TOMHETEN I SAMFUNNET…

(kopiert)

Merkelig samfunn vi har fått nå,,et digitalt samfunn,,hvor mye av vennskap skjer digitalt,,uten å kjenne hverandre,,jeg sitter å gratulerer folk med gebursdagen hver dag uten å ha peiling på hvem di er engang,,egentlig latterlig,,,alt skjer digitalt idag,,nesten slutt på at noen kommer å banker på døra for en prat som før,,,har t.o.m.venner på min alder ,jeg er 63 som har mobilen med seg i senga og ruller på den til langt på natt livredd for å gå glipp av noe,,,

jaggu ikke rart at ensomhet er blitt den nye folkesykdommen,,kan ha 10000vis av venner på face men allikevel så sitter folk alene om kveldene i sin virutielle verden,,mennesker er flokkdyr og skal møtes og kjenne lukt av hverandre,,mimmik,,

glede og sorg osv.idag blir du dømt etter det du legger ut på face book uten at folk vet egentlig hvem du er egentlig,,du kan faktisk være et helt annet menneske enn det face book venner tror,,kan komme på besøk til venner som bare ruller på tlf..og sier se på det og det osv..mens det var for en prat jeg kom for egentlig,,å herlighet å jeg savner di tidene hvor ei jente var ei jente og en gutt var en gutt og levde etter det,,absolutt alt er blitt så rart idag fra a til å,,,

må tro jeg vet at noen tror jeg er en gammel grinebiter,,,men det er jeg virkelig ikke,,bare savnner den medmenneskligheten som jeg er vokst opp med før det digitale inntoget kom,,jeg trives ikke i den digitale kalde ego samfunnet som den digitale verden har byttet ut mot menneslkig kontakt,,,

så for dere bare klage på meg digitalt og annsiktsløse digitale,,men jeg savner god gammeldags mennesklig kontantakt hvor vi var ekte venner og ikke bare digitale fantasivenner,,nå får jeg nok masse kjeft tenker jeg,,ha en fin kveld


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *