Er solkrem farlig?

La oss snakke om Solkrem. Er du klar over hvilke ingredienser du smører på huden? Se video, les om disse ingrediensene, og tenk nøye gjennom om du ønsker å påføre dette på din kropp eller på barnet ditt.

I kommentarfeltet ligger det linker til flere norske nettsider som selger 100 % naturlig solkrem,mer naturlig får du det ikke.

fra nettsiden som selger Wooden Spoon;
«Valg av solkrem er viktig for alle. Det er to typer solkrem, kjemiske og mineralske. Kjemiske filtere absorberes inne i huden og gjør at strålene blir varme, som igjen skilles ut fra huden: De er agressive for huden og er skadelige for naturen og livet i havet. Mineral solkrem med fysisk filter, legger seg på huden og forhindrer at solstrålene er i kontakt med huden. De er helt naturlige og mild for huden, samt at de er helt trygge for det marine livet.

Denne solkremen er: trygg, hypoallerginisk (formulert for å minimere risikoen for allergiske reaksjoner) og laget av milde og næringsike smør (kokos, kakao og sheabutter). Den er vannavstøtende for aktive medlemmer av familien, som elsker å oppholde seg i vannet, og den er dypt nærende for tørr hud hos voksne. Den er effektiv også for deg som driver sportslige aktiveter.

Den inneholder ingen allegener, ingen irriterende ingredienser, ingen petrolium ingredienser, og ikke noe diskutabelt eller potensielt skadelig innhold.
Garantert kvalitet: Dette produkter er laget med ingredienser av høy naturlig kvalitet. Vitamin E er utvunnet av non-GMO naturlig hvetekim. Produktet oppfyller de siste EU-kravene og har en ekstern faglig vurdering av sikkerhet og effektivitet. «

100% natural ingredients of total
77% organic ingredients of total
100% biodegredable sugarcane tube

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid033cVNYLqWjp7Zneu8MGTwbTxQFQFczNi8vC4ACSMSFerkCrbNdnZxj8fgD8LBrR7il&id=620965496

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *