Hvorfor bøtelegges ikke barnevernet?

Hvorfor bøtelegges aldri barnevernsansatte for det samme når det viser seg at de har tatt feil?

hvorfor bøtelegges ikke barnevernet kompensasjon når de ved undersøkelse og henleggelse har invadert privatlivet og det viser seg at alt var sprøyt som de først har blitt fortalt i første samtale?

hvorfor bøtelegges ikke skoler for å sende repetitive bekymringsmeldinger som blir henlagt en etter en, og de ikke klarer å gi av faktisk dokumentasjon i sine påstander.

det er nemlig ikke bare instansen som har begått lovbrudd, de ansatte der vet at de bedriver lovbrudd om de ikke vet det, så har de ingenting der å gjøre, fordi dette skal ihvertfall utdanningen og arbeidsinstruksene inkludere.

og det er FRYKTELIG hvor god tid Politiet plutselig har det når barnevernet vil ha noe, det er fryktelig hvor godt med tid og resurser for slikt, og bøtelegging for bilsonene, men når de må håndtere andre ting, så får du ikke svar å få omtrent når du sier at du vil anmelde ett forhold. de har også merkelig nok tid til å stille opp mannsterke og bedriver bortbæring av voksne mennesker som demonstrerer for en eller annen årsak, fordi da er er Politiet ‘leid inn’ av ett privat selskap, motbydelig.

https://www.nrk.no/rogaland/mann-og-kvinne-domt-etter-barnebortforing-i-rogaland-1.16276052

Av Sigve

CEO Manager Phone +4740310231 (PS: Det er også vipps nr. Om du vil støtte DINMAKT.NO)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *