Noen Foreldre er bare grusomme…

(kopiert)

Viktig melding til alle!

I flere år har min ekskjæreste (mor til Mathea) slengt rundt seg med falske anklager og løgner om meg som far og person.
Hun har drevet en svertekampanje mot meg offentlig på sosiale medier, noe hun til dags dato holder på med.

Jeg bryr meg svært lite om hva folk sier om meg, men når det går på meg som far for mine barn og min omsorgsevne, da går det langt over streken. Thale har gått langt over streken med å prøve å ødelegge meg som far, person og familiemann. Hun prøver iherdig på og ødelegge hele vår familie med alle disse løgnene hun kommer med.

Det er løgner og falske anklager om at jeg er pedofil, narkoman, voldelig og en veldig farlig mann. Dette er ting som ikke har rot i virkeligheten, og dette stemmer overhodet ikke.
Grove løgner fra hennes side..

Thale anmeldte meg heller aldri til politiet for påstandene hun kom med, noe barnevernet stusset veldig over. Hver og en forelder hadde anmeldt slikt til politiet om dem hadde hatt mistanke om slikt.

Men det gjorde aldri Thale, og det er fordi hun selv vet at det aldri har skjedd noe slikt. Hun vet hun hadde blitt tatt for løgn hos politiet.

Jeg har blitt avhørt – der dem også filmet hva jeg sa, jeg har frivillig latt meg etterforske av både politi og barnevern, blitt filmet sammen med Mathea for å se samspillet mellom meg og Mathea, hatt barnevernet hjemme hos meg for at dem skulle se samspillet mellom meg og min yngre datter. Alle sakene ble selvsagt henlagt. Jeg er uskyldig.

Gode tilbakemeldinger ble det fra offentlige instanser – der det står at jeg er en god omsorgsperson og kjærlig far for mine barn. Ingen bekymring for overgrep og vold hos far står det i dokumentene fra barnevern og politi.

Jeg og min familie har fått nok etter å ha måtte leve med disse falske anklagene i flere år. NOK ER NOK! Jeg har fått mer enn nok og min familie har fått mer enn nok!
Nå skal alle de falske anklagene mor sprer rundt seg stoppes!
Politiet er på saken.

Hele min familie, alle som kjenner meg vet at jeg er en kjærlig og omsorgsfull pappa og bonuspappa, som elsker barna høyere enn alt og det er dem jeg alltid setter først.
Det er barna jeg lever for.
Barna har det veldig godt og trygt sammen med pappaen sin!

Barnevern og politi har sett at jeg er veldig god med barna mine og at barna mine henvender seg til meg om det er noe dem trenger hjelp til og/eller at dem trenger klem.
Masse kjærlighet og omsorg får dem hver eneste dag. Dem elsker pappaen sin og dem sier at jeg er verdens beste pappa og bonuspappa.

Jeg har aldri gjort de syke tingene mor går rundt å sier om meg, jeg har aldri hatt syke tanker om å skade barn på noen som helst måte.. Thale lever i en virkelighetsfjern verden.

Det er sårende at folk som kommer i kontakt med Thale, tror blindt på alle løgnene hennes, uten at dem spør henne om beviser..
Hun har ingen beviser og vise til, for det er ingen beviser for at noe slikt har skjedd. Men allikevel tror et fåtall mennesker at jeg er en overgriper, pedofil og barnemishandler.
Dem deler offentlige innlegg om meg på sosiale medier og får meg kastet ut fra grupper som handler om savnede barn og barnebortføring.

Jeg har valgt å skrive dette innlegget for å hevde min uskyld. Jeg er helt fullstendig uskyldig og det er det som er sannheten. Jeg skal ikke bli dømt av andre for noe jeg er helt og holdent uskyldig i.

Pågrunn av alle løgnene Thale har delt i lange videoer og innlegg offentlig på Facebooken sin, så har det endt med at jeg har fått flere drapstrusler fra folk som tror på hennes løgner.

Jeg skal beskytte mine barn og min familie, og jeg er veldig redd noe skal skje med dem.

Disse løgnene går ikke bare utover meg, det går utover mi yngre datter, mine bonusbarn, min samboer, og min nærmeste familie.

Jeg har vært åpen om Mathea-saken fra dag 1, jeg har delt beviser på beviser, jeg har delt beviser med ukjente som har tatt kontakt med meg. Jeg har ingenting å skjule og jeg er ikke redd for å stå for sannheten.

Mandag – møte med politiet ✅️
Tirsdag – møte med advokaten min ✅️

Takk for at du leste innlegget!


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *