post Reply