Vesten skulle knuse Russland…

«Da Vesten bestemte seg for økonomiske sanksjoner mot Russland for ca et år siden, skrev avisene side opp og side ned om hvordan det ville svekke Russland.

Bare tull selvfølgelig, det vil kun føre Europa og USA ut i økonomisk krise skrev jeg og flere med meg.

Nå har Xi Jinping tatt seg en tur til Moskva og besøkt Putin. De har tydeligvis hatt noen gode samtaler for nå vil Kina kjøpe olje og gass av Russland og Russland har lovet å bruke kinesiske Yuan i handel med Asia, Afrika og Latin-Amerika. Den handelen kommer ikke til å bli liten for å si det sånn, for BRICS ekspanderer og styrker seg betydelig for tiden. Det er ingen hemmelighet at de jobber med en ny verdensvaluta, og det vil bety farvel til dollaren og det internasjonale Fiat-systemet og det vil snu maktbalansen i verden opp-ned. Man kan godt kalle det et geopolitisk polskifte.»

Sakset fra Gro Vistnes

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=6092236777522115&id=100086563507880


Kommentarer

Ett kommentar til “Vesten skulle knuse Russland…”

  1. USA med å trykke ut pengesedler uten Gull støtte ødelagt verdens økonomiske balanse og resten av verden, spesielt Vest Europeiske nasjoner betaler tungt for å redde USA, men det er ikke mulig for vest Europeiske nasjoner å bære den tungt og knusende lastet istedenfor USA no lenger. Derfor US $ hegemoniet bør å knuses, og alle nasjoner rydde sin egen økonomien uten USA utpressing. Med betraktningen av USA sin 31,4 Trillion $ gjeld og trykke ut pengesedler uten Gull støtte, det er ikke vandkelig å vite at virkelig verdien av US $ er ikke 1 kroner engang. US $ behersker over global penge transaksjoner og sirkulasjonen bare på grunn av amerikansk militære aggressive, hensynsløse, krigersk hegemoniet, og på et annet ord ; USA tatt verden som gissel for å overleve. Derfor hele tida trenger mer og mer konflikt og krig i verden for å selge enda mer våpen og plyndre annen nasjoner.
    Denne onde sirkeken må kuttes .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *