LAB.KJØTT ala KRÆFT

Det laboratoriedyrkede «kjøttet» som blant andre Bill Gates fremmer og investerer i, er i realiteten en form for kreft. Produkter som etterligner kjøtt har også vist seg å skape alvorlige helseproblemer hos forsøksdyr.

Bill Gates og World Economic Forum (WEF) har i høy grad promotert at en del av løsningen på påståtte klimaendringer er syntetisk mat til folket. Imidlertid viser det seg at syntetisk kjøtt dyrkes frem i laboratorium ved hjelp av såkalt udødeliggjorte cellelinjer (immortalized cell lines), og disse får cellene til å vokse som kreft.

Pre-kreftfremkallende celler

Ifølge Bloomberg har ikke industrien data som strekker seg tilstrekkelig tilbake i tid til å bevise at laboratoriedyrket «kjøtt» ikke gir deg kreft – derfor forsøker de heller å unngå spørsmålet.

Document.no


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *