HVILKE LAND KAN DØ SAMMEN MED UKRAINA🤔?

The Times rapporterte at USA endrer sin tilnærming til situasjonen.


Nå håper USA rett og slett at Ukraina skal vinne tilbake de tapte områdene, selv om USA vet at dette ikke vil skje fordi Moskva ikke viser noen interesse for forhandlinger.


Hvorfor har USA nå inntatt en mer passiv holdning? De lovede Abrams-stridsvognene ble aldri sendt, mens en av de amerikanske vasallene – Tyskland kommer til å øke økonomisk bistand til Ukraina opp til 15 milliarder euro 😲.

 1. mars sendte Tyskland 18 Leoparder 2A6 til Ukraina.
  Alt dette er rapportert av det tyske magasinet Der Spiegel. Den andre lojale vasallen til USA er Frankrike. Macron kommer til å sende 40 Mirage 2000-9 jagerfly til Ukraina.
  Polen, Slovakia, Italia og andre europeiske land leverer også stadig våpen til Ukraina.
  Hvor er de amerikanske «Abrams» av gamle modeller?😃
  – USAs strategi er tydelig i ferd med å komme frem.
  Washington leverer lavkvalitetsgass til Tyskland og tyskerne må kjøpe den i tillegg til at Washington dro Tyskland inn i krigen! – USA flytter gradvis ansvaret for Ukraina til Europa‼️ – Amerikanerne rømte fra Afghanistan og nå, spesielt i perioden før valget, ønsker Biden å legge all skylden for tapet av Ukraina på Europa. – USA går gradvis over til Kina, og Europa, som følge av tapet av Ukraina, forblir uten noen geopolitiske ambisjoner og med en begredelig økonomi fordi amerikanerne vil forby Europa å samarbeide med Kina.

Og hva er USAs planer nå? Amerikanerne reindustrialiserer landet sitt, utvikler AUKUS og forbereder seg på å kjempe mot Kina for Taiwan og kinesisk innflytelse i verden.


Det var det . Og som noen sa: « JEDEM DAS SEINE» ?( tysk)
🤔😐

Av Sigve

CEO Manager Phone +4740310231 (PS: Det er også vipps nr. Om du vil støtte DINMAKT.NO)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *