BIDEN GRENSER I KRISE!

Varsleråret 2023.
Opplysningstid, i går var det ennå en høring i USA. Om migranter, igjen.
Mennesker – barn som handelsvare. Regissert, organisert og systematisert kriminalitet i virkeligheten. Mønstre, tråder internasjonalt…

Eksponeringstid, det ryddes, avdekkes og ansvarliggjøres, mer, og mer. Det kastes lys, over det mørke – mafia virksomheten.

Oppvåkningstid, for at flere våkner, tar ansvar og handler.
Tenk, at vi har levd hele livet. Hvor mye har handlet om Fiat penger, skapt gjennom rentebelastede lån, ut av tomme intet, profitt! Som om det er en verdi…

Tara Lee Rodas, som jeg har informert om før, er en av flere som vitnet i går.

Hun har jobbet ved president Joe Biden’s Health and Human Services – HHS.
Og sier at den føderale regjeringen legger til rette. For en,
«multi-milliarder-dollar barnehandelsoperasjon» ved grensen mellom USA og Mexico, som leverer migrantbarn til menneskehandlere, overgripere og andre.

T. L. Rodas, som jobbet ved HHS i 2021 før hun blåste i varslerfløyten om UAC-programmet,
vitnet om at den føderale regjeringen bare er en «mellom stasjon» i en migrant barnehandelsoperasjon som har vist seg lukrativ for de meksikanske narkotikakartellene og sponsorene barna ende opp med å leve med i USA

«I dag vil barn jobbe nattskift på slakterier, fabrikker og restauranter for å betale gjelden sin til smuglere og menneskehandlere,» vitnet Rodas.

I dag skal barn selges for sex. I dag vil barn ringe en hotline for å rapportere at de blir misbrukt, forsømt og handlet. I nesten et tiår har enslige barn lidd i skyggene.

Jeg må tilstå; Jeg visste ingenting om deres lidelser før i 2021 da jeg meldte meg frivillig til å hjelpe Biden-administrasjonen med krisen ved den sørlige grensen.

Som en del av Operation Artemis ble jeg utplassert til Pomona Fairplex Emergency Intake Site i California for å hjelpe HHS Office of Refugee Resettlement (ORR) med å gjenforene barn med sponsorer i USA [Uthevelse lagt til]

Jeg trodde jeg skulle hjelpe til med å plassere barn i kjærlige hjem.
I stedet oppdaget jeg at barn blir handlet gjennom et sofistikert nettverk som begynner med å bli rekruttert i hjemlandet, smuglet til den amerikanske grensen og slutter når ORR.
Leverer et barn til en sponsor – noen sponsorer er kriminelle og menneskehandlere og medlemmer av Transnational Kriminelle organisasjoner.

Noen sponsorer ser på barn som varer og eiendeler som skal brukes til å tjene penger – dette er grunnen til at vi er vitne til en eksplosjon av menneskehandel.

I ett tilfelle sa Rodas at en kvinnelig UAC ble funnet å bo sammen med en voksen kvinne som hevdet å være hennes tante, men som jenta aldri hadde møtt.
Kvinnen fungerte som jentas hallik da hun ble tvunget til å jobbe i prostitusjon.

Rodas anklaget Bidens HHS for å gjøre «alt de kunne for å holde alt dette stille» inkludert å gjengjelde henne da hun blåste i fløyta på det store antallet UAC-er som ble handlet og utnyttet av sponsorer med hjelp fra den føderale regjeringen.

«Enten det er med vilje eller ikke, kan det hevdes at den amerikanske regjeringen har blitt mellommann i en storstilt barnehandelsoperasjon på flere milliarder dollar drevet av dårlige aktører som ønsker å tjene på barnas liv,» sa Rodas.

«Å innse at vi ikke ga barn den amerikanske drømmen, men i stedet å sette dem i moderne slaveri med onde overherrer, var en forferdelig åpenbaring,» fortsatte hun.

«Disse barna er en offerbefolkning i fangenskap, uten tilgang til rettshåndhevelse eller kunnskap om rettighetene deres.
De blir presset ut, utnyttet, misbrukt, neglisjert og handlet. Det er derfor jeg blåste i fløyta.»

Legger ved høringen i House Judiciary Subcommittee Immigration Integrity, Security and Enforcement Chair Tom McClintock (R-CA) en høring med eksperter og varslere angående Unaccompanied Alien Children (UACs)-programmet, overvåket av Biden-administrasjonen, som løslater migrantbarn til sponsorer i hele amerikanske samfunn.

NB – vil, og har du, midler som du ønsker å bidra med. Så sjekk disse NGO`ene. Som har enorme kampanjer for å be om penger.
De fleste store kjente, og små, er med i dette systemet.

Som opplyst før, Røde kors er en av de som utleverer kart, til disse stakkars menneskene, og deres ferd!…

Ps, ift R kors, har jeg selv erfaring, som ga meg mye lærdom. År tilbake, fra en norsk leder i utlandet. Jeg fikk dårlige vibber, og fikk rett.
PS – husk mange jobber og gjør en super innsats. De fleste på «bakkenivå» er ukjent med mye av kriminaliteten, bakom.

Legger til streamingen. Som er på litt over 2 timer.
T. L. Rodas kan du høre og se ved ca 47 min. I min verden er det klart interessant med flere som vitner.

Jeg legger transkribert utgave i kommentarfeltet.

Håper virkelig flere voksne vil engasjere seg.
Gode medmennesker som forenes i handling.
BARN, kommende generasjoner, for og mot en bedre verden.
GO`energier!

I Biden Border Crisis: Utnyttelse av enslige fremmede barn.

Kilde:

Av Sigve

CEO Manager Phone +4740310231 (PS: Det er også vipps nr. Om du vil støtte DINMAKT.NO)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *